Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
anam ben 84 lüyüm 3. yolda menepoza girene kadar ne olurum

oo maşallah canparçam

kızlar size de rabbim en kısa zamanda erkek bebeişlerinizi versin inşallahh hepimiz için istiyorummmm inşallahh erkek bebeiş doğururuz hepimizz

benım işim baya bi şansa kaldı ama napalım 2,ye artıkınn

herkese iyi akşamlarrr

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]

oo maşallah canparçam

kızlar size de rabbim en kısa zamanda erkek bebeişlerinizi versin inşallahh hepimiz için istiyorummmm inşallahh erkek bebeiş doğururuz hepimizz

herkese iyi akşamlarrr
[/sıze]
allah gönlüne göre versin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oo maşallah canparçam

herkese iyi akşamlarrr

amın cnm ıns ..rabbım senınde gonlundekınden nasıp etsın ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
mimoza mrb cnm,sen klomen kullanmıştın sanırım,klomen ve çatlatma iğnesiyle senin normal yumurtanın çatlaması ,kullanmadığın ay arasında fark varmı,daha doğrusu çok gün farkı oluyomu erken yada geç cnm,inş anlatabilmişimdir

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
mimoza mrb cnm,sen klomen kullanmıştın sanırım,klomen ve çatlatma iğnesiyle senin normal yumurtanın çatlaması ,kullanmadığın ay arasında fark varmı,daha doğrusu çok gün farkı oluyomu erken yada geç cnm,inş anlatabilmişimdir
cnm kullancan demı sen bende ıstıyom klomen ve ıgne kız belkım ıkız oglanlarımız olur bu kadar takvıye artı komen:cokkomik::cokkomik:

OP
M

Mertim

Misafir
mini heleki hareketlerini hissettiğin zaman neler hissedeceksin tarifi imkansız harika birşey allah herkese yaşatsın o duyguyu.
sen kalp atışını kaç haftalıkta duydun?
Aminnnn..ins bizlerde yasariz o duyguyu cnm..
ezelcim hadi hayırlısı inş yakışıklı yiğenimiz yola çıkmıştır cnm,allah gönlüne göre versin,kızlar bu arada HAYIRLI CUMALAR rabbim tüm dualarımızı bugünün yüzü suyu hürmetine kabul etsin inş AMİN
Amin cnm..Hayirli cumalar..
amın cnm hepımızee hayırlı cumalar kızlar..
Hayirli cumalar cnm..
Öyle dua vardır ki
içinde Allah'ı istemekten başka istek yoktur...
Dua kulun derdini bildirmesi değil,
o derdin dermanının Allah olduğunu bilmektir...
Sevmeyen insan dua edemez,
zira Allah kabul etmeyeceği duayı ilham etmez...
Hayırlı cumalar kardeserim
ayy cok guzel bir soz ya,,Allah kabul etmeyecegi duayi ilham etmez..Hayirli cumalar..
Himalaya tuzu lambalarından bahsediyorum kızlar
bu lambalar bulundugu ortama negatif iyon yayıyıyor
bu lambalara dogal negatif jeneratörüde deniyor
bulundugu ortamı temizliyor yani eksi iyon yüklüyor

negatif iyon deyip duruyorumm
işte onların faydaları
- Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.
- Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Canlılık, zindelik verir.
- İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.
- Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.

bu lambalar biraz pahalı ama küçük bi lamba işimizi görebilir almak isteyen varsa.
60 lira filan kücük boyu
bide mumları var onlarda 25 lira galiba.
netten bakarsınızz

ben bi tane örnek resim koyuyorum
images
Canim dun gecmisi okurken inan aklimdan gecmisti acaba bunu mu dusunuyor diye..burda da kullaniliyor o lambalardan..Amerikalilarda cok merakli bu tarz seylere..bizde aldik canim.amazon diye bir site var ordan almistik.iki tane orta boy..birini yatak odamiza digerinide oturma odasina koyariz dedik..neyse siparis ettik siteden geldi canim..2 gun kullandik ama kullandigimizin sabahi resmen dayak yemis gibi uyandik esimle:) yani tek bende o his olsa tamam dicem:) esimde ayni seyleri soylemisti..anlamadik.acaba lambalardan mi oldu diye 1gun daha denedik.ertesi sabah yine ayni etki:)boyle resmen heryerin dayak yemis gibi agriyor..bende o kadar para verip alsakta ertesi gun closete kaldirdim..halada orda duruyorlar:) anlamadim ya gercekten dolasim sistemimizi etkiledi iyi calistirmaya basladi bizim vucutta buna tepki verdi:) yada nedir bilmiyorum artik:)
Elektronik cihazların yaydığı elektromanyetik dalgalar, oluşturdukları elektromanyetik alanda pozitif iyon birikimine neden olur. Bu iyonlar insan sağlığı için zararlı iyonlardır diye okumustum..bunlarin zararlarinida resmen en aza indiriyomus bu lambalar yaydigi negatif iyonlar sayesinde..
ama yine aklim karisti sen gecen yazinda laptop cep teli bizim erkek bebis icin kullanilmasi iyi demistin..ingender da da o sekil yaziyor..o zaman bu lambalar ordan cikan pozitif iyonlari negatif hale getirdigi icin lambalar erkek bebis icin ya kullanilmamali,yada laptop-cep teli kullanilmamli ..bir zitlik olusuyor..ben tam toparlayamdim..senin bu konuda bilgin varsa paylasirsan sevinirim..
yoksa closet ten cikarip tekrar kullanmaya mi baslasak lambalari:)..buarada bu tuz lambalarin icerisinde kucuk bir lamba yerlestirmisler onu surekli elektirige takili tutuyosun..o yaninca icerisindeki isi distaki tuzun isinip nemlenmesini sagliyor.boylecede direk butun pozitif iyonlari kendine yapistirip ortama negatif iyon yayiyor..ve etkiside inanilmaz yuksekmis kizlar..yani bir selale yakininda bile bu tuz lambasinin yaydigi negatif iyon yokmus..boyle iste cm..
kızlar dün eşim bana tel almış ihtiyacım yokkkenn
diger telefonu yeni almıştım aslındaa
istemiyorum geri verelim onun yerine başka bişi allaım dedim:D
o da benim hoşuma gitti aldımmm kullan dedi.bende cok üstüne gitmedimm

mini eşinin sana aldıgıgı gm diamond du dimi?
sen nasıl memnunmusun?
memnun degilsen valla geri vercemm acmadım daha poketini.
Hayirli olsun.iyi gunlerde kullan..
:cokkomik:valla ben ogün sen iyondan bahsedince hemen baktım yüzde doksan budur dedim ama emin olamadım tabiki:hihi:
bende :)
Kızlzar hurmada bol potasyum varmıs yemeye ıhmal etmeyın

evet bernilcim hurmada bol potasyum varmis,hergun 3 er tane kuru incir,kuru kayisi,hurma yemek gerekiyormus.burdaki yabanci sitedeki kizlarda erkek bebek dietinde bunlari gunde 1 kez 3 er tane yediklerinden bahsetmis..

OP
M

Mertim

Misafir
Rengincim yada bernilcim canim siz su keciboynuzu kurunu nasil yapiyrsunuz? ben netten kurun nasil yapildigina dair tarifi okudumda yani sormak istedigim,,bu sabah yapmaya basladim esim icin hani ilk hafta yarisini sabah diger yarisini aksam icirin yaziyor ya..sabah 1 bardagi koyduktan sonra kalan yarisini aksam icin nasil muhafaza ediyosunuz? yani ben sabah yaptigim tencerede agzi kapali bir sekilde bekletiyorum suan diger yarisini,,acaba baska bir sekli varmi.siz nasil yaptiniz ilk hafta canim??
birde ben 2 yerde farkli sekillerde okudum,birinde sabah aksam ac karnina yaziyor.diger sitede sabah kahvaltidan sonra ve ogle yemekten once diyor,hangisi dogru kizlar bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..
simdiden tesekkurler..

OP
M

Mertim

Misafir
bende simdilik cikiyorum kizlar,oglen icin biseyler atistirip gelirim,,gorusmek uzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar