valla sankı bır flora hatırlıyorum diğer taraftan ama benım hatırladıgım flora değil galıbaa
dün kactı ateşinn
ölctügün günlerdeki dereceleri yazsana bi
valla sankı bır flora hatırlıyorum diğer taraftan ama benım hatırladıgım flora değil galıbaa
flora alınganlık yapma hemen katıl aramıza herseyı soreminim elara senin yazdığın yerde uyeden alıntı yzıyodu ordan dikkatimi çekti ama gördüm şimdi herhalde iyice araştırıp öle yazmam gerekli pardon
ateşimi yumurtlamadan sonra ölçmeye başladım ben
salı 36.8
çarşamba 36.4
perşembe 36.7
cuma 36.6
bugün ise 36.5 düşüyor yani
flora alınganlık yapma hemen katıl aramıza herseyı sor
umarım en kısa zamanda oğluna hamıle kalırsın bu konuda elara en buyuk yardımcı oluyo ınsan olarak yapabıleceklerımız konusunda bılgısı çok
canım adetıne 2 gun kaldı doğrumu hatırlıyorum
benimgibi oda anormal anlaşılancnm carşamba günüde düşmüş ertesi gün yükselmişş
yanii bişi diyemiyorumm ateş tablon içinn
başka bır sıte dede arkadaştıkdiğer taraf derkem
evet olabılır işte sölüyorumm hafızaam kötüüsenin hatırladıgın fiona nicki oalbilirmi
banada ilk o nicki anımsattı
salı 36.8
çarşamba 36.4
perşembe 36.7
cuma 36.6
bugün ise 36.5 düşüyor yani
cnm carşamba günüde düşmüş ertesi gün yükselmişş
yanii bişi diyemiyorumm ateş tablon içinn
anladım çok teşekkür ederim miniçarşamba gunu olan o düşüş yumurtlamadan sonrakı 5-7 hatta 9 gune kadar bır kere düşüp çıkarsa yerleşme düşüşü dıyoruz senınde o gunlere denk geldı buyuk olasılıkla bak benım hamıle kaldıgım ay tablosunu eklım daha ıyı anlarsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bugunkı düşüş ü kafana takma yarın ölç yüksekse problem yapma ok ama yarın 36,4 ün altına düşerse korkarız
mini gercekten cok benziyorrr tablonuzdaki son düşüşler
yarınnki ateş cok önemlii
demetcim ölcmeyi unutma sakınn
kesn ölçerim canım unutmammini gercekten cok benziyorrr tablonuzdaki son düşüşler
yarınnki ateş cok önemlii
demetcim ölcmeyi unutma sakınn
evet canım tam olarak ölçmüş olsaydı kesın olarak hangı rakam altına düşmemelı bılırdık ama ortalama 36,4 ün altına düşerse genelde adet gelıo demek bırde 5-9 günler arası bır gunlüğüne düşüyo o zamanda yerlesme düşüşü denıyo
bende hiç olmazdı hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde pembemsı çok az kan gelmıstı bırde böle olan oldumu burda elara hıc
evet canım tam olarak ölçmüş olsaydı kesın olarak hangı rakam altına düşmemelı bılırdık ama ortalama 36,4 ün altına düşerse genelde adet gelıo demek bırde 5-9 günler arası bır gunlüğüne düşüyo o zamanda yerlesme düşüşü denıyo
yani yarın 36.4ün altında değilse bir ümit var değilmi
bende hiç olmazdı hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde pembemsı çok az kan gelmıstı bırde böle olan oldumu burda elara hıc