Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
valla gece burdan gıttım ya yataga adam uyuyo dıyorumkı ben leptop alacam adamcagızda alıstı uykunun arasında guluyo bana:hihi::hihi:ıns gorur cnm ya gene

:cokkomik::cokkomik: ilahiii

bi arkadaşın su boruları patlamış ev oldugu gibi su içinde kalmış.kadında sabah dışarı cıkmış akşama kadar ev gölet olmuşş halılar yüüzyormul evin içinde yani

bende korktum uyurken filan biizmkilerde patlar diye vanayı kapattımm
gece 3 de uyudumm ,eşimide dürttüm vanayı kapattım haberin olsun dedimm tamam dedii:D

ama sabah yüzünü bile yıkamadan gittii.yani gece söledigim şey bi kulagından girmiş ötekinden cıkmışşş

onun hesap sen kocişe gündüz gözüyle tekrar sölee :D

OP
M

minietek

Misafir
günayddınn kızlarrr

ben dünn dedim ki bi kuru fasulye yapım etlerın tüm yağlarını tek tek ayırdım güzel güzel doğradım nefisss bir kuru fasulye yaptımmm kokusu burnuma gelmeye başladı kalktım baktım pişmişmi diye yok pişmemiş birazdaha kalsın dedimm demez olaydım gittim beyazı izlemeye uyuya kalmışım en son 11,30 du saate baktım bi uyandım 2,30 tencerenın alt tarafları simsiyah off gece gece onla uğraştımm mahvolduu evv yanık kokusu tencereyi hemen suya koydum çamasır suyu koydum içine artık akşama gidince bakcam ne durumda

offf ilk defa yemek yaktımm progestan içiyorumm acayip bir ilaç bir anda uyku getırıyo ama dün uykum yoktu hiç nasıl bayıldım uyudum farkında değilimm allahtan uyandım gözümü bi açtım beyaz diyor ki bu akşamlıkta bu kadarrr o dakka dedım yemekkkkk

neyse allah tan uyandımm yoksa yanardık allah korusunnn

OP
E

Elara

Misafir
bernil bence masüstü bilgisayarda olurr,laptop şart degil
cünkü genel olarak elktronik eşyaların cogu pozitif iyonnnlu.

OP
G

gunness

Misafir
Elara teşekkürler verdiğin bilgiler için momofun
Ezele dediği gibi olmuş bi çelişki vardı şimdi
oturdu taşlar yerine

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günayddınn kızlarrr

ben dünn dedim ki bi kuru fasulye yapım etlerın tüm yağlarını tek tek ayırdım güzel güzel doğradım nefisss bir kuru fasulye yaptımmm kokusu burnuma gelmeye başladı kalktım baktım pişmişmi diye yok pişmemiş birazdaha kalsın dedimm demez olaydım gittim beyazı izlemeye uyuya kalmışım en son 11,30 du saate baktım bi uyandım 2,30 tencerenın alt tarafları simsiyah off gece gece onla uğraştımm mahvolduu evv yanık kokusu tencereyi hemen suya koydum çamasır suyu koydum içine artık akşama gidince bakcam ne durumda

offf ilk defa yemek yaktımm progestan içiyorumm acayip bir ilaç bir anda uyku getırıyo ama dün uykum yoktu hiç nasıl bayıldım uyudum farkında değilimm allahtan uyandım gözümü bi açtım beyaz diyor ki bu akşamlıkta bu kadarrr o dakka dedım yemekkkkk

evet cnm iyiki uyanmışsın allah korusun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günayddınn kızlarrr

gecmıs olsun cnm aman uyuyacagın zaman ocagı kapat yada uzanma cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:cokkomik::cokkomik: ilahiii

bi arkadaşın su boruları patlamış ev oldugu gibi su içinde kalmış.kadında sabah dışarı cıkmış akşama kadar ev gölet olmuşş halılar yüüzyormul evin içinde yani

bende korktum uyurken filan biizmkilerde patlar diye vanayı kapattımm
gece 3 de uyudumm ,eşimide dürttüm vanayı kapattım haberin olsun dedimm tamam dedii:D

ama sabah yüzünü bile yıkamadan gittii.yani gece söledigim şey bi kulagından girmiş ötekinden cıkmışşş

onun hesap sen kocişe gündüz gözüyle tekrar sölee :D

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:bencede cnm haklısın

OP
M

minietek

Misafir

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet kızlar allah korudu bebeğim uyandırdı belkıde beni
bundan sonra hamılelık boyunca akşamları yapmam kuru fasulye gıbı uzun sürede pişen bır yemek yada düdüklüye güvenıp bır tane alsam en ıyısı olcak

cnm ben bu yenilerden aldım kısa süredede pişiriyooo
dokunmatikler varya dahada güvenli diyolar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günayddınn kızlarrr

çok geçmiş olsun cnm,dikkat et allah korusun ,

OP
E

Elara

Misafir
mini kurufasulyeyi ıslatmadan mı pişiriyorsun
ıslattıgında cabuk pişer aslında

ben sabahtan ıslatıyor akşama kadar yumuşuyor
tefal düdüklü tencerem ve cok kısa sürede pişiriyorrr.

OP
M

minietek

Misafir
gecmıs olsun cnm aman uyuyacagın zaman ocagı kapat yada uzanma cnm
uykumun geldıgını anlamadım kı hatta sevındım dün ilaç uyku yapmıcak artık dıye ama bır anda bayılttı işte
cnm ben bu yenilerden aldım kısa süredede pişiriyooo
dokunmatikler varya dahada güvenli diyolar
marka sı ve modelı ne canım fiyat yazsan bırde memnunsan bende bakimm
çok geçmiş olsun cnm,dikkat et allah korusun ,

allah korudu artık yoksa yatağa uzanmıs olsam kesınlıkle uyanmazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar