kızlarr sizleri cok büyük bi yalnışdann döndürcem şimdiii
bu iyon meselesi diger sitedeki matematik nickli arkadaşın ve size kopy yaptıgım iyon resiminden dolayı yalnış anlaşılma olduuu
matematigin yazdıgını kopy yapıyorumm
x ler - iyonlu
y ler + iyonlu
yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı iyon yapabiliriz.
ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr
en büyük yalnışda şu:
y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü
bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı
ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz
pozitif iyonlarda şunlar
+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay
yaniiiii bugün size söledigim kaya tuzu lambasıı negatif iyon yaydıgı için o kız bebek isteyenler için cok ideall
demetciimm şikayet edip duruyordunn işte sanaa yumurtanı negatif yükliyeceginnn bi yöntemm
Hihh evet iste cnm,bende bunu soylemeye calismistim...
Eger lap-top,cep tel vb. seyler ortama pozitif iyon yayiyorsa ve bu erkek bebek icin gerekli ise,o zaman himalaya tuzu lambasi kullanimi olmaz..daha oncede yazdigim ve okudugum gibi bu lambalar saglik icin cok cok faydaliymis,ortamdaki pozitif iyonlari emiyor.bakma ben closete kaldirdim ama kismetse ins bebis zamani yeniden cikaririm..cunku o zaman cinsiyet belirlenmis olucagi icin sadece sagligimiz icin etkili olur

ins ...
dedigin gibi kanitlanmis ve burdada kullanimi yaygin canim..o yuzden kizlar bebisleriniz ve kendiniz icin evlerinize alin derim..artik evlerimizde hersey elektronik ve bunlarin yaydigi etkiyi yuksek oranda dogal olarak temizliyor..
ben burda ayrica turk tv izlerken seda sayanin programina Ahmet maranki beyin katildigi gun aciklamalarinida dinlemistim..bu tuz lambasinin faydalarindan bahsediyordu..hatta bunun uzerine seda sayan program yaptirdigi yere kocaman devasal boyutta bir tane getirtmis..cunku konuklarin fazlaligi sonucu olusan oksijensiz havayi ve sette bulunan isik,elektrik,vs etkilerini enaza indirmek icin

mantikli

ve oglunun cok bilgisayar kullandigini o yuzden kucuk lambasinida onun masasina bilgisayarin hemen yanina koydurdugunuda soylemisti..boyle iste kizlar..biraz uzun oldu ama