Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Ahh ahh ben girecektim ki dersine bak böyle önyargılı olmazdın,yıkardım önyargılarını...dermişimmmmmmmmm.insan kendini övmese çatlarmış dimi?Şaka bir yana sana çok değişik tarihi hikayeler anlatayım ilerde bayılırsın tarihi sevmeye çalışıyordsun bencve yoksa sülümanı izlemezdin,demek ki az da olsa çekmiş seni kendine tarih...Ben sevdiririm kız sana:)))

eşimin tarihe cok ilgisi var ve cok iyidir tarih konusundaa
onunlaa ortak bişiler konuşabilmek ,bişi sordugunda bön bön suratına bakmamak için bazen netten bakıyorum merak ettigim şeyleree
ama itiraf edeyim sülümanın cok etkisi olduuu
netten araştırıp buluyorum okuyorum filan.

OP
B

breeze

Misafir
seni anlıyorum canım ama sabretmek zorundayız.Ayrıca eşin de aynı benim eşim gibi moral verir.Haksız da sayılmaz,sabır,dua ile işallah 2.yavrularımıza gönlümüzdeki gibi kavuşacağız buna inan...

evet canım işallah..aslında bişeyi çok fazla istememek lazım...cuma günü benim hoca bir ark. var ona sordum işte erkek bebek duası falan diye bana dediki ettiğin duaların başına mutlaka 'hayırlısıysa' de dedi..birşeyi asla istemiyorum ya da kesinlikle istiyorum,çok istiyorum deme dedi..Hayırlısıysa istiyorum de dedi..kısmet artık...olmadı bu ay

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut diet konusuna gelince yapamyorum daha tam anlamıylaaa,
benimde zayıflamam lazım biraz ya.kilo aldımm cok fenaa
sen iyi vermişsin maşallahh
baya farkediyormu baktıgın zamann?

şöyle söylüyüm dışardan bakıldığında karın ve bel kısmının inceldiğini anlıyormuş arkadaşlar öyle söylediler.zaten sımsıkı olan pantalonların bel kısımlarının bollaşmasından anlıyorum ben de...bu yüzden yeni hiç bir kıyafet almıycam tam zayıflamadan.Eşimin evlenirken aldığı 38 beden takımlarımın hiç birine giremiyorum ama zorla giysem bile k...çım fırlıyor sexü sexü ve fermuar kapanmıyor 6 kg daha verirsem 1 beden demek hatta 1.5 beden rahatlıkla girerim diye düşünüyorum.Boyum uzun olunca fazla belli olmuyor kilo aldığım ama kıyafetler yalan söylemiyor işte:( bence erkek diyetine sadık kalarak kilo verebilirsin 2.gebelikten önce bol bol yeşillik ye marul hariç hepssi alkali,marul ve dereotu kalsiyum içeriyor ama diğer yeşillikleri ve sebzeleri haşlayıp sıfır yağ kullanarak ve haftada 3-4 gün 1 saat tempolu yürüyerek verebilirsin senin fazla yoktur 3-4 kilo rahat verilir 1 ayda bu şekilde bence...bir de bol su içerek günde 3 lt 3000 kalori harcatıyor çünkü.bol bol yeşilçay iç günde 3 fincan bunu da öneriyor diyetisyenler,cipsi ve muzu kilo verdikten sonra yersin her gün,onları yersen zor olur çünkü aksine kilol alırsın verip yemeye başla bence.ben yatarak geçireceğim için hamilelik öncesi vermem lazım mutlaka...Bir de kilo hamile kalmayı önlüyormuş,yumurtalıkları yavaşlatıyormuş.

OP
M

minietek

Misafir
cnm gelirizz ama bu kadar sık aktif oalamayız bencee
bebeginin cinsiyeti belli olsun yollarım sana yöntemlerii
zaten listeye göre sıra size geldiii

lısteye göre derken ne lıstesı kızz o

kızlarrr selam herkeze...

kızlar malesef regli oldum..:) sabah kalktım dedimki bugün regli olcam kesin ateşim 36.4 çıktı...ağrım falan vardı..ve malesef kötü son:(
inanın o kadar üzüldümki anlatamam...eşim dediki saçmalama çok şükür bir evladımız var işallah 2. side olcak vss....
ama kendimi çok inandırmıştım olcak diye ..neyse moral sıfır:(

üzülme canımm bu ay olmamasında bır hayır vardır belkı önümüzdekı aylara bakarsın belkı hayırlısı o zaman üzülme olur mu rabbım ne hayırlısıysa o zaman olsunn de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah bebeğinnn eşin çok güzel düşünüyo bak 1 tane var allah bağışlasın 2,sıde olcakk bir problemın yokkı senın

kızlar ben yemek almaya gıdıyorum gelırım bırzdann acıktım artık

OP
B

breeze

Misafir
cnm dur bakalım daha yeni başladın bismillahh
daha ilk denemede bu kadar moralini bozmaaa
ee denemeye devam etcenmi bu ay da?

Elara bende sana onu soracaktım..mart ayı bio çin herşey tutuyordu.ama olmadı
Nisan ayında çin tutuyor ama bio tutmuyor sanırım.kız günleri yumurtlama günlerim...
benim doğ tarihi
01.08.1980 eşimin 01.08.1976 cnm
saat fark ediyormu bilmiyorum ama türkiyeye göre burası 1 saat ileri..nisan ve mayıs için bakabilir misin cnm...
sence bio ya takılmalımıyım yaaa...çok kararsızım..ama sanırım denicem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eşimin tarihe cok ilgisi var ve cok iyidir tarih konusundaa
onunlaa ortak bişiler konuşabilmek ,bişi sordugunda bön bön suratına bakmamak için bazen netten bakıyorum merak ettigim şeyleree
ama itiraf edeyim sülümanın cok etkisi olduuu
netten araştırıp buluyorum okuyorum filan.

kesinlikle - leri var o dizinin ama en azından neslin tarihe igisini artırdı diye düşünüyorum.her olumsuzluktan olumlu bir şeyler de bulmak lazım öyle değil mi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara yeşimi davet ettin çıktı:3:sanırım bizden korktuuuuuuu:deli:

OP
E

Elara

Misafir
umutcum diet önerilerin için tşkler cnm ,haklıısnnn
beni araba mahvetti yaa.markete bile arabayla gidiyorum.
önceden kızımı pusetine koyardım heryere yürüyerek giderdim ama buyıl cok kilo aldım cünkü hareket yok fazla.sadece ev işleri için yapıyorum oda artıkk hareketten sayılmıyorr

tamam pazartesi bende başlıyorum dietee
5 kilo vermem lazımmm
şun 60 kilo olmuşumdur kesinn:acep:

OP
E

Elara

Misafir
lısteye göre derken ne lıstesı kızz o

ilk sayfadaki hamiş listesinden bahsediyomm gızzz
sırada sen varsınn.

Elara bende sana onu soracaktım..mart ayı bio çin herşey tutuyordu.ama olmadı
Nisan ayında çin tutuyor ama bio tutmuyor sanırım.kız günleri yumurtlama günlerim...
benim doğ tarihi
01.08.1980 eşimin 01.08.1976 cnm
saat fark ediyormu bilmiyorum ama türkiyeye göre burası 1 saat ileri..nisan ve mayıs için bakabilir misin cnm...
sence bio ya takılmalımıyım yaaa...çok kararsızım..ama sanırım denicem

evet meltem bu ay pek uygun degil
tahmini yum zamanında kız ve yatkın günlere denk geliyor

OP
B

breeze

Misafir
Umutcum sen tarih öğretmenisin demek...ben lisede tarih öğrt. sayesinde bayılırdım tarihe..hep gelsin isterdim tarih dersi..o kadar güzel anlatırdı ki Gülsüm hocam dersi sanki radyoda eskiden arkası yarın dizileri olurdu onun gibi dinlerdik..sınıftan çıt çıkmazdı..zil çalınca hep bir ağızdan aaaaaa falan dedik:hihi::hihi:
hala tarih üzerine yazılmış kitapları okumaktan çok zevk alırım....
bu arada bence türk dili ve ed. bitirdim cnm 2 sene öğretmenlik yaptım sözleşmeli...sonra bıraktım öğretmenliğii.....düz lisedeydim..bezmiştim resmen..düz liselerdeki sosyal sınıflarını tahmin edersinnn:dertli::dertli::böö:

OP
E

Elara

Misafir
Elara yeşimi davet ettin çıktı:3:sanırım bizden korktuuuuuuu:deli:

bişi yazmayıp sadece öküz gibi okuyanlara uyuz oluyorummm
arada yazan arkadaşlardan bahsetmiyorum lütfen kimse üstüne alınmasınn
ama mesaj sayısı 0 olupp sadece bön bönn bizi izleyenlerden bahsediyorumm

muhabbette +18 değilmiş ama neden korktu acaba:deli::deli:

belliki beni tanıyan biri
amann bulaşmayım şu deliye cıkıyım demiştirr:hihi:

OP
B

breeze

Misafir
Elara napıyım sence bio yu dikkate alıyım mı yaaa..karar veremiyorum...doğumunda yaza gelmesini istemiyorum.Ocak ve civarı en iyisi...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Umutcum sen tarih öğretmenisin demek...ben lisede tarih öğrt. sayesinde bayılırdım tarihe..hep gelsin isterdim tarih dersi..o kadar güzel anlatırdı ki Gülsüm hocam dersi sanki radyoda eskiden arkası yarın dizileri olurdu onun gibi dinlerdik..sınıftan çıt çıkmazdı..zil çalınca hep bir ağızdan aaaaaa falan dedik:hihi::hihi:
hala tarih üzerine yazılmış kitapları okumaktan çok zevk alırım....
bu arada bence türk dili ve ed. bitirdim cnm 2 sene öğretmenlik yaptım sözleşmeli...sonra bıraktım öğretmenliğii.....düz lisedeydim..bezmiştim resmen..düz liselerdeki sosyal sınıflarını tahmin edersinnn:dertli::dertli::böö:

ben de aynı öyleyim canım kendimi övmek gibi olmasın,tarihi yaşatırım ve keşke ders bitmese der öğrencilerim.diyorum ya öğretmenin ses tonu,diksiyonu,bilgisi ve sınıfa hakimiyeti çok çok önemli...Aksi taktirde uyutursun sınıfı...

OP
E

Elara

Misafir
Elara napıyım sence bio yu dikkate alıyım mı yaaa..karar veremiyorum...doğumunda yaza gelmesini istemiyorum.Ocak ve civarı en iyisi...

cnm kendin bilriisnn bişi diyemicem
ama biosu tutmayanda var sonuctaa.yani cok garanti bişi degilll
yinede tercih senin

sen denermiydin diye sorarsann en azından yatkın günelrine denk getirmeye calışırdım aklım ona takılmasın diyee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bişi yazmayıp sadece öküz gibi okuyanlara uyuz oluyorummm
arada yazan arkadaşlardan bahsetmiyorum lütfen kimse üstüne alınmasınn
ama mesaj sayısı 0 olupp sadece bön bönn bizi izleyenlerden bahsediyorumm

belliki beni tanıyan biri
amann bulaşmayım şu deliye cıkıyım demiştirr:hihi:

ya da aklı sırta yöntemleri alıyım hiç bulaşmıyım diye düşünen tipler de çok.Genel konuşuyorum kimseyi kişisel konuşmuyorum tabi,onlar kendilerinibilirler istedikleri gibi de gocunabilirler tınnnn .Eğer eltimin kıllanacağından korkmasam kesin kk ya üye olup buradaki gibi aktif tanışırdım sizlerle...Ama kılçık karı ne oldu yine buluştum sizlerle engel olamadı:1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım aslında keşke iyonları da aktif katılanlara yollasaydın diğer yöntemler gibi,baksana misafirler bön bön bakanlar çoğaldı yine...hiç hoş olmuyor yani emeğe saygısızlık...kendilerini çok mu açıkgöz sanıyorlar acaba?

OP
B

breeze

Misafir
cnm kendin bilriisnn bişi diyemicem
ama biosu tutmayanda var sonuctaa.yani cok garanti bişi degilll
yinede tercih senin

sen denermiydin diye sorarsann en azından yatkın günelrine denk getirmeye calışırdım aklım ona takılmasın diyee

cnm benim erkek günlerim hangi tarihler
18-19 tahmini yumurtlamam

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

canım yaşın kaç? eğer çok ileri değilse bioyu takip et derim.bak abimin eşi 39 yaşında doğurdu ikiz oğlanları...eğer biyolojik olarak yaş sorunun yoksa bekle denk getir derim Elara gibi düşünüyorum ben de...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar selamlar, ben şu sıra çok giremiyorum nete, y.lisans bitmek üzere tezi teslim etçem bayağı yoğunum:)
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah razı olsun
darısı isteyen herkese önce sağlıklı sonrasındada gönlümüzde ki bebişler gelsin hayırlısıyla inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar