Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
eminim elara senin yazdığın yerde uyeden alıntı yzıyodu ordan dikkatimi çekti ama gördüm şimdi herhalde iyice araştırıp öle yazmam gerekli pardon
flora alınganlık yapma hemen katıl aramıza herseyı sor
umarım en kısa zamanda oğluna hamıle kalırsın bu konuda elara en buyuk yardımcı oluyo ınsan olarak yapabıleceklerımız konusunda bılgısı çok

ateşimi yumurtlamadan sonra ölçmeye başladım ben

canım adetıne 2 gun kaldı doğrumu hatırlıyorum

OP
A

asidemet

Misafir
flora alınganlık yapma hemen katıl aramıza herseyı sor
umarım en kısa zamanda oğluna hamıle kalırsın bu konuda elara en buyuk yardımcı oluyo ınsan olarak yapabıleceklerımız konusunda bılgısı çok

canım adetıne 2 gun kaldı doğrumu hatırlıyorum

canım 5-6 nisan beklenen sat

OP
M

minietek

Misafir
diğer taraf derkem
başka bır sıte dede arkadaştık
oraya yazmısmıydın daha önce

senin hatırladıgın fiona nicki oalbilirmi :)
banada ilk o nicki anımsattı
evet olabılır işte sölüyorumm hafızaam kötüü
salı 36.8
çarşamba 36.4
perşembe 36.7
cuma 36.6
bugün ise 36.5 düşüyor yani

canım yarın yüksek cıkarsa hıc korkma tamam telaş yapmaa

OP
E

Elara

Misafir
minicim o kısaltmayı sil cnm.
kimseye acıklama yapmak zorunda degilizz

flora neyse tmm h.g
Allah bagışlasın kızlarını

OP
A

asidemet

Misafir
sağolun valla ay kimseye dert anlatamıyorum sizler olmasanız kafayı yerdim heralde

OP
M

minietek

Misafir
cnm carşamba günüde düşmüş ertesi gün yükselmişş

yanii bişi diyemiyorumm ateş tablon içinn

çarşamba gunu olan o düşüş yumurtlamadan sonrakı 5-7 hatta 9 gune kadar bır kere düşüp çıkarsa yerleşme düşüşü dıyoruz senınde o gunlere denk geldı buyuk olasılıkla bak benım hamıle kaldıgım ay tablosunu eklım daha ıyı anlarsın

bugunkı düşüş ü kafana takma yarın ölç yüksekse problem yapma ok ama yarın 36,4 ün altına düşerse korkarız

OP
A

asidemet

Misafir
çarşamba gunu olan o düşüş yumurtlamadan sonrakı 5-7 hatta 9 gune kadar bır kere düşüp çıkarsa yerleşme düşüşü dıyoruz senınde o gunlere denk geldı buyuk olasılıkla bak benım hamıle kaldıgım ay tablosunu eklım daha ıyı anlarsın

bugunkı düşüş ü kafana takma yarın ölç yüksekse problem yapma ok ama yarın 36,4 ün altına düşerse korkarız
anladım çok teşekkür ederim mini

OP
E

Elara

Misafir
mini gercekten cok benziyorrr tablonuzdaki son düşüşler
yarınnki ateş cok önemlii
demetcim ölcmeyi unutma sakınn

OP
E

Elara

Misafir
kzılar cıkıyorum ben.eşim kızımı kaynanaya götürdü gelince avm ye gitcezzz
hazırlanayım bennn tekrardann,
görüşürüz

OP
M

minietek

Misafir
mini gercekten cok benziyorrr tablonuzdaki son düşüşler
yarınnki ateş cok önemlii
demetcim ölcmeyi unutma sakınn

evet canım tam olarak ölçmüş olsaydı kesın olarak hangı rakam altına düşmemelı bılırdık ama ortalama 36,4 ün altına düşerse genelde adet gelıo demek bırde 5-9 günler arası bır gunlüğüne düşüyo o zamanda yerlesme düşüşü denıyo

bende hiç olmazdı hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde pembemsı çok az kan gelmıstı bırde böle olan oldumu burda elara hıc

flora

Üye
Tepki
14
bana erkek için olan tavsiyelerinizi bekliyorum .. kızlar bendeki bilgiler dr. kemal hükmene sorduğum kadarıyla eşin potasyum ağırlıklı beslenmesi ve yumurtlama günü

OP
E

Elara

Misafir
evet canım tam olarak ölçmüş olsaydı kesın olarak hangı rakam altına düşmemelı bılırdık ama ortalama 36,4 ün altına düşerse genelde adet gelıo demek bırde 5-9 günler arası bır gunlüğüne düşüyo o zamanda yerlesme düşüşü denıyo

bende hiç olmazdı hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde pembemsı çok az kan gelmıstı bırde böle olan oldumu burda elara hıc

evet bendede olur bazenn
bi kac kişidede oldugunu okumuştum
yumurtlama olurken bazı kadınlardan pembemsi akıntı gelebilirmiş.
aslında ii bişi.yumurtlama anını anlayabiliyorsun
senin o akıntıdan ne zaman sonra ilişki olmuştu

OP
A

asidemet

Misafir
yani yarın 36.4ün altında değilse bir ümit var değilmi

bunu bilse bilse eloşş bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar