Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
draralık ta pko dedıten sonra bebek düşünmeye başlamıştım ve eğer yapabıleceğim bırsey varsa yapim erkek olması için diye ama daha senden lısteyı aldıgım ay hamıle kaldım çok az o dıyete uyabılmıstımm kesınlıkle ilk aydan hamıle kalabıleceğime ihtimal bile vermıyordum ama çok istiyordum benım 2-3 ay çocuk olmayınca ben çok kafama takardım dıye düşünüyorum tamam derdım 3-4 yıl olmucak ama işte ben 2011 sonu hamıle kalırım dıye düşünüyordum ve hıc gebelık kısmına bıle gırmıyordum 2 aralıkta pko öğrendım bebek için delı olmaya başladım çocucğum uzun süre olmucak eşim benım yüzümden bu duyguyu çok geç yaşıcak hakkını yıcem onunda falan düşüne düşüne psikolojim bozulmaya başlamıştı bile kasım 14 te olmam gereken adet 10 aralıkta gelmıstı ancak oda farlutalle sonra 10 ocaktada gelmedı taa 22 sınde farlutalle zorla oldum yıne tabıı aralıktan ıtıbaren glucopage 850 kullanmaya başlamıştım gunde 2 tane dr şubatta hamıle kalmaya çalış dedı bende mart olsun dedım burun amelıyatı falan olcam alerjı testım olcak dıye ıyı mart olsun dedı sonra dedım belkı şubat 4 yılda falan bır olabılecek tek şansım ertelemım kendım ıcın bebeğimi dedım ve şubat 1 de korunmayı bıraktık ve 10-11 yumurtlama bılıyorsun işte gerısını 23 şubatta da hamıle oldugumu öğrendımm

yanı bebeğe karar verınce yapabıleceğim şeyler varmı dıye sızın topıge geldım kaldımm sonra işte

hımm anladım cnmm.nasip işteee.neyseki cok bekletmedi senin ebbeginn
sende iyiki gelmişinnn burayaa

OP
E

Elara

Misafir
ilerde keşke yapsaydım dememek için yapcam üzerimde çok büyük baskı var bütün ailem çevrem yap diye başımın etini yiyolar ama 1 sene filan sonra diye düşünüyorum

kücük kıızn kac yaşındaydı senin
niye 1 sene daha bekliyon yaww
1 sene sonra bizi bulamazsınnn ben sana sölimm
herkes bebegini alcak kucagına inşallahh
kimse bu kadar aktif girmezzz
sende başla biizm le birliktee senide araadan cıkaralımm :hihi:

Tepki
19

küçük kızım 2002 dogumlu ama işte korkuyorum ya biraz daha cesaret topluyacam

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
:saskin::saskin::saskin::saskin:senın küçük kızın benım buyuk kızımdan 3 yaş büyük küçük kızım 2010 ben gene hamiş kız ne beklıyon yapsana bence eloş haklı yazın bayağı bir hamile adayımız olacak nasipse sende başla nekadar ertelersen okadar korkarsın karart gözünü

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben mimozayla tanıştıgımda yeni evliydimm
yani 3,5 yıl filan önceydi galibaa

ama ben ordaki tanıdıgımın mimoza oldugunu bilmiyordumm ,cünkü nicklerimizi degiştirmiştikk.

o kadar ilginc oldukii
ozamann bana msnsini vermişti bende eklemişim.sonrada silmişimm :D

dier sitede bu topigi actıgımda yine msnye ekledim baktım adresi engelli olarak geldi karşıma:cokkomik:

mimozadada ben varmışım zatenn
dedik biz tanışıyoruz ama nerdenn:D

dediöm ayvayı yedimm kesin akraba filandır diye üçbucuk attımm:hihi:

sonra düşüne düşünee buldukkk nerden tanıdık oldugumuuzuu,mimoza hatırladı yani

:gul::gul::gul:

OP
E

Elara

Misafir

yaw kocaman cocuk olmuş artık kücüklügü filan kalmamış onunn
ne kaadr cok ertelersen tekrar denemen zorlaşırr
can parcamı önek alcann
kızı daha yaşına girmeden hamiş kaldı bakkk maşallahh

bernil ve renginin kızlarıda kücük hemde 4.cocuk yapcaklarr.sen ne duruyon halaaa

OP
E

Elara

Misafir
az yokum kızıma bişielr yedircemm.kızardıı patatesimizzz:catalbicak:

Tepki
19
:saskin::saskin::saskin::saskin:senın küçük kızın benım buyuk kızımdan 3 yaş büyük küçük kızım 2010 ben gene hamiş kız ne beklıyon yapsana bence eloş haklı yazın bayağı bir hamile adayımız olacak nasipse sende başla nekadar ertelersen okadar korkarsın karart gözünü

sendeki cesaret bende olsa keşke korkmasm yapcamda

OP
M

minietek

Misafir
yook cnm
sen görmedin beni ama ben seni gördüm bomba gibisin valla

tşk ederim canım şimdi o halımden eser yokk yazı beklıyorum kendıme bakabılcem inşallah kıştan nefret edıyorumm

ooo elara o zaman gelmezsenız ben ne yapıcam 3-4 sene sonra erkek için kız için olan şeylerı bana msj atsanyaa ben kımı bulcam o zamana napcazzz yaaa bende bırtek erkek dıyetı var bırde bıldıgı yumurtlama gunu tek ilişki

OP
M

minietek

Misafir
kızlar ben gıdıyorum bır kaş bıyık operasyonuna gelırım 15 dak ya

Tepki
19

cnm ben geç kaldım diye ortalığı inletiyom yawwww

her şey nasip meselesi umut ben geçen sene tam sprali çıkarıp deneyecektim erkek bebek için dua varya sadece ona güvenerek sonra elarayı buldum neler varmış bilmedigimiz dedim şimdi bişeyler biliyorum ögrendikçe korkum artıyo diyet bio ph iyon +12 saat yumutlama günü bunları bilerek deneme yapmak cesaret işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar