OP
Elara
Misafir
- #16.701
eneeeee aynı markanın 30 liraya olan yatagıda varr
seninki bundanmı yaprak yoksa

yaprakcım nette 55 lira aldıgın yatak
pahalımı aldınn ne yaptınn cnm
bu arada o yatagın ölcüleri sabitmiki
benim yatak 75x120 boyutunda
eneeeee aynı markanın 30 liraya olan yatagıda varr
anladım cnm
bi ortapedik olanları var bide normal süngerli yataklar varr
senin aldıgın ortapedik oldugundann pahalıı digerine göree
yani bi kac ceşidi varr
şimdie netten bakınca anladımm bu fiyat parkınıı
inş güzel güzell uyurrr oglunnn
kızlar bende kaçar uykum acayip geldi sabah 7den beri ayakdayım birde.iyi geceler byy
kız yaprağın içine oturacak şimdi fazla paraeneeeee aynı markanın 30 liraya olan yatagıda varr
tşkelr yaprakcım inş.
kızlarr sizleri cok büyük bi yalnışdann döndürcem şimdiii
bu iyon meselesi diger sitedeki matematik nickli arkadaşın ve size kopy yaptıgım iyon resiminden dolayı yalnış anlaşılma olduuu
matematigin yazdıgını kopy yapıyorumm
x ler - iyonlu
y ler + iyonlu
yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı – iyon yapabiliriz.
ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr
en büyük yalnışda şu:
y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü
bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı
ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz
pozitif iyonlarda şunlar
+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay
yaniiiii bugün size söledigim kaya tuzu lambasıı negatif iyon yaydıgı için o kız bebek isteyenler için cok ideall
demetciimm şikayet edip duruyordunn işte sanaa yumurtanı negatif yükliyeceginnn bi yöntemm
kızlarr sizleri cok büyük bi yalnışdann döndürcem şimdiii
bu iyon meselesi diger sitedeki matematik nickli arkadaşın ve size kopy yaptıgım iyon resiminden dolayı yalnış anlaşılma olduuu
matematigin yazdıgını kopy yapıyorumm
x ler - iyonlu
y ler + iyonlu
yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı – iyon yapabiliriz.
ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr
en büyük yalnışda şu:
y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü
bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı
ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz
pozitif iyonlarda şunlar
+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay
yaniiiii bugün size söledigim kaya tuzu lambasıı negatif iyon yaydıgı için o kız bebek isteyenler için cok ideall
demetciimm şikayet edip duruyordunn işte sanaa yumurtanı negatif yükliyeceginnn bi yöntemm
canımsın sen varya bitanesin
laptop değil normal pc acaba yinede kullansammıkicnm kaya tuzu lampası pahalı olur diyorsan sana başka bişi daha önercemm
laptop kullanıyorsan o pozitif iyon yaydıgından sana sakıncalııı
laptoptaki o pozitif iyonu negatife cevirmek için bi alet var ve fiyatıda cok uygun ondan alıp laptopa takabilirisnnn
o cihaz bu işte
Hava iyonizerinin sağladığı temiz havanın faydaları:
* Astım, alerji, bronşit, yorgunluk, ateş, baş ağrısı, uykusuzluk ve hapşırık gibi sorunların giderilmesine yardımcı olur.
* Bilgisayar ve televizyondan yayılan pozitif yüklü hava kirleticileri nötralize eder.
* Yüksek yoğunlukta (1 milyon cm3) negatif iyon üreterek bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı olur.
* Yorgunluğu azaltarak iş veriminin artmasını sağlar.
* Sigara,yemek kokusu gibi kokuları gidermede faydalıdır
* Etkin ve emniyetli Ozon seviyesi sağlar.
laptop değil normal pc acaba yinede kullansammıki