Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoza mrb cnm,sen klomen kullanmıştın sanırım,klomen ve çatlatma iğnesiyle senin normal yumurtanın çatlaması ,kullanmadığın ay arasında fark varmı,daha doğrusu çok gün farkı oluyomu erken yada geç cnm,inş anlatabilmişimdir
evet çok fark ver.klomenle zaten en az iki yumurta oluyor.iğneden 36 38 saat sonra çatlıyordu.ama tek yumurtam iğneyle daha erken çatlıyordu.üstelik reglimde gecikiyordu..27de oluyordum diyeli.31e kadar çıkıyordu

mini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann

benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:
benim hamile kaldığım günden beri her iki kasığımda çok beter.belimde çok yok.ama kasıklarım çok fena memişlerdede yanları çok acıyor.birazda regl olacakmış gibi karın ağrısı var biraz....

OP
E

Elara

Misafir
Mimoza çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişin darısıda bizleree olsunnnnn .....Haskena geçmiş olsun cnm kendine iy bak .... Kızlar benimde gözler sulanıyo biraz okuyunca çok resim var ondanmı ki ola .... Elara cnm teşekkür bilgin için ben birde yum tarihi hesaplayıcısı urbiaydı galiba bişey anlamadım ben yazsam bana söyleyebilir misiniz tarihlerimi :ilknur:16 Ocak,14 Şubat,12 Mart 10 unda olursam ne zaman olcak benim yumurtlama

Canım geçenlerde senin banma önceden verdiğin bio geçti elime orda sadece Nisan Ayında tutuyor görünüyo hem adetten önce hemde sonrasında 1inden başlıyosun ara var sonra tekrar var adetten sonrada var da ben yinede riske atmayım dedim adetten sonrayı bekledim ....bu ay çinde tutuyo bende bioda tutuyo demiştin kız ben martı es geçmiştim o yüzden hatırlasana ....Bakalım bekleyemem artık zaten cnm yaş kemale ercek de senin bioda bi karışıklık var yaa hayırlısı diyelim napalım

nisan 1-2-3-4-5-6-7 kız günlerin
nisan 21-30 arası kıza yatkın ve kız günlerin

bacım sen yukarda 10 nisanda regli olursam ne olur diye sormuşun dimi
buna göre zaten nisanın ilk haftası senin regli öncesi güğne geliyor.ozaman yumurta olmıyacagı için zaten hamile kalma şansın yok
o nedennle sen regli sonrası deneme yapman lazım
yukardada verdim sana bio günlerinii

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar pazartesi hem kadın doğum hemde endokrine randevu aldım.bende hipotroit var.inşallah bebişime bişi olmaz.en son hormonlar fena değildi.ama bakalım pazartesi kan veririm büyük ihtimal...dua edin kızlar sorun çıkmasın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet çok fark ver.klomenle zaten en az iki yumurta oluyor.iğneden 36 38 saat sonra çatlıyordu.ama tek yumurtam iğneyle daha erken çatlıyordu.üstelik reglimde gecikiyordu..27de oluyordum diyeli.31e kadar çıkıyordu

benim hamile kaldığım günden beri her iki kasığımda çok beter.belimde çok yok.ama kasıklarım çok fena memişlerdede yanları çok acıyor.birazda regl olacakmış gibi karın ağrısı var biraz....

hadi yaa çok gecikiyomuş mimoza,hamilelik nasıl cnm problem yok inş,niye iki tarafta ağrı varki ikizmi acaba hhep tek taraflı ağrı oluyodu arkadaşlarda

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hadi yaa çok gecikiyomuş mimoza,hamilelik nasıl cnm problem yok inş,niye iki tarafta ağrı varki ikizmi acaba hhep tek taraflı ağrı oluyodu arkadaşlarda

anacım yok inşallah öle bişi yoktur:ilknur:hayırlısı tabi ama çok şaşırırım valla...
ben bu ay soldan yumurtladığımı düşünüyorum.ama sağ kasığım bu ay yum önce ve sonrada çok sancılıydı.sebebini bilmiyorum valla.kısmettttt

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızımda ne meme ağrısı ne bulantı nede kasık sancısı hiç bişi yoktu.rahata yakın bi gebelik geçirmiştim.bakalım bu nasıl devam eder.şimdilik tek fark kasık sancılarım ve memeişlerdeki ağrı....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ii geceler tabicim..bende yatcam valla.dün gece hiç uyuyamadım nedense.bende kaçıyorum kızlar.dua edin bebişim beni bırakmasın......pazartesine kadar dokuz doğururum ben:zonk:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım kaç yaşında demiştin? İnşallah 2 senede kurtulur...

14 yaşında cnm,dr 2 sene demiş hayırlısı bakalım,dişinin resmini çekmiş sana 2 sene sonra göstericem farkı demiş:hihi:biz 11 yaşındayken götürmüştük başka dr diş teli için çok erken 2 sene bekleyin demişti,bu dr geç kalmışsınız ama çokta geç değil demiş,dr larda birbiriyle çelişiyo

OP
E

Elara

Misafir
Elara uzun zamandır bu cinsiyet konusunu araştırıyor ya, bir bakacağız birgün körkurşuna gelmiş ve oğluşu olmuş:)

ay ne desemki bunaa
onca araştırdıgım şeyleri deneyip hamile kalmayı issterim acıkcasıı.
ama senin dediginin sonucuda güzell fakat cinsiyeti ögreneen kadarrr kafayı yerim galibaa
Allah istedigimiz zamanda nasip etsin ogluşlarımızı hayırlısıyla inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
anacım yok inşallah öle bişi yoktur:ilknur:hayırlısı tabi ama çok şaşırırım valla...
ben bu ay soldan yumurtladığımı düşünüyorum.ama sağ kasığım bu ay yum önce ve sonrada çok sancılıydı.sebebini bilmiyorum valla.kısmettttt

allah gönlüne göre versin,teker teker versin cnm inş

OP
E

Elara

Misafir
kızlar herkes survivor mı seyrediyor ne??

evet ben izledim ve ödül oyunundaki bazı şeylere cok güldüm

ben ya gec yumurtladım yada cok kuru kayısı yedim onun agrısı oldu bilemiyorum

valla elera alem zaten hemde ayrı bi alem,hiç ummadığım bi zamanda bişey söylüyo,çok gülüyorum ya:hihi:

:cee:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar