sen burdamıydın kızzzzz
-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
sen burdamıydın kızzzzz
amın cnm amın ıns enn yakın zamanda senın evınde dolsun ...ne güzel ama çocuk sesi olan bi ev 4 yıllık
evliyiz sıkıldık artık bizde sessizlikten bereketli evler sizinkiler Allah huzurunuzu eksik koymasın
günaydın kızlar
amın cnm amın ıns enn yakın zamanda senın evınde dolsun ...
cnm oglumuz olsunda yeterkı saglıklı olsun aglamalarına yaramazlıgına dayanırız ıns ya :acep::acep:ay kızlar dün akşam eltimin gelini bizdeydi bebiş 3 aylık
neler yaptık neler bi türlü uyumadı sürekli ağlıyooo gaz sorunu varmış sanırım sallamaktan kollarım koptuuu
başım çok ağrımış valla
inanın unutmuşum çocuk sesini onu gördükçe ben nasıl büyütecem dedim :böö:
ay kızlar dün akşam eltimin gelini bizdeydi bebiş 3 aylık
neler yaptık neler bi türlü uyumadı sürekli ağlıyooo gaz sorunu varmış sanırım sallamaktan kollarım koptuuu
başım çok ağrımış valla
inanın unutmuşum çocuk sesini onu gördükçe ben nasıl büyütecem dedim :böö:
kızlarr sizleri cok büyük bi yalnışdann döndürcem şimdiii
bu iyon meselesi diger sitedeki matematik nickli arkadaşın ve size kopy yaptıgım iyon resiminden dolayı yalnış anlaşılma olduuu
matematigin yazdıgını kopy yapıyorumm
x ler - iyonlu
y ler + iyonlu
yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı – iyon yapabiliriz.
ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr
en büyük yalnışda şu:
y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü
bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı
ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz
pozitif iyonlarda şunlar
+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay
yaniiiii bugün size söledigim kaya tuzu lambasıı negatif iyon yaydıgı için o kız bebek isteyenler için cok ideall
demetciimm şikayet edip duruyordunn işte sanaa yumurtanı negatif yükliyeceginnn bi yöntemm
şükür tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikimizde aynıyız
günaydın cnm
evet geçmişe bakıyodummm
lamba olayı iptalmiş ona bakıyodum
kış gerı geldı kızlar valla ya hava kapalı gece ne yagmus yagdu mubarek bu sene yaz zor gelecek heralde kış gec geldı gec gıdecek
renginciğim sen takviyeleri ne kadardır kullanıyosun adetimizi değiştirirmi bu takviyeler acaba aklıma geliyoda
valla gece burdan gıttım ya yataga esım uyuyo dıyorumkı ben leptop alacam adamcagızda alıstı uykunun arasında guluyo banaşuan masaüstü kullanıyorum ama laptop ta varr
büyük ekrana alıştıgım için laptop ekranı bana cok y-tuhaf geliyor kullanamadımm
ama mecburenn kullancamm artıkk
masaüstü pc de aynı görevi görür bence ya
günaydın kızlarrr
rengın sordunmmu hatırlamıyom daha once ama senın leptopun varmı cnm
haa takviye aldı tam heveslendi gaza geldi
diyodum şimdi düşündüğüne bak sen umutsuz olmak için her türlü yolu denersin alsana o zaman :elis::elis::elis:
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr