tmm cnm gelcem soz
bekliyorum tatlım burdayım,bıraktığın yerde
tmm cnm gelcem soz
cnm zaten günün fazla geçmediki,niye problem yapıyosun,inş sağlıklı bi beyfendidirkızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:
elara bıtmedımı kız kızınla gezmen gelde söle su ıyonları bıze catlattın sabah bı ıpucu verdın gıttın yhu:dertli::dertli:
selam kızlar nasılsınız bakalım
slm kızlarr nasılsınız ?
as cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın
geldım geldım kendımde az bısey yedım yemezdımde sehzadem ıcın yeyım az dedımbekliyorum tatlım burdayım,bıraktığın yerde
geldım geldım kendımde az bısey yedım yemezdımde sehzadem ıcın yeyım az dedım
Canım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yararOy canim benim MasaAllah bebisine cok güzel gelisimi, kizin icinde gecmis olsun sende kendine dikkat et cok yorulma hamisligin tadini cikar ...
Tesekkür ederim canim dedigin gibi vardir bi hayr beni böyle SIKINITYA sokan regl olamamak sat 20 Subat inan karnim sisti kasiklarim agriyo belim agriyo eger doktor kontrol etmemis olsa hamile oldugumdan süphelenecektim ama degilim e niye olamiyorum canim ben cok dikkat ederim aslinda ic camasirlarima ve genel temizligime nasil oldu bilmiyorum doktorun söyledigi vajenin asidik orani gitmis ph orani yükselmis verdigi ilaclari kullandim ama gecmemis 6 gün daha kullanacam ya adet söktürücü bildigin birsey varmi neler denedim bi bilsen....
kızlar sıze bır haber vereyım eceıremnur haftaya salı gunu sabah 7 de doguma gıdıyomus dun gıtmısler gun almıslar sabah 9 da oglu kucagında darısı basımıza ıns ..hayırlısıyla kurtulur
Kizlar Boncuk icin actigim topikte kizlarin okuyacaklari dua sayisi 1950 oldu sonra editör geldi yasak dedi özelden msj dedi morelim bozuldu.....Bi baksanizla ya .....
Canım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yarar
Ay ne güzel darısı hepimize inş. haskenanın dediği gibi en önce size rengin ve sana canımm