Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
her şey nasip meselesi umut ben geçen sene tam sprali çıkarıp deneyecektim erkek bebek için dua varya sadece ona güvenerek sonra elarayı buldum neler varmış bilmedigimiz dedim şimdi bişeyler biliyorum ögrendikçe korkum artıyo diyet bio ph iyon +12 saat yumutlama günü bunları bilerek deneme yapmak cesaret işi

cnm aynen bende korkuyorum ve çok cesaretsizim
bende sağolsun elaradan öğrendiklerimizi uygulamaya çalışıp sonrada rabbime sığınacağımmm kaderimde n e varsa olacak zaten ama sonra keşke dememek için çabalıyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım dişe takılan tellerin ağrısı ortalama 3-4 gün sürer, ondan sonra normale döner. Ama her ay kontrole gittiğinde gene 3-4 gün ağrı çeker. Bazen ay ortasındada ağrı olabilir, bununda sebebi dişlerin hareket ediyor olması.

tamam cnm sağol ,hemen kızıma anlattım,aaaaaaaaaaah ah die ortada geziyo:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kücük kıızn kac yaşındaydı senin
niye 1 sene daha bekliyon yaww
1 sene sonra bizi bulamazsınnn ben sana sölimm
herkes bebegini alcak kucagına inşallahh
kimse bu kadar aktif girmezzz
sende başla biizm le birliktee senide araadan cıkaralımm :hihi:
aynen elaracım katılıyorum cnm hele rengınle bızım 4 cocukla fırsatımız olurmukı sızlerı 2 valla cok zor bu yaz bızle dene cnm bencede
slm kızlar tünaydınlar
tunaydın h.geldın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hındıbamı ıcıyom elara sen baslamadın heralde hındıba ıcmeye yhu:acep::acep:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
cnm aynen bende korkuyorum ve çok cesaretsizim
bende sağolsun elaradan öğrendiklerimizi uygulamaya çalışıp sonrada rabbime sığınacağımmm kaderimde n e varsa olacak zaten ama sonra keşke dememek için çabalıyorum

her şey nasip meselesi umut ben geçen sene tam sprali çıkarıp deneyecektim erkek bebek için dua varya sadece ona güvenerek sonra elarayı buldum neler varmış bilmedigimiz dedim şimdi bişeyler biliyorum ögrendikçe korkum artıyo diyet bio ph iyon +12 saat yumutlama günü bunları bilerek deneme yapmak cesaret işi

canlarım ALLAHIM gönlünüzden geçen evladı kucağınıza versin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar elimle kontrol ediyorum sağda minicik bi yuvarlak var sanki canım benim ilk temasımız kızımla
oğlum soldaydı inşallah kızımda sağda büyüyordur kızlar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tamam canim,peki sabah aksam ac karninami?
Yoksa sabah kahvaltidan sonra,ogle yemeginden once seklindemi iciliyor?
bide rengincim aksamdan yaptigini sabahta icirmek icin kalan yaisini kaynattigin tencerede mi birakiyosun..o sekil sabaha kadar kalinca sorun olmaz dimi canim..
Haskena nin yaptigida olabilir taze taze hazirlanmis olur..ama saracoglunun tarifinde ilk 1 hafta sabah yaptiginizin kalan yarisini aksam icicek yaziyor..1 haftadan sonrada sadece aksamlari verilebilirmis..
bide hic tadina bakmismiydin cnm,ben bugun yaptigimin tadina
baktim valla tadi fena degildi..acaba yanlismi yapiyorum diye sordum tadina baktinmi diye?oyle icilmicek mide bulandiricak gibi bisey degildi..cok hafif tatli,sekerli su gibi bisiydi:)tesekkur edrim cnm..

cnm ben yarım litre yapmıştım akşam geç yapıyodum,yatarken içiyodu sabah zaten biz 7 de kalkıyoruz aç karnına içiyo,hani bozulacak bi süre olmadığı için kapaklı tencerede duruyo cnm havalarda sıcak değil,evet tadıda fena değil bende baktım içilmicek gibi bişey değil,şimdi sadece akşamları taze hazırlıyorumm cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar elimle kontrol ediyorum sağda minicik bi yuvarlak var sanki canım benim ilk temasımız kızımla
oğlum soldaydı inşallah kızımda sağda büyüyordur kızlar

inş cnm allah gönlüne göre versin inş,kakule geçen senin yazını okuyodum babam aradı benim küçük kızı sordu ne yapıyo die,bende kayyu seyrediyo diceğime,kakule seyrediyo demişim:cokkomik:allahtan anlamadı

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yerim senın kızının fotosunu nasıl hamılelık kakule aşermen varmı canımm

hamilelik iyi gidiyor çok şükür arada mide bulantılarım oluyor ama çok zorlamıyor beni.aşerme de ne bileyim pek bişey canım çekmiyo yaa bugün ebru gündeş erik için kocasını saat 2 de kaldırmış onu duydum yaa ben niye bişey için çıldırmıyorum diyorum kocama mı kıyamıyorum acaba:deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hamilelik iyi gidiyor çok şükür arada mide bulantılarım oluyor ama çok zorlamıyor beni.aşerme de ne bileyim pek bişey canım çekmiyo yaa bugün ebru gündeş erik için kocasını saat 2 de kaldırmış onu duydum yaa ben niye bişey için çıldırmıyorum diyorum kocama mı kıyamıyorum acaba:deli:

oğlunla aynımı canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
inş cnm allah gönlüne göre versin inş,kakule geçen senin yazını okuyodum babam aradı benim küçük kızı sordu ne yapıyo die,bende kayyu seyrediyo diceğime,kakule seyrediyo demişim:cokkomik:allahtan anlamadı

allah seni ne yapsın valla bazen bana da oluyor sürekli aklımızdan geçince bazen niklerimiz isimlerimiz gibi oluyor gerçek isimlerinizi bilsem garipserdim heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar