Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Kızlar slm ne habersiniz ben valla sinirliyim elaracım şu senin beşikten aldık ama kuramıyoruz ya nasıl yapıcaz kat yerleri açılmıyo bitürlü çıt deyip takılması lazım olmuyo deli oldum kaç saattir bide ray düştü içinden çok uğraştım sanırım kırıldı:1::1:

cnm onu tek başına yapman zor
eşinle birlikte yapmanız lazım ilk etapta
yatagın büzük hale getirin
önce iki uzun kenarını dik hale getirin ondan sonra kısaları
hepsini aynı anda yaparsanız zorlanırsınızz
buşekilde bi dneeyin yine yapamazsanızz şöle deneyin
yatagı büzük hale getirin ve o şekildeyken o kenarlarını takın tıkkk sesiini duycanız 4 kenarındandaa
sonra gerdirirsinizzz yatagıı
anlatabildimmi bilmiyorumm

OP
E

Elara

Misafir
yaprak hayırlı olsun bu arada
nerden aldınız?? aldıgınız yerde bi actırıp kapattırsaydınız keşkee
cünkü ben almadan önce forumlarda cok araştırmıştım ve herkes bu acıp kapama olayında zorlanmış.
bunu bi,ldigim için ben aldıgım yerdeki adama rica ettim banaa ögrettii nasıl yapmam gerektiginii:)

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar dün eşim bana tel almış ihtiyacım yokkkenn
diger telefonu yeni almıştım aslındaa
istemiyorum geri verelim onun yerine başka bişi allaım dedim:D
o da benim hoşuma gitti aldımmm kullan dedi.bende cok üstüne gitmedimm

mini eşinin sana aldıgıgı gm diamond du dimi?
sen nasıl memnunmusun?
memnun degilsen valla geri vercemm acmadım daha poketini.
Canım hayırlı olsun güle güle kullan eşin beğenmiş almış kullan sende erkeklerin aldıklarına sölenince alma huylarını zamanla bırakıyolar o yüzden ne alırsa çok sevin sarıl boynuna kullan sende haklısın ama içinden gelmiş napcan
Gözün aydın. Gönder bana ben okurum canım.

Bu arada beni özleyen bir adım öne çıksın bakayım:)...
Ben iki adım öndeyim bak şekerimmm
yaprak hayırlı olsun bu arada
nerden aldınız?? aldıgınız yerde bi actırıp kapattırsaydınız keşkee
cünkü ben almadan önce forumlarda cok araştırmıştım ve herkes bu acıp kapama olayında zorlanmış.
bunu bi,ldigim için ben aldıgım yerdeki adama rica ettim banaa ögrettii nasıl yapmam gerektiginii:)

Canım saolasın bide dediğin gibi deneyelim benimki gelince bende orda yaptırdım açık olan bi modelde adamın yapması iki dakika sürmedi ben saatlerce uğraştım valla yapamadım bakalım eşim gelince bida deneyelim olmassa yarın tekrar giderim

OP
E

Elara

Misafir
cnm markası ve fiyatı ne yatagın?
uyku seti almasaydın keşkee.bende aldım hiç kullanmadımm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm markası ve fiyatı ne yatagın?
uyku seti almasaydın keşkee.bende aldım hiç kullanmadımm

chicco dan aldım canım optimumdan uyku setleri banada çok kullanışlı gelmedi ama kampanya varmış nevresim takımıyla aynı fiyattı yorganı fazldan olduğu için aldım 200 beşiği aldım 85 uyku setini 75 e de yatağını aldım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
a.s cnm anca girebildim misafirlerim vardı.

Ay ben misafir deyince valla korkuyorum bana bi müddet daha kimse gelmesin mümkünse insanlar çok kendini düşünüyo yiyo içiyo bu kadın hamile bide şöyle bi toparlayıverelim demiyolar hadi ondan geçtim çocuklarına bile bakmıyolar ya yatakların üstlerinde zıplanırmı Allah aşkına yanlış anlama canım senin misafirler özeldir belki bana gelenler genelde böyle o yüzden görüşmeyi kestim valla akrabalarla

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yazılı okuyorum kızlar uyukusuzluk ve yorgunluktan mahvoldum çıkıyorum görüşürüz.

nedenben

Aktif Üye
Tepki
57
Ay ben misafir deyince valla korkuyorum bana bi müddet daha kimse gelmesin mümkünse insanlar çok kendini düşünüyo yiyo içiyo bu kadın hamile bide şöyle bi toparlayıverelim demiyolar hadi ondan geçtim çocuklarına bile bakmıyolar ya yatakların üstlerinde zıplanırmı Allah aşkına yanlış anlama canım senin misafirler özeldir belki bana gelenler genelde böyle o yüzden görüşmeyi kestim valla akrabalarla

ewet cnm pekde özel değil tabiki işyerinden arkadaşlarımızz hep beraber 1ay birinde toplanıyozz .iyide oluyo ne kadarda insan işde görse dışarıda sivilde daha sosyal rahat davranılıyo.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ewet cnm pekde özel değil tabiki işyerinden arkadaşlarımızz hep beraber 1ay birinde toplanıyozz .iyide oluyo ne kadarda insan işde görse dışarıda sivilde daha sosyal rahat davranılıyo.

arkadaşlar iyi oluyo insanın sevdiklerinin bişeyleri gözüne batmıyo ama akraba olunca valla benim herşeyleri gözüme batıyo

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım aldıgın yatak nasıl?
süngerdenmi? yüksekligi ne kadarmış
markası varsa yazarmıısn netten bi bakayımm
biizm park yatagın içind eyün yatak varr
ikinci cocuk olursa yatak alamayı düşünüyorum
ama sünger istemiyorum.diger yataklarda cok kalın oluyorr

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakcım aldıgın yatak nasıl?
süngerdenmi? yüksekligi ne kadarmış
markası varsa yazarmıısn netten bi bakayımm
biizm park yatagın içind eyün yatak varr
ikinci cocuk olursa yatak alamayı düşünüyorum
ama sünger istemiyorum.diger yataklarda cok kalın oluyorr

Canım süngerden ama kendinden alezli falan ortopedikmiş çok ince kalın değil bebefox markası oyun parkı yatağı yazıyo üzerinde antialerjik, sıvı geçirmeyen nefes alan terletmeyen alezli özelliği varmış

OP
E

Elara

Misafir
tmm cnm tşklerrr biliyorum o markayıı
sünger oldugu için tercih etmemiştim ama anlattıgına göre güzel bişi
tekrar bi bakayım yataga netten

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım nette 55 lira aldıgın yatak:)
pahalımı aldınn ne yaptınn cnm

bu arada o yatagın ölcüleri sabitmiki
benim yatak 75x120 boyutunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar