Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
canım yaşın kaç? eğer çok ileri değilse bioyu takip et derim.bak abimin eşi 39 yaşında doğurdu ikiz oğlanları...eğer biyolojik olarak yaş sorunun yoksa bekle denk getir derim Elara gibi düşünüyorum ben de...

cnm yaşım 31 ..şuan yurt dışıundayım buradayken bir an evvel 2.yi doğurmak istiyorum aslında..ama kısmet iştee..

OP
E

Elara

Misafir
.Eğer eltimin kıllanacağından korkmasam kesin kk ya üye olup buradaki gibi aktif tanışırdım sizlerle...Ama kılçık karı ne oldu yine buluştum sizlerle engel olamadı:1:
:cokkomik: kalbin temizmişş

Elaracım aslında keşke iyonları da aktif katılanlara yollasaydın diğer yöntemler gibi,baksana misafirler bön bön bakanlar çoğaldı yine...hiç hoş olmuyor yani emeğe saygısızlık...kendilerini çok mu açıkgöz sanıyorlar acaba?

cnm özelden yollamak o kadar sıkıcı geliyorki bana artıkk
zamanında cok yolladım bıktım sanırım :(
bide unuttugum kişiler olabiliyor sorun cıkıyorr
napim sayfaya yazdım bende.

layds

Aktif Üye
Tepki
97
bu arada minietekçim ne zamandır senle denk düşemedik, nasıl gidiyor hamilelik canım

OP
B

breeze

Misafir
kızlar 70.000 kelime-i tevhide başlıcam.Allah sağlıklı sıhatlı HAYIRLISIYSA bir erkek bebek versin diye

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum diet önerilerin için tşkler cnm ,haklıısnnn
beni araba mahvetti yaa.markete bile arabayla gidiyorum.
önceden kızımı pusetine koyardım heryere yürüyerek giderdim ama buyıl cok kilo aldım cünkü hareket yok fazla.sadece ev işleri için yapıyorum oda artıkk hareketten sayılmıyorr

tamam pazartesi bende başlıyorum dietee
5 kilo vermem lazımmm
şun 60 kilo olmuşumdur kesinn:acep:

yani düşünsene yaşımız 30 lu yaşlar oldu,yumurtalıklar da yavaşlıyor belli yaştan sonra bir de kilo ile yavaşlatmamak lazım diye düşünüyorum.Erkek diyetindeki yeşillikleri bol tüket kırmızı eti de yağsız ve haşlama olarak tüketekerek başla bence.İŞTE BİR CİPS VE MUZ KİLO YAPIYOR BİR DE BALIK YAĞI BEN ONLARA KİLO VERDİKTEN SONRA BAŞLIYCAM ÜÇÜ DIŞINDA DİĞERLERİ UYUYOR ASLINDA...Hiç yürüyüşe vaktim olmuyor diyorsan evin kaçıncı kat bilmiyorum günde 10 kez merdivenleri in çık,o bile güzel kalori harcatıyor.hava kötü çıkamıyorken ben öyle yapıyorum.ya da oturduğun yerde oklavayı sırtına dayayıp sağa sola vucudunu döndür günde 20 ile başla artır 50- 100 e çıkar günde müthiş bel inceltiyor.Ama evişi kilo verdirmiyor canım ben de senin gibi çok hareketliyim evde hiç durmam ama zayıflasam ben zayıflardım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar 70.000 kelime-i tevhide başlıcam.Allah sağlıklı sıhatlı HAYIRLISIYSA bir erkek bebek versin diye

Breeze duymuştum onu da farklı dualar da biliyorum deneme yapacağında haberim olsun...ama sen 70000 kelime-i tevhitle başla...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
umut ve elara hadi bakalım diyet işleri başladığına göre, sizdende haberler gelir 3 aya kadar:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm yaşım 31 ..şuan yurt dışıundayım buradayken bir an evvel 2.yi doğurmak istiyorum aslında..ama kısmet iştee..

e işte yaşlarımız yakın sayılır hatta ben senden 2 yaş büyüğüm yaş için ben de endişeleniyorum ama canım kısmetimizde varsa Rabbim zaten verecek,bence bekle sebebini işle derim yine de sen bilirsin tabi...

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selamlar, ben şu sıra çok giremiyorum nete, y.lisans bitmek üzere tezi teslim etçem bayağı yoğunum:)
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah razı olsun
darısı isteyen herkese önce sağlıklı sonrasındada gönlümüzde ki bebişler gelsin hayırlısıyla inşallah

hoşgeldinnn
nasıl gidiyor hamişlikk
yakınlarına söeldinmiii

Allah kabul etsin cnmm
tefriciye okusan da ii olurdu aslında
bide 70 yasin okumuştu mutlu elif

OP
E

Elara

Misafir
meltem
sat
adet döngün
ilişki günü yazsana cnm listey eklememişim ben seni ekleyim şimdi

OP
B

breeze

Misafir
hoşgeldinnn
nasıl gidiyor hamişlikk
yakınlarına söeldinmiii

Allah kabul etsin cnmm
tefriciye okusan da ii olurdu aslında
bide 70 yasin okumuştu mutlu elif

canım her banyodan çıkışta okuyorum ben zaten yasin..Allah kabul eder işallah..

OP
M

minietek

Misafir
ilk sayfadaki hamiş listesinden bahsediyomm gızzz
sırada sen varsınn.

evet meltem bu ay pek uygun degil
tahmini yum zamanında kız ve yatkın günlere denk geliyor
evet benım bebek cınsıyetı sırasında bende ama daha 2 ay var belırlenmesıne en yakın 1,5 ay

layds canımm iyiyim şükürr bende senı merak etmeye başlamıştım evet karşılaşmadık ne zamandır
hergün ultrasona girip bebeğimi görsem daha ıyı olurdum ama işte olduyoo çok merak edıyorum napıo nasıll

sen napıosun bulantın falan yoktur inşallah iyimisin anlatsana

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut ve elara hadi bakalım diyet işleri başladığına göre, sizdende haberler gelir 3 aya kadar:)

canım benimki kilo verme diyeti henüz erkek bebiş diyetine başlamadım.onu konuşuyorduk elara ile önce bir 6 kg daha vercem ondan sonra tatilimi de yapıp tam başilıycam hatta 4 ay düşünüyorum.Ama şöyle diyim yeşillik yiyerek ve bol yeşilçay içerek alkali diyete de ufaktan başladım ama diyetimde yağsız süt ve yoğurt olunca asitik ve alkali mötr oluyordur kesin yani şu an nötrümdür kesin:)süt ürünlerini kessem aslında baya alkaliye yakın diyet benimki ha bir de asitik olarak tavuk ve balık ızgara yiyorum araDA...nÖTR DİYET BU DİYORUM YA:)Sabır haziran 13 de zayıfbir şekide başlıycam kendimi motive etmek için heryere 38 beden manken gibi fotolarımı astım gördükçe daha hırsa geliyorum çok fenayım ben yaaaaaaaaaaaaaaa:deli:

layds

Aktif Üye
Tepki
97
hoşgeldinnn
nasıl gidiyor hamişlikk
yakınlarına söeldinmiii

yok cnm kimseye söylemedim sadece kızıma söylemek için sabırsızlanıyorum, çok istiyor çünkü. birde hafif kasık ağrım oluyor doktora bir gideyim. elara en erken 7+0 demi usg için.

breeze allah kabul etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar