Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrr nirdesiiiiiiiiiiiinnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Rengincim yada bernilcim canim siz su keciboynuzu kurunu nasil yapiyrsunuz? ben netten kurun nasil yapildigina dair tarifi okudumda yani sormak istedigim,,bu sabah yapmaya basladim esim icin hani ilk hafta yarisini sabah diger yarisini aksam icirin yaziyor ya..sabah 1 bardagi koyduktan sonra kalan yarisini aksam icin nasil muhafaza ediyosunuz? yani ben sabah yaptigim tencerede agzi kapali bir sekilde bekletiyorum suan diger yarisini,,acaba baska bir sekli varmi.siz nasil yaptiniz ilk hafta canim??
birde ben 2 yerde farkli sekillerde okudum,birinde sabah aksam ac karnina yaziyor.diger sitede sabah kahvaltidan sonra ve ogle yemekten once diyor,hangisi dogru kizlar bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim..
simdiden tesekkurler..

cnm ben 2 hafta sabah akşam hazırladım galiba bir hafta öyleymiş,yarım litre suya 6-7 tane kaynayan suya yıkayıpkırıp atıyorum 4-5 dakika kaynatıyorum en fazla 8 dakika kaynatmak lazımmış,akşam kaynatıyordum kalanıda sabah veriyodum,haskena sabah ve akşam taze kaynatmış o daha mantıklı ama uğraşmak istemezsen böylede yapabilirsin,bir hafta sabah ve akşam yapıp daha sonra sadece akşam cnm ben böyle biliyorum cnm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
sizde taktırmışsınız anlaşılan dr 10 güne kadar ağrı olur demiş sizde kaç gün sürdü ağrılar cnm,sınavıda varmış haftaya canı sıkılıyo zorlanıcam diyo hayırlısı bakalım,valla cnm benim küçüğün hakkından o gelir:hihi:çok cadı,herkes benimle ilgilensin diyo dediğinide yaptırıyo,geçen babası kızdı ona,ortancada ağlıyo ,o ağladı diye

Canım dişe takılan tellerin ağrısı ortalama 3-4 gün sürer, ondan sonra normale döner. Ama her ay kontrole gittiğinde gene 3-4 gün ağrı çeker. Bazen ay ortasındada ağrı olabilir, bununda sebebi dişlerin hareket ediyor olması.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben daha önce 3 ay klomen kullandım. Ama dr bana çatlatma iğnesinden bahsetmemişti. 3 ay kullan demişti, çabucak gebe kalabilmek için istemiştim.
O ilacı kullandığım süre içerisinde sancıdan ölüyordum. Cidden çok etkili bir ilaç. Ama bende etkili olmamıştı:)...

OP
E

Elara

Misafir
gule gule cnm
kız ankarada hava guzelmı cnm burası cok soguk bugun

tşkler cnm .burda hava güzelll

canım memnunum bir problem yok foto kalıtesı pek ıyı değil ama idare eder ayarlarını yaptırdım telefoncudan daha ıyı oldu problem yok farettın mı hamıle kalmak için uygun gunlerı belirleyen prgramıda var tam sana göre ve kesınlıkleee şıkkk
etme canım bencee ben sadece çok güzel görünüyor dıye ıstedım benım ıhtıyaçlarımı karsılıyo
sadece görüntülü konuşma yok bebeişim olunca babası arayınca onu görse iyi olurdu eğer sen görüntülü konusma ıstersen değiştir

tmm tşkelr cnm.daha incelemedim teli.
zaten eşim son noktayı koyduuu.iade etmicekmişş
bende kullancamm mecburenn.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız Elara, benimkide 2 senedir bana iphone almak için dil döküyor. Benden korkmasa alacak ama kızacağımdan emin olduğu için alamıyor. İyi kötü bir telefonum var, idare ediyor. Telefon sadece konuşmak için değilmi, benim telefondan foto çekmek internete girmek gibi bir düşüncemde olmadığından idare ediyorum. O telefona o kadar para vereceğime ihtiyacım olan başka birşey alırım. Resmen iyi bir televizyon parası ya.
Sende mutlu kullan telefonunu canım.

OP
E

Elara

Misafir
bi iş olacaksa hakkını vereceksın ne o 1 kerede bitir işi kak duş filan yaptığına deyecek bacım bu hormonlarla alakalı bişe galıba benım hormonlar 1 kereden anlamii

bacım cok ilişki için senin hormonların degil eşinin hormonlarının harekete gecmesi gerekiyor
eşinin hormonlarıda iyiyse sabahlar olmasın sizee işte :eek:ky:

:1::1::1::1::1::1:
önemli olan skor değil canım benim önemli olan
90 takmak, kaliteli uzun uzun olsun 1 olsun :cokkomik::cokkomik:

evett haklısınnn
1 kere olsun tam olsunnn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bizim en kısa ilişkimiz yarım saat sürer. Resmen baygınlık geçiriyorum ama ses etmiyorum:(...
Uzun sürüncede bende motivasyon falan kalmıyor valla...
Kız elara sen geçmişe cevap veriyorsun bende senin geçmişine cvp veriyorum:)

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar slm ne habersiniz ben valla sinirliyim elaracım şu senin beşikten aldık ama kuramıyoruz ya nasıl yapıcaz kat yerleri açılmıyo bitürlü çıt deyip takılması lazım olmuyo deli oldum kaç saattir bide ray düştü içinden çok uğraştım sanırım kırıldı:1::1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar slm ne habersiniz ben valla sinirliyim elaracım şu senin beşikten aldık ama kuramıyoruz ya nasıl yapıcaz kat yerleri açılmıyo bitürlü çıt deyip takılması lazım olmuyo deli oldum kaç saattir bide ray düştü içinden çok uğraştım sanırım kırıldı:1::1:

Kız kocan yapar, benimki klavuzuna baka baka kurmuştu. Mobilyaları vs o kurar. Beceriklidir. Eşime sordum " kat yerlerini sert itmek lazım. Bizimki öyleydi" diyor.
Gebe gebe sinir yapma kendine kızzz...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kız kocan yapar, benimki klavuzuna baka baka kurmuştu. Mobilyaları vs o kurar. Beceriklidir. Eşime sordum " kat yerlerini sert itmek lazım. Bizimki öyleydi" diyor.
Gebe gebe sinir yapma kendine kızzz...

Ay valla sinir oldum benimki gelmedi daha bende merakımdan duramadım odada nasıl duracak diye bi bakıyım dedim yok yapamıyorum hallettim heralde olmuyo
ayrıca ben yapamadıysam eşim hiç yapamaz valla o benden beter beceriksizdir

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ay valla sinir oldum benimki gelmedi daha bende merakımdan duramadım odada nasıl duracak diye bi bakıyım dedim yok yapamıyorum hallettim heralde olmuyo
ayrıca ben yapamadıysam eşim hiç yapamaz valla o benden beter beceriksizdir

Senden daha beceriksizse ve sende kuramadığına göre durum vahim canım. Hayatım anlamıyor musun kurulma kılavuzundan birşey? Eşini bekleseydin keşke akıl akıldan üstündür. Belki elele daha iyi yapardınız.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Canım kullanma kılavuzuna baktım aynısı yapıyorum ama bu katlama yerlerinde sorun var heralde çıtlatıyorum ama olmuyo dikleşmiyo bi türlü bide o baksın bakalımgelinca olmassa yarın gider bidaha bakarım aldığım yeri işin kötü yanı geri katlıyamıyorumda öylaca kaldı ortalıkta ayyyyyyyyyy:1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canım kullanma kılavuzuna baktım aynısı yapıyorum ama bu katlama yerlerinde sorun var heralde çıtlatıyorum ama olmuyo dikleşmiyo bi türlü bide o baksın bakalımgelinca olmassa yarın gider bidaha bakarım aldığım yeri işin kötü yanı geri katlıyamıyorumda öylaca kaldı ortalıkta ayyyyyyyyyy:1:

Canım belki arızalı değildir, bir püf noktası vardır. Onu zaten geri katlamak neredeyse imkansız. Sen yarın aldığın yere git sor bakalım canım yada netten baksana belki bir bilgi vardır.

OP
M

Mertim

Misafir
cnm ben 2 hafta sabah akşam hazırladım galiba bir hafta öyleymiş,yarım litre suya 6-7 tane kaynayan suya yıkayıpkırıp atıyorum 4-5 dakika kaynatıyorum en fazla 8 dakika kaynatmak lazımmış,akşam kaynatıyordum kalanıda sabah veriyodum,haskena sabah ve akşam taze kaynatmış o daha mantıklı ama uğraşmak istemezsen böylede yapabilirsin,bir hafta sabah ve akşam yapıp daha sonra sadece akşam cnm ben böyle biliyorum cnm

Tamam canim,peki sabah aksam ac karninami?
Yoksa sabah kahvaltidan sonra,ogle yemeginden once seklindemi iciliyor?
bide rengincim aksamdan yaptigini sabahta icirmek icin kalan yaisini kaynattigin tencerede mi birakiyosun..o sekil sabaha kadar kalinca sorun olmaz dimi canim..
Haskena nin yaptigida olabilir taze taze hazirlanmis olur..ama saracoglunun tarifinde ilk 1 hafta sabah yaptiginizin kalan yarisini aksam icicek yaziyor..1 haftadan sonrada sadece aksamlari verilebilirmis..
bide hic tadina bakmismiydin cnm,ben bugun yaptigimin tadina
baktim valla tadi fena degildi..acaba yanlismi yapiyorum diye sordum tadina baktinmi diye?oyle icilmicek mide bulandiricak gibi bisey degildi..cok hafif tatli,sekerli su gibi bisiydi:)tesekkur edrim cnm..

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Canım belki arızalı değildir, bir püf noktası vardır. Onu zaten geri katlamak neredeyse imkansız. Sen yarın aldığın yere git sor bakalım canım yada netten baksana belki bir bilgi vardır.

Açamadımda katlıyamıyorumda yaaaaaaa hevesim kursağımda kaldı bi kurup bakamadım içine ne güzel uyku seti falan almıştım bakamadım bitürlü ben bide takıntılıyımdır bu hayırlı değilmi acaba beni bu kadar yordu falan diye düşünmeye başladım saol canım yardımın için senide yordum elara okursa bide o anlatır belki o becerikli hatunn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar