Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bana erkek için olan tavsiyelerinizi bekliyorum .. kızlar bendeki bilgiler dr. kemal hükmene sorduğum kadarıyla eşin potasyum ağırlıklı beslenmesi ve yumurtlama günü

daha dur bismillahhh
bizim 1 yıldır emek verdigimiz yöntemleri bir anda seninle paylaşmamızı beklemiyorsun dimi
aktif katılmaya devam ett hertürllü paylaşımı yaparız

OP
A

asidemet

Misafir
mini seninde akıntın çok olmuştu değilmi bendede birhayli fazla

OP
A

asidemet

Misafir
kzılar cıkıyorum ben.eşim kızımı kaynanaya götürdü gelince avm ye gitcezzz
hazırlanayım bennn tekrardann,
görüşürüz
benim yerimede gez ama benim balıkçım kapanmış oradaki çok üzüldüm çok nefis balık çorbası yapıyorlardı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz kizlar ben iyiyim ilaclar sicak su torbasi birde sagolsun esimin bakimi ile düzeldim gibi bir tek bogazimda agri var birde hafiften sinüzlerim kapali bir kac güne birseyim kalmaz insaAllah sabah ugradim ama Boncugun topigine ugrayip ciktim anca simdi esimi ikna ettimde girebildim dün gittigim KD aslinda simdiye kadar hasta olmam gerektigini ama kullandigim antibiotiklerin geciktirmis olabilecegini söyledi ama mantarim gecmis asidik oldum yine oda ilac vermedi bir kac güne kadar olur dedi su an cok kuruyum ya hatirlayamiyorum adetten önceki bir kac günde islaklik mi oluyordu kuruluk mu ?

OP
E

Elara

Misafir
Nasilsiniz kizlar ben iyiyim ilaclar sicak su torbasi birde sagolsun esimin bakimi ile düzeldim gibi bir tek bogazimda agri var birde hafiften sinüzlerim kapali bir kac güne birseyim kalmaz insaAllah sabah ugradim ama Boncugun topigine ugrayip ciktim anca simdi esimi ikna ettimde girebildim dün gittigim KD aslinda simdiye kadar hasta olmam gerektigini ama kullandigim antibiotiklerin geciktirmis olabilecegini söyledi ama mantarim gecmis asidik oldum yine oda ilac vermedi bir kac güne kadar olur dedi su an cok kuruyum ya hatirlayamiyorum adetten önceki bir kac günde islaklik mi oluyordu kuruluk mu ?

hoşgeldin haskena,sevindim daha ii olmanaa
regli olmadan öcne az ıslak oluyorr vaji.ama kimisindede kuru oluyormuş
degişiyor kişiye göre galiba

OP
E

Elara

Misafir
ay cıkamadımmm
neyse üstümü giyinenene kadar pc acık kalsın bari :zonk:

flora

Üye
Tepki
14
daha dur bismillahhh
bizim 1 yıldır emek verdigimiz yöntemleri bir anda seninle paylaşmamızı beklemiyorsun dimi
aktif katılmaya devam ett hertürllü paylaşımı yaparız

1 yıldırmı ? maşallah tamam canım sorun değil illa yöntem diye tutturmuyorum işimden yeni ayrıldım moralim bozuk hoş vakit geçirmek kafamı dağıtmak bunun yanında da bilgi alışverişi yapmak isterim :acep:

OP
M

minietek

Misafir
evet bendede olur bazenn
bi kac kişidede oldugunu okumuştum
yumurtlama olurken bazı kadınlardan pembemsi akıntı gelebilirmiş.
aslında ii bişi.yumurtlama anını anlayabiliyorsun
senin o akıntıdan ne zaman sonra ilişki olmuştu

benım 1 şubat dıye hatırlıyorum ama tam da doğrumu bılmıyorum ben yumurta takıbıne gıttım ya ateş ve yumurtaya yoğunlaşmışdım yumurtlama gunu için tam gününü hatırlamıyorum ama buyuk olasılıkla 1 şubatt ama 10 -11 şubat benım çatlama ve ılıskılerım

mini seninde akıntın çok olmuştu değilmi bendede birhayli fazla

yok canım bende beklenen adet zamanları akıntım fazla değildi kı normalde daha fazla akıntım olurdu o gunlerde akıntı olmadı bende pko varya akıntım zaten hep vardı ama dedım ya benım özellıkle göğüs ucları cıkması 2, de sık idrardı belırtılerım herzamankınden kesınlıkle farklı seylerdı bunlar

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Gecmise gidip gelecem ama cok yazmissiniz kiz esim girisi süreli yapti anca gecmisi okurum bu sürede neyse sonrasi icin artik baska kandirma yöntemi bulacaz .....:deli:

OP
E

Elara

Misafir
1 yıldırmı ? maşallah tamam canım sorun değil illa yöntem diye tutturmuyorum işimden yeni ayrıldım moralim bozuk hoş vakit geçirmek kafamı dağıtmak bunun yanında da bilgi alışverişi yapmak isterim :acep:

tmm ozaman takıl bizeee,moral bozukluguna ilac gibiyizdir:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar