kızlar yemeğe gidiyorum ,bu yeni saatede hala alışamadım bütün düzen bozuldu,herkese afiyet olsunn
ssaanada afıyet olsun cnm gule gule bende cıkıyorum gorusuruz gece
kızlar yemeğe gidiyorum ,bu yeni saatede hala alışamadım bütün düzen bozuldu,herkese afiyet olsunn
anam ben 84 lüyüm 3. yolda menepoza girene kadar ne olurum
allah gönlüne göre versin[sıze="3"]
oo maşallah canparçam
kızlar size de rabbim en kısa zamanda erkek bebeişlerinizi versin inşallahh hepimiz için istiyorummmm inşallahh erkek bebeiş doğururuz hepimizz
benım işim baya bi şansa kaldı ama napalım 2,ye artıkınn
herkese iyi akşamlarrr [/sıze]
oo maşallah canparçam
kızlar size de rabbim en kısa zamanda erkek bebeişlerinizi versin inşallahh hepimiz için istiyorummmm inşallahh erkek bebeiş doğururuz hepimizz
benım işim baya bi şansa kaldı ama napalım 2,ye artıkınn
herkese iyi akşamlarrr
cnm kullancan demı sen bende ıstıyom klomen ve ıgne kız belkım ıkız oglanlarımız olur bu kadar takvıye artı komenmimoza mrb cnm,sen klomen kullanmıştın sanırım,klomen ve çatlatma iğnesiyle senin normal yumurtanın çatlaması ,kullanmadığın ay arasında fark varmı,daha doğrusu çok gün farkı oluyomu erken yada geç cnm,inş anlatabilmişimdir
cnm kullancan demı sen bende ıstıyom klomen ve ıgne kız belkım ıkız oglanlarımız olur bu kadar takvıye artı komen
bernil patlattınmı mısırı
yok daha patlatmadım cnm esımı beklıyom ama meyve suyumu sıktım hazır elma havuc bıde greyfurtsen patlattın heralde-----
oh afiyet olsun cnm ,yok ben daha hiç patlatmadım bugün başlasammı diyorumsen söyleyince canm çekti
yap yap super oluyo
rengıncım cnm benımkı geldı yemegını hazırlayım sonra gorusuruz
Aminnnn..ins bizlerde yasariz o duyguyu cnm..mini heleki hareketlerini hissettiğin zaman neler hissedeceksin tarifi imkansız harika birşey allah herkese yaşatsın o duyguyu.
sen kalp atışını kaç haftalıkta duydun?
Amin cnm..Hayirli cumalar..ezelcim hadi hayırlısı inş yakışıklı yiğenimiz yola çıkmıştır cnm,allah gönlüne göre versin,kızlar bu arada HAYIRLI CUMALAR rabbim tüm dualarımızı bugünün yüzü suyu hürmetine kabul etsin inş AMİN
Hayirli cumalar cnm..amın cnm hepımızee hayırlı cumalar kızlar..
ayy cok guzel bir soz ya,,Allah kabul etmeyecegi duayi ilham etmez..Hayirli cumalar..Öyle dua vardır ki
içinde Allah'ı istemekten başka istek yoktur...
Dua kulun derdini bildirmesi değil,
o derdin dermanının Allah olduğunu bilmektir...
Sevmeyen insan dua edemez,
zira Allah kabul etmeyeceği duayı ilham etmez...
Hayırlı cumalar kardeserim
Canim dun gecmisi okurken inan aklimdan gecmisti acaba bunu mu dusunuyor diye..burda da kullaniliyor o lambalardan..Amerikalilarda cok merakli bu tarz seylere..bizde aldik canim.amazon diye bir site var ordan almistik.iki tane orta boy..birini yatak odamiza digerinide oturma odasina koyariz dedik..neyse siparis ettik siteden geldi canim..2 gun kullandik ama kullandigimizin sabahi resmen dayak yemis gibi uyandik esimleHimalaya tuzu lambalarından bahsediyorum kızlar
bu lambalar bulundugu ortama negatif iyon yayıyıyor
bu lambalara dogal negatif jeneratörüde deniyor
bulundugu ortamı temizliyor yani eksi iyon yüklüyor
negatif iyon deyip duruyorumm
işte onların faydaları
- Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.
- Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Canlılık, zindelik verir.
- İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.
- Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.
bu lambalar biraz pahalı ama küçük bi lamba işimizi görebilir almak isteyen varsa.
60 lira filan kücük boyu
bide mumları var onlarda 25 lira galiba.
netten bakarsınızz
ben bi tane örnek resim koyuyorum
Hayirli olsun.iyi gunlerde kullan..kızlar dün eşim bana tel almış ihtiyacım yokkkenn
diger telefonu yeni almıştım aslındaa
istemiyorum geri verelim onun yerine başka bişi allaım dedim
o da benim hoşuma gitti aldımmm kullan dedi.bende cok üstüne gitmedimm
mini eşinin sana aldıgıgı gm diamond du dimi?
sen nasıl memnunmusun?
memnun degilsen valla geri vercemm acmadım daha poketini.
bendevalla ben ogün sen iyondan bahsedince hemen baktım yüzde doksan budur dedim ama emin olamadım tabiki
Kızlzar hurmada bol potasyum varmıs yemeye ıhmal etmeyın