Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
[

affffff leptopum yok:dertli::dertli:senın varmı elaracım ya benım arkadasın ıkı kızı vardı sımdı oglu oluyor dıyorumya onunda 1 senedır var leptopu sureklı kucagında bıde sodayı bol tuketırler bence bunlada alakası var kesın

şuan masaüstü kullanıyorum ama laptop ta varr
büyük ekrana alıştıgım için laptop ekranı bana cok y-tuhaf geliyor kullanamadımm
ama mecburenn kullancamm artıkk
masaüstü pc de aynı görevi görür bence ya

OP
M

Mertim

Misafir
kızlarr sizleri cok büyük bi yalnışdann döndürcem şimdiii

bu iyon meselesi diger sitedeki matematik nickli arkadaşın ve size kopy yaptıgım iyon resiminden dolayı yalnış anlaşılma olduuu

matematigin yazdıgını kopy yapıyorumm

x ler - iyonlu
y ler + iyonlu

yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı – iyon yapabiliriz.

ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr

en büyük yalnışda şu:

y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü

bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı

ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz

pozitif iyonlarda şunlar

+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay

yaniiiii bugün size söledigim kaya tuzu lambasıı negatif iyon yaydıgı için o kız bebek isteyenler için cok ideall
demetciimm şikayet edip duruyordunn işte sanaa yumurtanı negatif yükliyeceginnn bi yöntemm

Hihh evet iste cnm,bende bunu soylemeye calismistim...
Eger lap-top,cep tel vb. seyler ortama pozitif iyon yayiyorsa ve bu erkek bebek icin gerekli ise,o zaman himalaya tuzu lambasi kullanimi olmaz..daha oncede yazdigim ve okudugum gibi bu lambalar saglik icin cok cok faydaliymis,ortamdaki pozitif iyonlari emiyor.bakma ben closete kaldirdim ama kismetse ins bebis zamani yeniden cikaririm..cunku o zaman cinsiyet belirlenmis olucagi icin sadece sagligimiz icin etkili olur:)ins ...
dedigin gibi kanitlanmis ve burdada kullanimi yaygin canim..o yuzden kizlar bebisleriniz ve kendiniz icin evlerinize alin derim..artik evlerimizde hersey elektronik ve bunlarin yaydigi etkiyi yuksek oranda dogal olarak temizliyor..
ben burda ayrica turk tv izlerken seda sayanin programina Ahmet maranki beyin katildigi gun aciklamalarinida dinlemistim..bu tuz lambasinin faydalarindan bahsediyordu..hatta bunun uzerine seda sayan program yaptirdigi yere kocaman devasal boyutta bir tane getirtmis..cunku konuklarin fazlaligi sonucu olusan oksijensiz havayi ve sette bulunan isik,elektrik,vs etkilerini enaza indirmek icin:) mantikli:) ve oglunun cok bilgisayar kullandigini o yuzden kucuk lambasinida onun masasina bilgisayarin hemen yanina koydurdugunuda soylemisti..boyle iste kizlar..biraz uzun oldu ama:)

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
bacım cok ilişki için senin hormonların degil eşinin hormonlarının harekete gecmesi gerekiyor
eşinin hormonlarıda iyiyse sabahlar olmasın sizee işte :eek:ky:

evett haklısınnn
1 kere olsun tam olsunnn
şükür tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikimizde aynıyız
Canım kullanma kılavuzuna baktım aynısı yapıyorum ama bu katlama yerlerinde sorun var heralde çıtlatıyorum ama olmuyo dikleşmiyo bi türlü bide o baksın bakalımgelinca olmassa yarın gider bidaha bakarım aldığım yeri işin kötü yanı geri katlıyamıyorumda öylaca kaldı ortalıkta ayyyyyyyyyy:1:
hayırlı olsun canım ne renk aldın
geçen sene bende aldım eşimle gittim ordaki bayan gösterdi nasıl kuruluyo diye eve geldik eşim tik tak 2 dakkada kurdu geçen burdan bi arkadaş almış bana sordu yapamadım sen nasıl yapıyon die bende bizim beşikte göstereyim dedim 1 kenarını kapattım ama sontrasında açamadım uğraş tım sert bi çekiş yaptım anca ole yerine oturdu ama şimdi kur deseler bana kuramam

OP
G

gunness

Misafir
aman demın benımkıler ortancı kucuge vurmus aglıyo kucuk buyukde sen neden vuruyon dıye ona vurmus gorsen varya napcamı sasırdım hangısını susturayım dıye cok fenalar cok

ne güzel ama çocuk sesi olan bi ev 4 yıllık
evliyiz sıkıldık artık bizde sessizlikten bereketli evler sizinkiler Allah huzurunuzu eksik koymasın:huhuu:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
renginciğim sen takviyeleri ne kadardır kullanıyosun adetimizi değiştirirmi bu takviyeler acaba aklıma geliyoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar