Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
ooo elara o zaman gelmezsenız ben ne yapıcam 3-4 sene sonra erkek için kız için olan şeylerı bana msj atsanyaa ben kımı bulcam o zamana napcazzz yaaa bende bırtek erkek dıyetı var bırde bıldıgı yumurtlama gunu tek ilişki
cnm gelirizz ama bu kadar sık aktif oalamayız bencee
bebeginin cinsiyeti belli olsun yollarım sana yöntemlerii
zaten listeye göre sıra size geldiii

OP
E

Elara

Misafir
her şey nasip meselesi umut ben geçen sene tam sprali çıkarıp deneyecektim erkek bebek için dua varya sadece ona güvenerek sonra elarayı buldum neler varmış bilmedigimiz dedim şimdi bişeyler biliyorum ögrendikçe korkum artıyo diyet bio ph iyon +12 saat yumutlama günü bunları bilerek deneme yapmak cesaret işi

nerden buldum ,bulmaz olaydım seni elara diyonmu bana:hihi:
bak ben olmasaydımm belkide bebegini dogurmuştunn şimdiiye

OP
E

Elara

Misafir
hındıbamı ıcıyom elara sen baslamadın heralde hındıba ıcmeye yhu:acep::acep:

yok cnm içmiyorum
ben tam anlamıyla başlayamadım daha ya.
almam gereken bi kac şey var onları almam gerekiyorrr tam anlamıyla yapabilmem için
ama yinede dikkat ediyorumm diyim.

OP
E

Elara

Misafir
kızlar elimle kontrol ediyorum sağda minicik bi yuvarlak var sanki canım benim ilk temasımız kızımla
oğlum soldaydı inşallah kızımda sağda büyüyordur kızlar

oy oy minigin büyümüştee temasamı gecti annesiylee.maşallahhh

inş cnm allah gönlüne göre versin inş,kakule geçen senin yazını okuyodum babam aradı benim küçük kızı sordu ne yapıyo die,bende kayyu seyrediyo diceğime,kakule seyrediyo demişim:cokkomik:allahtan anlamadı
:hihi:
tarcın ve arkadaşları diye bi program var izlemişsindir mutlaka
ordaki papagının ismide kakulee
kakulenin nickini görünce hemen papagan aklıma gelir
kızımda cok sever onu

OP
E

Elara

Misafir
bızı dusun mutlu ol ..:cokkomik:kendımı damardan parcalara vurdum töbe töbe:dertli:

:cokkomik:

yemegınız varmı kızlar fıkır verın neler yapcanız
ben karnıbahar yada pırasa yapcamm

benimde yok bernil
bugün bende öğlen çıkıyorum annemle buluşacağız kardeşimin bebişi için bazı hediye kıyafetler almak istiyorummm

ben 2 gün önce aldım bizim yegenee bişilerrr
cinsiyeti belli olmadıgı için ara renkler aldım ama cok şirin şeyler var

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım nasılsın canım? yine süper bilgiler vermişsin iyonlarla ilgili...Çok faydalı bilgiler Allah razı olsun klavyeye dokunan ellerin dert görmesin işallahhhh

tşkelr iyiyim cnm sen nasılsınn
sınavlar bitti galiba gözün aydınn
cok zayıf alan oldumu.notun kıtmıdırr.tarih ögretmeniydin dimi.
oldum olası tarihi hiç sevemedim ben ya
eşimin tarihi iyidir ona sorarım bazen o güzel anlatıyor ozmaan anlıyorum:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernilcim benim yayla çorbam var arkaya mantarlı tavuk sote ve pirinç pilavım var arkaya da portakallı cevizli revani yaptım sabah 2 tepsi birini akşam misafirliğe götürecem diğeri eşime yeter tatlı olarak:) buzlukta tavuğun varsa bişeyler yaparsın sende...

OP
E

Elara

Misafir
yeşimm sen kimsinnn.tanıtsana kendini???
öleee sadece okumakkk olmazzz

OP
E

Elara

Misafir
Bernilcim benim yayla çorbam var arkaya mantarlı tavuk sote ve pirinç pilavım var arkaya da portakallı cevizli revani yaptım sabah 2 tepsi birini akşam misafirliğe götürecem diğeri eşime yeter tatlı olarak:) buzlukta tavuğun varsa bişeyler yaparsın sende...

bacım eline saglıkta sen bu ortamda nasıl diet yapıyonn

bizim evde genelde sebze agırlıklı yemekler pişer
çorba+sebze+salata olur geneldee
tatlı filan yapmayalı bayaa oluyorr
kızıma bazen tavuk gögsü kek filan yaparım
ama öle şerbetli tatlılar filan yapsamm döt ve göbegin önüne gecemem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tşkelr iyiyim cnm sen nasılsınn
sınavlar bitti galiba gözün aydınn
cok zayıf alan oldumu.notun kıtmıdırr.tarih ögretmeniydin dimi.
oldum olası tarihi hiç sevemedim ben ya
eşimin tarihi iyidir ona sorarım bazen o güzel anlatıyor ozmaan anlıyorum:)

Ay bitti canım hiç sorma hem lise hem ilköğretim çok zor oluyor.Tarih dersi sevdirmek öğretmenle alakalı canım,mutlaka rutin ve sıkıcı anlatıp senin sevmene engel olacak bir öğretmenin olmuştur.ben öğrencilerime yaşayarak ve tiyatro haline getirerek gezi yaparak anlatıyorum daha ilgi çekici hale getirmeyi başarıyorum sanırım öğrenciler seviyorlar tarihi ama benim dışımda 2 tarihci daha var okulda çok da anlayamadıklarını söylüyor çoğu...Sözel dersler öğretmenin eforuna bağlı bemnce yoksa sıkıcı gelir tabi...Eşim de sayısalcı ama tarihe o da meraklıddır.sağolsun o çocuğa bakar mamasını yedirir,oynar oyalar ben de yazılı okurum yoksa çok zor olur çocukla...Daha ilköğretim bitti,liseler var sanırım 2-3 güne onları da okurum.Akşama söz vermesek gezmeye gitmez okurdum ama 1 hafdtadır söz verdik gitmezsek ayıp olacak samimiyiz bir de...Dürüst olmalıyım ki notum çok bol değildir,yani haketmeyenin geçmemesi gerektiğini düşünüyorum,tabi ufak tefek hatalardan az kırarım ama boş kağıt vereni de geçirmem çünkü işin içinde kul hakkı var diye düşünüyorum,düşünsene diğer çocuk gece gündüz çalışıp 90-100 alıp hakkıyla geçiyor bu tarafta çalışmayan notu şişirilip geçiyor ben buna karşıyım çünkü ahirette iyi notu hakkıyla alan benden hesap soracak ve bu da kul hakkına girer.Adaletten yanayım öğrenciler de bu huyumu bilir not isteyemez.Geçen bir öğrenci hocam sizi hem çok seviyoruz hem çok korkuyoruz bu nasıl oluyor anlamıyoruz dedi? bilmiyorum artık iyi mi kötü mü?:acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bacım eline saglıkta sen bu ortamda nasıl diet yapıyonn

bizim evde genelde sebze agırlıklı yemekler pişer
çorba+sebze+salata olur geneldee
tatlı filan yapmayalı bayaa oluyorr
kızıma bazen tavuk gögsü kek filan yaparım
ama öle şerbetli tatlılar filan yapsamm döt ve göbegin önüne gecemem

sağol tatlım,ben yaptıklarımı yemiyorum ki hayatım.eşime yapıyorum.o aç geliyor ya fakültede yemek çıkıyor ama eşim her yapılan yemeği sevmiyor yağı ağır geliyormuş,odasında bir tost yer akşama dolayısıyla aç geliyor ve ben de zengin hazırlarım akşam yemeklerini.kokusuyla doyyorum artık midem küçüldü sanırım.tam 1 ay oldu diyetimi hiç bozmadım Allaha şükür.ki abur cubura çok düşkün biri olmama rağmen diyetisyenin listesi dışına çıkmadım.Mesela bu akşam gezmeye gideceğiz ama ev sahibi diyette olduğumu biliyor sadece şekersiz açık çay ve yeşil çay içip bir elma ve portakal yiyenbileceğimi söyledim:) ben masrafsız misafirim bişey hazırlama dedim telde:)Fazla açık sözlüyüm ama çok samimiyiz bana kırılmaz:1:yARIN 1AY OLCAK DİYETİMDE VE 4 KG YA YAKIN VERMİŞİM.eğer hergün yürüsetdim 5 de verirdim ama dersimin çok olduğu günler yürümeye hal kalmıyor bu yüzden haftada 3 gün yürüdüm.durmak yok devam okullar kapanana kadar sürecek bu diyet 6 kg daha vercem işallah...senin diyet ne alemde?

OP
B

breeze

Misafir
kızlarrr selam herkeze...

kızlar malesef regli oldum..:) sabah kalktım dedimki bugün regli olcam kesin ateşim 36.4 çıktı...ağrım falan vardı..ve malesef kötü son:(
inanın o kadar üzüldümki anlatamam...eşim dediki saçmalama çok şükür bir evladımız var işallah 2. side olcak vss....
ama kendimi çok inandırmıştım olcak diye ..neyse moral sıfır:(

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

kızlar malesef regli oldum..:) sabah kalktım dedimki bugün regli olcam kesin ateşim 36.4 çıktı...ağrım falan vardı..ve malesef kötü son:(
inanın o kadar üzüldümki anlatamam...eşim dediki saçmalama çok şükür bir evladımız var işallah 2. side olcak vss....

seni anlıyorum canım ama sabretmek zorundayız.Ayrıca eşin de aynı benim eşim gibi moral verir.Haksız da sayılmaz,sabır,dua ile işallah 2.yavrularımıza gönlümüzdeki gibi kavuşacağız buna inan...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ya kızlar benim kızım popsunun üzerinde kaya kaya ilerliyor bir bakıyorum popsunun üzerinde kaya kaya kapıya gelmiş.Emekleme yok ama bu şekilde ilerliyor hiç çocuğu böyle olan oldu mu?

OP
E

Elara

Misafir
umut inann bana ortaokul lise ve ünv 1.sınıftada tarih görmüştük ve hiçbi zamann şöle keyifle dersi dinlemedim
en büyük keyfii acayip tatlı uykumu getirirdii,hocanın bişi demiyecegini bilsemm sıradanın üstünde cok güzle uyuyabilriidmm.
en cok yapmak isteyipte yapamadıgım şeylerden biridir :)
sanırım bende önyargı var tarih konusunda
tarih dedimmii hep sıkıcıı oldugunu düşünmüşümdürr

zaten sınavlarınıda hep kopyayla gectimm :cokkomik:

bende sayısalcıyımm belkide ondan sevmiyorum tarihi bilmiyorum cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ohhhhh limonlu,tarçınlı yeşilçay süper oluyor kızlar tavsiye ederim ben demlerken içine biraz çubuk tarçın atıyorum süper oluyor.

OP
B

breeze

Misafir
ya kızlar benim kızım popsunun üzerinde kaya kaya ilerliyor bir bakıyorum popsunun üzerinde kaya kaya kapıya gelmiş.Emekleme yok ama bu şekilde ilerliyor hiç çocuğu böyle olan oldu mu?

cnm benim kızım biraz tombişti oda aynen o şekilde poposu vardımıyla ama genelde geri geri ilerliyorudu:)11 aylıkkende yürüdü azimli kızım:)

OP
E

Elara

Misafir
umut diet konusuna gelince yapamyorum daha tam anlamıylaaa,
benimde zayıflamam lazım biraz ya.kilo aldımm cok fenaa
sen iyi vermişsin maşallahh
baya farkediyormu baktıgın zamann?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut inann bana ortaokul lise ve ünv 1.sınıftada tarih görmüştük ve hiçbi zamann şöle keyifle dersi dinlemedim
en büyük keyfii acayip tatlı uykumu getirirdii,hocanın bişi demiyecegini bilsemm sıradanın üstünde cok güzle uyuyabilriidmm.
en cok yapmak isteyipte yapamadıgım şeylerden biridir :)
sanırım bende önyargı var tarih konusunda
tarih dedimmii hep sıkıcıı oldugunu düşünmüşümdürr

zaten sınavlarınıda hep kopyayla gectimm :cokkomik:

bende sayısalcıyımm belkide ondan sevmiyorum tarihi bilmiyorum cnm

Ahh ahh ben girecektim ki dersine bak böyle önyargılı olmazdın,yıkardım önyargılarını...dermişimmmmmmmmm.insan kendini övmese çatlarmış dimi?Şaka bir yana sana çok değişik tarihi hikayeler anlatayım ilerde bayılırsın tarihi sevmeye çalışıyordsun bencve yoksa sülümanı izlemezdin,demek ki az da olsa çekmiş seni kendine tarih...Ben sevdiririm kız sana:)))

OP
E

Elara

Misafir

cnm dur bakalım daha yeni başladın bismillahh
daha ilk denemede bu kadar moralini bozmaaa
ee denemeye devam etcenmi bu ay da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar