Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız u mut aşermeyle cınsıyetın hıc alakası yok ya

benım 3 de farklıydı ınankı buyukde yesıl erık dıye delırıyodum kucukde hamsıden tursudan nefret eettım en kucukde tatlı dıye öluyodum:cokkomik::cokkomik:

hadiyaaaaa
bende kızımda ekşi yedimmm
bunda tatlı yersem çok heveslenmiyim yani :(

OP
M

minietek

Misafir
hamilelik iyi gidiyor çok şükür arada mide bulantılarım oluyor ama çok zorlamıyor beni.aşerme de ne bileyim pek bişey canım çekmiyo yaa bugün ebru gündeş erik için kocasını saat 2 de kaldırmış onu duydum yaa ben niye bişey için çıldırmıyorum diyorum kocama mı kıyamıyorum acaba:deli:

ay bende öle canım bırseyı çok ıstemıyo ama sırf anımız olsun dıye kocamı kaldırıcam birgün bır sey için istiyorum diyee

yemegınız varmı kızlar fıkır verın neler yapcanız

ayy yemek falan hiççç uğraşmam artıkk bugün ya anneme gıdıcem ya da hazır pişmiş kanat alcam yanına salata yeterrr

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hamilelik iyi gidiyor çok şükür arada mide bulantılarım oluyor ama çok zorlamıyor beni.aşerme de ne bileyim pek bişey canım çekmiyo yaa bugün ebru gündeş erik için kocasını saat 2 de kaldırmış onu duydum yaa ben niye bişey için çıldırmıyorum diyorum kocama mı kıyamıyorum acaba:deli:
bazıları kocalarına naz yapıyorlar hamılelıklerını kullanıyolar yazık günah vallah ben kıyamam kocama gecenın bi vaktı mevsiminde olmayan şeyı ısteyemem insanın canı çekıyo çekmıyo değil ama nefsimi dindiririm ALLAH korusun gece vaktı adamı kaldır gitti sana canının cektığını almaya ya bişe oldu uyku sersemı adama ALLAH korusun kocam boğazımdan değerli

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oğlunla aynımı canım

yok canım oğlumda hiçç midem bulanmamıştı bide sürekli et ürünleri canım isterdi sakatat ciğer yürek işkembe falan çok canım çekerdi bunda daha çpk tatlı yada meyve istiyor canım.allahtan hayırlısı canım bende merakla bekliyorum
ama dün bi arkadaşa gittim hamile olduğumu duyunca oradaki tüm kadınlar senin kızın olacak dediler belim kalınlaştı şimdiden herhelde ondan öyle dediler.ayyy nasıl mutlu oldum hadi inşallah dedim bende herkes anladı ne istediğimi:deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba güzellerrrrrr hepinize iyi haftasonlarıııı nasılsınızzz? geçmişi okuyorummmmm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bazıları kocalarına naz yapıyorlar hamılelıklerını kullanıyolar yazık günah vallah ben kıyamam kocama gecenın bi vaktı mevsiminde olmayan şeyı ısteyemem insanın canı çekıyo çekmıyo değil ama nefsimi dindiririm ALLAH korusun gece vaktı adamı kaldır gitti sana canının cektığını almaya ya bişe oldu uyku sersemı adama ALLAH korusun kocam boğazımdan değerli

KIZ SANA BAYILIYORUMMMM

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

aynen katılıyorum cnm.. benımde öle valla kıyamam askıtomo hıc ya

OP
M

minietek

Misafir
hadiyaaaaa
bende kızımda ekşi yedimmm
bunda tatlı yersem çok heveslenmiyim yani :(

bende hep meyve sebze yıyorum ve yüzde 70 kızım olcak dıyorum bakalım yanılcakmıyımm

bende kocama kıyamıyorum ama anımız olsunn kızz bı akşam kaldırır gönderırım olmadı uykusu gelmedenn

ay başım dönüyoo ya bendede mıde bulantısı olmadı ama bu baş dönmesıı fenaa kafamı sağa sola cevırınce tamamen dönüyo dünyamm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kız u mut aşermeyle cınsıyetın hıc alakası yok ya

benım 3 de farklıydı ınankı buyukde yesıl erık dıye delırıyodum kucukde hamsıden tursudan nefret eettım en kucukde tatlı dıye öluyodum:cokkomik::cokkomik:

hadi yaa ben de farklı diye hevesleniyordum.ama annemin 2 oğlanda aynı bende çok farklı olmuş ben de onu duyunca bayaa heveslenmiştim

evet canım ben de nefsimi dindiriyorum bazen

merhaba güzellerrrrrr hepinize iyi haftasonlarıııı nasılsınızzz? geçmişi okuyorummmmm

hoşgeldin canım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canlarım çok şükür geçmişin büyük kısmını okuyup geldim,kızıma çorbasını yapcam şimdi.Akşam da eşimin öğretim görevlisi arkadaşına oturmöaya gideceğiz,hanımı da öğretmen...Hanımlar meslektaş beyler meslektaş eminim çenemiz düşecek ve yine dönüşümüz gece 12 yi bulacak.bu sebeple sizlerle gündüz muhabbet edelim istiyorum.herkesin keyfi yerinde oldukça ben de çok mutlu oluyorum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım nasılsın canım? yine süper bilgiler vermişsin iyonlarla ilgili...Çok faydalı bilgiler Allah razı olsun klavyeye dokunan ellerin dert görmesin işallahhhh

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernilcim tariflerimi beğenmene sevindim işallah misafirlerin de beğenmiştir.şimdiye kadar hiç bir misafirime mahcup etmediler beni o tariflerim işallah sen de mutlu olmuşsundur.Vereceğim kek tarifi içine toz çikolatalı puding ve toz krem şanti konularak yapılan ağızda dağılan çok leziz bir tarif.içine meyve parçacıkları da koyunca (kuru üzüm,kayısı,incir vs) harika oluyor çocukların beslenmesi için ideal hem de çok besleyici.kızımın çorbasını yapıyım vercem canım tarifi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar