OP
breeze
Misafir
- #17.041
breeze allah kabul etsin
Amin canım cümlemizinkini Rabbim kabul etsin..
breeze allah kabul etsin
ayy alıntılar karıştı yukarıda amakızımla birikte b.sayar başındayız da ancak bu kadar oluyo
20 si nötr 21-22-23-24-25 de erkege yatkın benim yorumlama şekilime göre ama ben yinedee erkek çizgisi aşagıda olduıgunda vermiyorumm size o günlerii
cnm o zaman 20 ya da 21 inde yapalım..sonuçta bende gülen yüz çıktıktan 1 gün sonra ilişki olmuştu.mimoza 2. günü yapmıştı..
cnm linki bir atarmısın bana da cnm...kaydediyimde o gün geldiğinde seni boşuna rahatsız etmiyim tekrar tekrar
cnm o zaman 20 ya da 21 inde yapalım..sonuçta bende gülen yüz çıktıktan 1 gün sonra ilişki olmuştu.mimoza 2. günü yapmıştı..
cnm linki bir atarmısın bana da cnm...kaydediyimde o gün geldiğinde seni boşuna rahatsız etmiyim tekrar tekrar
umut zayıflama şevkin benide gaza getirdi bacımm
cidden zayıflıcam bende yaaa
kotlarım filan gelmiyorr vallaa
gelsede 2 katmanlı göbek cıkıyor
canım bende 500 yasine niyet ettim etrafımdakılerede okuttum bir niyetim var okurmusunuz diye soledim her okuyanın okuduğu yasini işaretledim gerisini ben okudum ALLAH ınm kabul etsin
zayıflamak asitik de yapsa yine alkali olacağız o kadar takviyeyi boşuna mı kullanacağız dimi?bir de ben fazladan 4 ay yapacağım işallahyediğin porsiyonları yarıya düşürüp yürüyüş yapsan yine gider ayda en az 3 kg
bak benim akşam yemeğim yağsız tarhana çorbası bir kase ve yanında bol kırmızı lahana ve havuçlu ve bol limonlu yağsız salata
misafirlikte de sadece elma ve portakal yicem zaten günde 6 öğün yiyorum az ama sık
aralarda bol bol su...farkı göreceksin...
tmm veriyimde anlıyabilcenmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar tefriciyeyi tek kişi okuyabiliyor mu? grupla okunması şart mı?
layds inteligender diye bi erken cinsiyet ögrenme testi var biliyrsun
buda idrarla yapılıyorr
demekkii idrarla alakalı olarak düşündüm bendee.
senin söylediklerinide copy yaptım altına kaydettim cnm..kırmızı çizginin mavi çizgiye göre üsttemi olması lazım Elara?