kızlar herkes survivor mı seyrediyor ne??
ben seyretmiyorum breeze
ben seyretmiyorum breeze
cnm naber nasılsın...benim moralim bozuk..malesef bu ay hamiş kalamadım..regli oldum bugun...
iyiyim cnm benbizim ev sakinleşti bende bakim dedimorda saat kaçki dışarı çıkacaksın cnm
evet çok fark ver.klomenle zaten en az iki yumurta oluyor.iğneden 36 38 saat sonra çatlıyordu.ama tek yumurtam iğneyle daha erken çatlıyordu.üstelik reglimde gecikiyordu..27de oluyordum diyeli.31e kadar çıkıyordumimoza mrb cnm,sen klomen kullanmıştın sanırım,klomen ve çatlatma iğnesiyle senin normal yumurtanın çatlaması ,kullanmadığın ay arasında fark varmı,daha doğrusu çok gün farkı oluyomu erken yada geç cnm,inş anlatabilmişimdir
benim hamile kaldığım günden beri her iki kasığımda çok beter.belimde çok yok.ama kasıklarım çok fena memişlerdede yanları çok acıyor.birazda regl olacakmış gibi karın ağrısı var biraz....mini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann
benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:
elara kopuyorum sana kız:1::1:
Mimoza çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişin darısıda bizleree olsunnnnn .....Haskena geçmiş olsun cnm kendine iy bak .... Kızlar benimde gözler sulanıyo biraz okuyunca çok resim var ondanmı ki ola .... Elara cnm teşekkür bilgin için ben birde yum tarihi hesaplayıcısı urbiaydı galiba bişey anlamadım ben yazsam bana söyleyebilir misiniz tarihlerimi :ilknur:16 Ocak,14 Şubat,12 Mart 10 unda olursam ne zaman olcak benim yumurtlama
Canım geçenlerde senin banma önceden verdiğin bio geçti elime orda sadece Nisan Ayında tutuyor görünüyo hem adetten önce hemde sonrasında 1inden başlıyosun ara var sonra tekrar var adetten sonrada var da ben yinede riske atmayım dedim adetten sonrayı bekledim ....bu ay çinde tutuyo bende bioda tutuyo demiştin kız ben martı es geçmiştim o yüzden hatırlasana ....Bakalım bekleyemem artık zaten cnm yaş kemale ercek de senin bioda bi karışıklık var yaa hayırlısı diyelim napalım
evet çok fark ver.klomenle zaten en az iki yumurta oluyor.iğneden 36 38 saat sonra çatlıyordu.ama tek yumurtam iğneyle daha erken çatlıyordu.üstelik reglimde gecikiyordu..27de oluyordum diyeli.31e kadar çıkıyordu
benim hamile kaldığım günden beri her iki kasığımda çok beter.belimde çok yok.ama kasıklarım çok fena memişlerdede yanları çok acıyor.birazda regl olacakmış gibi karın ağrısı var biraz....
hep çok acıyo dio,tellerlede dalga geçiyo,aynen bende 2 sene sonrasını düşün diyorum
hadi yaa çok gecikiyomuş mimoza,hamilelik nasıl cnm problem yok inş,niye iki tarafta ağrı varki ikizmi acaba hhep tek taraflı ağrı oluyodu arkadaşlarda
Ogleden sonra 4'e geliyor canim..
oooo çok fark varmış mertim,günün en güzzel saati,burda 11 uyku modundayız yavaştan
Canım kaç yaşında demiştin? İnşallah 2 senede kurtulur...
Elara uzun zamandır bu cinsiyet konusunu araştırıyor ya, bir bakacağız birgün körkurşuna gelmiş ve oğluşu olmuş
anacım yok inşallah öle bişi yoktur:ilknur:hayırlısı tabi ama çok şaşırırım valla...
ben bu ay soldan yumurtladığımı düşünüyorum.ama sağ kasığım bu ay yum önce ve sonrada çok sancılıydı.sebebini bilmiyorum valla.kısmettttt
benim hamile kaldığım günden beri her iki kasığımda çok beter.belimde çok yok.ama kasıklarım çok fena memişlerdede yanları çok acıyor.birazda regl olacakmış gibi karın ağrısı var biraz....
valla elera alem zaten hemde ayrı bi alem,hiç ummadığım bi zamanda bişey söylüyo,çok gülüyorum ya