Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
ayy alıntılar karıştı yukarıda ama:) kızımla birikte b.sayar başındayız da ancak bu kadar oluyo:)

OP
B

breeze

Misafir
20 si nötr 21-22-23-24-25 de erkege yatkın benim yorumlama şekilime göre ama ben yinedee erkek çizgisi aşagıda olduıgunda vermiyorumm size o günlerii

cnm o zaman 20 ya da 21 inde yapalım..sonuçta bende gülen yüz çıktıktan 1 gün sonra ilişki olmuştu.mimoza 2. günü yapmıştı..
cnm linki bir atarmısın bana da cnm...kaydediyimde o gün geldiğinde seni boşuna rahatsız etmiyim tekrar tekrar

OP
E

Elara

Misafir
umut zayıflama şevkin benide gaza getirdi bacımm
cidden zayıflıcam bende yaaa
kotlarım filan gelmiyorr vallaa
gelsede 2 katmanlı göbek cıkıyor :(

layds

Aktif Üye
Tepki
97
cnm o zaman 20 ya da 21 inde yapalım..sonuçta bende gülen yüz çıktıktan 1 gün sonra ilişki olmuştu.mimoza 2. günü yapmıştı..
cnm linki bir atarmısın bana da cnm...kaydediyimde o gün geldiğinde seni boşuna rahatsız etmiyim tekrar tekrar

clearblue ile ilgili bir yabancı site aynen şunu yazmıştı kızlar. hamilelik olasılığı en yüksek iki günü verir. buda ovulasyondan bir gün öncesi ve ovulsayon günü şeklinde iki günü tespit edersiniz diyordu. aynı ilk günden sonraki gün doğru zaman sanırım diğer arkadaşlarda böyle uyguladı ve oğlu oldu.

birde çok konuşuldu ama şu lahana testi ile ilgili lahana suyu kullanarak kağıtlardan çocuklara turnosol benzeri bir kağıt yaptırılıyor deneylerde. yani çıkacak renk tamamen idrarın asidik yadi bazik olmasıyla ilgili diye düşünüyorum. ama bebeğin cinsiyeti hormonlar sayesinde annenin idrarını asidik yada bazik yaparmı onu bilmem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut zayıflama şevkin benide gaza getirdi bacımm
cidden zayıflıcam bende yaaa
kotlarım filan gelmiyorr vallaa
gelsede 2 katmanlı göbek cıkıyor :(

zayıflamak asitik de yapsa yine alkali olacağız o kadar takviyeyi boşuna mı kullanacağız dimi?bir de ben fazladan 4 ay yapacağım işallah:) yediğin porsiyonları yarıya düşürüp yürüyüş yapsan yine gider ayda en az 3 kg:)bak benim akşam yemeğim yağsız tarhana çorbası bir kase ve yanında bol kırmızı lahana ve havuçlu ve bol limonlu yağsız salata:)misafirlikte de sadece elma ve portakal yicem zaten günde 6 öğün yiyorum az ama sık:)aralarda bol bol su...farkı göreceksin...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canım bende 500 yasine niyet ettim etrafımdakılerede okuttum bir niyetim var okurmusunuz diye soledim her okuyanın okuduğu yasini işaretledim gerisini ben okudum ALLAH ınm kabul etsin

layds

Aktif Üye
Tepki
97
haaa birde clearblue 40'lı seviyelere gelince lh pozitif gösteriyormuş, kitlerinki daha düşük 20 lerde sonuç veriyor.

OP
E

Elara

Misafir
layds inteligender diye bi erken cinsiyet ögrenme testi var biliyrsun
buda idrarla yapılıyorr
demekkii idrarla alakalı olarak düşündüm bendee.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yanlız Elaracım kilo verebilmenin yaşla çok ilgisi var ya,****bolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyor eğer bu sıkı diyeti 20 li yaşlarda yapsam 6-7 kg vermiştim 1 ayda ama yavaş gidiyor..gereçi yavaş giden kilo daha sağlıklıymış acele yok diyor diyetisyenim.sabır 3 aya yayacağız diyor.İşte emziriyorum ama tam veremedim hamilelik kilolarımı bir de millet emzirirken dider diyordu,işte emzirmeyle de bende fayda etmedi hastaneden bir çıktım sadece 4 kg gitmiş çocuğun suyu eşi vs bu kadar düşün:) Gerçi ilk aylar emzirirken çok acıkıyordum atıştırıyordum o yüzden de veremedim biliyorum.Ama azim vereceğim.bebişini sütten kesmişsin bence hiç düşünme ver...Benim yaptığım da sütü etkilemeyen bir diyet emzirme diyeti,gülben ergen de aynını yapmış doğum sonrası...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar tefriciyeyi tek kişi okuyabiliyor mu? grupla okunması şart mı?

OP
E

Elara

Misafir
zayıflamak asitik de yapsa yine alkali olacağız o kadar takviyeyi boşuna mı kullanacağız dimi?bir de ben fazladan 4 ay yapacağım işallah:) yediğin porsiyonları yarıya düşürüp yürüyüş yapsan yine gider ayda en az 3 kg:)bak benim akşam yemeğim yağsız tarhana çorbası bir kase ve yanında bol kırmızı lahana ve havuçlu ve bol limonlu yağsız salata:)misafirlikte de sadece elma ve portakal yicem zaten günde 6 öğün yiyorum az ama sık:)aralarda bol bol su...farkı göreceksin...

cnm benim sorunum sık yemek yiyemiyorumm ve eşim 8 den sonra eve geldigi için karnı acsa beraber yiyoruzz.yani gec saatte yemek olayıı kötü işte
neyse bi düzene sokcam artıkk

OP
E

Elara

Misafir
kızlar tefriciyeyi tek kişi okuyabiliyor mu? grupla okunması şart mı?

tek kişi okusan daha makbul aslındaaa
ama zor oldugu içinnn grup şekilinde okunuyor geneldee
mutlu elif kendi okumuştuu Allah kabul etsinn

canparcam senin dualarınıda Allah kabul etsinn

layds

Aktif Üye
Tepki
97
layds inteligender diye bi erken cinsiyet ögrenme testi var biliyrsun
buda idrarla yapılıyorr
demekkii idrarla alakalı olarak düşündüm bendee.

muhtemelen çalışma prensibi aynı ikisininde ama bilemiyorum tabi, bende bunlara sardım şu ara:)
neyse biz dışarı çıkcaz görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın

OP
E

Elara

Misafir
senin söylediklerinide copy yaptım altına kaydettim cnm..kırmızı çizginin mavi çizgiye göre üsttemi olması lazım Elara?

cnm bak detayları kopy yapıyorum sana
diger tarafta matematik anlatmıştı

Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.

BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.

Alt boşluğa Hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.

En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.

sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar