Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:
cnm zaten günün fazla geçmediki,niye problem yapıyosun,inş sağlıklı bi beyfendidir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernil senin eşin sodayı limonlu içiyomu,benimki hiç sevmiyo limonlu:böö:ben hazırlarsam ancak o zaman içiyo limonlu

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Oy canim benim MasaAllah bebisine cok güzel gelisimi, kizin icinde gecmis olsun sende kendine dikkat et cok yorulma hamisligin tadini cikar ...

Tesekkür ederim canim dedigin gibi vardir bi hayr beni böyle SIKINITYA sokan regl olamamak sat 20 Subat inan karnim sisti kasiklarim agriyo belim agriyo eger doktor kontrol etmemis olsa hamile oldugumdan süphelenecektim ama degilim e niye olamiyorum canim ben cok dikkat ederim aslinda ic camasirlarima ve genel temizligime nasil oldu bilmiyorum doktorun söyledigi vajenin asidik orani gitmis ph orani yükselmis verdigi ilaclari kullandim ama gecmemis 6 gün daha kullanacam ya adet söktürücü bildigin birsey varmi neler denedim bi bilsen....
Canım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yarar

kızlar sıze bır haber vereyım eceıremnur haftaya salı gunu sabah 7 de doguma gıdıyomus dun gıtmısler gun almıslar sabah 9 da oglu kucagında darısı basımıza ıns ..hayırlısıyla kurtulur

Ay ne güzel darısı hepimize inş. haskenanın dediği gibi en önce size rengin ve sana canımm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyim bende kızlar sağolun oğlum uyudu biz de eşimle çay keyfi yapıyoruz arada size bakıyorum işte

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Canım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yarar
Ay ne güzel darısı hepimize inş. haskenanın dediği gibi en önce size rengin ve sana canımm

Canim denedim ya hemde 2 tane coraspirin ictim ama banamisin demedi ...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sizlerle paylaşacaklarım var sakin kafayla bi toparlıyayım yazcam kızlar..belki bi faydası olur..
hamileliklerimden kalış şekillerimden falan bahsetçem bakalım bilmeyerek neler yapmışım ve sonuç ortada yada belki allahın taktiri bilmiyorumama geçmişi baya bi okudum erkek olmasına yatkın şeyler baya olmuş bende...
sizlerle de paylaşçam işallah faydası olur size de
gönlünüze göre olur
hepinizi öptüm iyi akşamlr şimdi çıkmam lazım eşim beni bekliyooo:lilav:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar