Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
Canım sağol bende iyiyim.
Senin yazını okudum eşinle ilgili. İnşallah düzelirde bir an önce karar verirsiniz.
Bu arada sen yumurtlama takibiyle ikinci kızına gebe kalmıştın değilmi?
Başka birşey denememişmiydin canım?

evet canım doktor kontrolünde denedik.sözdee.
baby cihico takvim yöntemi satın almıştım onada uygun olmuştu.
valla klasik şeyler bendeki sağa yattım.
yumurta takibi yaptırdım.sabah doktor çatlamak üzere öglen yapın dedi.ama biz akşam yapabilmiştik.bu gün ara verip yine denemiştik.
başkaa düşüneym kız zaman geçmiş üstünden.
ha diyet ettim ama diyet derken süt ve süt ürünleri kulanmadım.muz yedim.ama bunu ben çok öncesinden başlamamıştım.şimdi sızleri okuyup ögreniyorum bik kaç ay öncesinden başlıyorsunuz belkide bana etki etmedi.ben deneme yapacagım ay başlamıştım.namaz kıldım ama ben genelde işlem bittikten sonra kılıyordum.şimdi iş bitiyo bi saat saga yatıp kalkmıyordum.sonra duş ve namaz yaptım..
öyle işte rabbim kaderimizde bunu yazmış..ne yapalım.evlatlarima şükür..
bu iş bitermi bilmem eşim çok çok istiyo biliyoru erkek çocuk.amla korkuyo onu cesaretlendiriyorum ama gaza gelmiyo.ya kız olursa diyo.biiyorum çücüncü kız olursa çok sıkıntı aşarım ben tahminen.eşimin alisenden bile.zaten ikinciye zor alıştılar.neyse istemiyo yapmam başka diyo.bilmiyorm:(

OP
H

helenx

Misafir
giden arkadaşlarrım.iyi akşamlarr.iyi tatillerr..benimde kızlar uyuyordu öyle girdim..şimdi uyanırlar:)

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
giden arkadaşlarrım.iyi akşamlarr.iyi tatillerr..benimde kızlar uyuyordu öyle girdim..şimdi uyanırlar:)

aman boş ver eşinin ailesini senın işinde zor canım en buyuk destek en yakınından görüyon yani eşinden RABBİM gönlüne göre versin canım bi bakarsın kaza kurşunu olmuş bi oğlan o zaman yüzüne nasıl bakacaklar

OP
H

helenx

Misafir
ben yazayım diyom ama birazda çekiniyom haberiniz varmı başka boncuktan.kemoterapi görecekti .bebegide alacaklar diye okumuştum.:( şimdi son durumu biliyormusunuz.valla geçmişi okumaya gayret ediyorum ama 3 er 5 er atladım..inanın çok merak ediyorum .çok üzüloyorum...:(

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet canım doktor kontrolünde denedik.sözdee.
baby cihico takvim yöntemi satın almıştım onada uygun olmuştu.
valla klasik şeyler bendeki sağa yattım.
yumurta takibi yaptırdım.sabah doktor çatlamak üzere öglen yapın dedi.ama biz akşam yapabilmiştik.bu gün ara verip yine denemiştik.
başkaa düşüneym kız zaman geçmiş üstünden.
ha diyet ettim ama diyet derken süt ve süt ürünleri kulanmadım.muz yedim.ama bunu ben çok öncesinden başlamamıştım.şimdi sızleri okuyup ögreniyorum bik kaç ay öncesinden başlıyorsunuz belkide bana etki etmedi.ben deneme yapacagım ay başlamıştım.namaz kıldım ama ben genelde işlem bittikten sonra kılıyordum.şimdi iş bitiyo bi saat saga yatıp kalkmıyordum.sonra duş ve namaz yaptım..
öyle işte rabbim kaderimizde bunu yazmış..ne yapalım.evlatlarima şükür..
bu iş bitermi bilmem eşim çok çok istiyo biliyoru erkek çocuk.amla korkuyo onu cesaretlendiriyorum ama gaza gelmiyo.ya kız olursa diyo.biiyorum çücüncü kız olursa çok sıkıntı aşarım ben tahminen.eşimin alisenden bile.zaten ikinciye zor alıştılar.neyse istemiyo yapmam başka diyo.bilmiyorm:(

Evet canım, 2-3 ay öncesinde başlıyor arkadaşlar. Vajinaya karbonat türü şeyler denemedin o zaman canım.
Akşam yapınca daha etkili olurdu diye düşünüyorum. Kafam karıştı. Demekki nasipten öteye geçilmiyor. Aynı korku bendede var. Eşim razı gelmiyor ben razı etmeye çalışıyorum. AMa "kesin kız olur" diyor. Eğer yaparsam ve kız olursa sana demiştim der. Kızmaz ama içten içe üzülür.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
ben yazayım diyom ama birazda çekiniyom haberiniz varmı başka boncuktan.kemoterapi görecekti .bebegide alacaklar diye okumuştum.:( şimdi son durumu biliyormusunuz.valla geçmişi okumaya gayret ediyorum ama 3 er 5 er atladım..inanın çok merak ediyorum .çok üzüloyorum...:(

canım boncuk her durumu göze aldı bebeğini aldırmıyo kıyamadı canına ALLAH şifa versin ona çok takdir edilecek durum ama son durumundan haberim yok

OP
H

helenx

Misafir
aman boş ver eşinin ailesini senın işinde zor canım en buyuk destek en yakınından görüyon yani eşinden RABBİM gönlüne göre versin canım bi bakarsın kaza kurşunu olmuş bi oğlan o zaman yüzüne nasıl bakacaklar

öyle can parçam.destegi eşimden görseydin ikinci kız deyince ben çok bunalımlar yaşadım.hepside eşimin suçu:(
hep ikinçisi oğlan olacak deyip durdu.bide bize bi doktor kesin erkek dedi biz iyice erkek diye bakıyorduk.sonra kesin kız deyince benim adama çok üzüldü biz bi müddet sessiz kaldık konuşamadık.stresli geçti enim hamilelik.eşimin ailesi beni aradaı sırf kız diye .oda arayıpta bizineden arakmıyorsunuz dedidi.aksine hep surat astı.isinine koyacagız derken bile bilmem sen koy diyon bi adamdan ne beklerim.ilk kızımda ne heyecanlıydı şu olsun ismi yok bu olsun diye.ne günahı vardı kuzumun.off neyse anlattıkça açılır işte..şimdi ikinciyide çok seviyo.eblet üçüncüde kız olsu zamanla onuda çok sevecek ama kahrı ben çekiyorum.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Canım acısıyla-tatlısıyla bölümünde boncuğun sayfasında yazıyor. Kemoterapi görmeye başladı bebeği aldırmadı canım. Sen detayları oradan oku daha iyi olur cnm.

OP
H

helenx

Misafir
Evet canım, 2-3 ay öncesinde başlıyor arkadaşlar. Vajinaya karbonat türü şeyler denemedin o zaman canım.
Akşam yapınca daha etkili olurdu diye düşünüyorum. Kafam karıştı. Demekki nasipten öteye geçilmiyor. Aynı korku bendede var. Eşim razı gelmiyor ben razı etmeye çalışıyorum. AMa "kesin kız olur" diyor. Eğer yaparsam ve kız olursa sana demiştim der. Kızmaz ama içten içe üzülür.

evet ben karbonat falan yapmadım..
hah ücüncü olursa aynı şiye diyecet eminim.ben sana yapmayalım kız olur demiştim diyecek başımın etini yiyecek..
bi ara hamileyken kafama kolmuştum kazayla oldu diyecektim eşime ama ben korunmayıp ücüncüye hamile kalacaktım.ama kız olursa nasıl oldu niye odu.bi sürü soru soracak .ah vazgeçtim bende.

OP
H

helenx

Misafir
küçük kızam uyandı ben çkayım herkese iy akşamlar iyi tatiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar