Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bitirdim soruları ama daha düzenlemesi var...çok yoruldım artık pc ye bakmamtan şaşı olacağım yaw.bir de regl ağrısı mahvetti.çıkıyorum canlarım.yarın akşam daha dinç gelirim işallah.öğleden sonra misafirim var.öpüyorum kendinizeiyi bakın.öpüldünüzzzzzzz.

OP
M

Mertim

Misafir
kızlar bu gün benim için dua edermisiniz bu akşam deneme var Allahın izniyle inşaAllah hayırlısıyla erkek bebeğe hamile kalırım bu gece
Allahin izniyle ins erkek bebege hamile kalirsin bu aksam.aminn

cok fena oldu benim bu zilliii
akşam kot giymiştimm eşim dön bi bakıyım popona dedi:D

kızım da diyoki "babacım ben döniyim benim dötüme bak" diyorrr hahahaha

ay ben napıcam bu cadıyla
herşeyimi taklid ediyor,ve babasından cok kıskanıyor beni.[/QUOTE]
ayy inanmiyorum:cokkomik::cokkomik: bnm icin opermisin onu -ciko-ciko
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
Hemserim basin sagolsun.Allahim rahmet eylesin.mekani cennet olsun ins.amin
kızlarrrr

2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi

kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi

kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş

ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor

çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız

ayyy ne guzel canim ya..cok sevindim senin adina..Allahim ins hepimize boyle guzel saglikli haberler vermeyi nasip etsin.amin..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar ben cikiyorum Ezel icin bugünki denemede hamile kalsin diye benim icinde yarin regl olayim diye dua edin lütfen......Iyi geceler rüyalariniza girsin prensesleriniz sehzadeleriniz insaAllah.....

OP
M

Mertim

Misafir
Canım bende bahsettiğin gibi bişey olmadı az su içiyorsan onddan olmuştur
Canim bende once oyle dusundum,acaba az mi su ictim buara diye ama suyu cok icerim,buarada hic eksiltmemistim:( bilmiyorum artik nedir bu,,neyse bakalim dr gidince soylemeyi dusunuyorum hayirlisi..
sabah aksam kecı boynuzuda kaynatıyom rengın 1 hafta yapcam sonrada 3 veya 4 ay aksamları vercem ay ıns emeklerımızın karsılıgını alırız kızlar ya rabbım nolur bu sefer ogluslarımızı bıze gonder amınnn...
Bernilcim Allahim ins emeklerinizin karsiligini verir canm ya..ins bu isteginize kavusursunuz oglusunu kucagina alirsin ins canim.amin

Rengincim ayni dileklerim senin icnde gecerli cnm,,emeklerinizi goruyor Rabbim ins gonlunuze gore olur cnm..amin..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim bende once oyle dusundum,acaba az mi su ictim buara diye ama suyu cok icerim,buarada hic eksiltmemistim:( bilmiyorum artik nedir bu,,neyse bakalim dr gidince soylemeyi dusunuyorum hayirlisi..

Bernilcim Allahim ins emeklerinizin karsiligini verir canm ya..ins bu isteginize kavusursunuz oglusunu kucagina alirsin ins canim.amin

Rengincim ayni dileklerim senin icnde gecerli cnm,,emeklerinizi goruyor Rabbim ins gonlunuze gore olur cnm..amin..

amin cnm inş allah razı olsun

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Ezelim inşallah tutar cnm .... YAaaaa ben bu sitenin yazısına falan alışamadım hla benim için yazılan cevapları göremiyorum:uzgun: özelden mesaj atmış haskena onada cevap yazamadım 10 mesaj olmadıkç yazamıyormuşummmm ....Zaten dün sizi bulduğuma sevinemedim bile boncuktan dolayı çok üzüldüm allahım yardım etsin ona ...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar bide şu yazı sitilini nasıl değiştiriyoruz rengini falan benim yazdıklarım silinmiş gibi oluyo

OP
B

breeze

Misafir
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım[/Q

canım başın sağolsun..geride kalanlara sağlık sabır versin Rabbim...

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar bide şu yazı sitilini nasıl değiştiriyoruz rengini falan benim yazdıklarım silinmiş gibi oluyo

profilime gir
ayarları düzenle de
sayfanın aşagısında yazı rengini istedigin bi renk yap
yazı stili comic seas olabilir yada hangisini istiyorsan artık
boyutuna 4 yap.

OP
E

Elara

Misafir
ay cok yazmışsınız okuyamıcammm umarım cok önemli şeyler yokturrr

eşim gelince önce annemgile gittik ordan kaynanaya gectikk.baya gec saattte geldik yoruldummm

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar geçmişi okumamam lazım bir türlü fırsatım olmuyor merak ediyorum ne yaptnız. inşallah iyisinizdir. Okumayınca sizi eksiklik hissediyorum :sim3:

Bugün biri çok fena sinirimi bozdu ama takmıyorum ne yapayım hayatta en önemli şey sağlık bu manyaklara üzülüp sağlığımızı bozmayalım değil mi?:eek:ky:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kakule başınız saolsun canım Allah sana ve ailene sabırlar versin.

Layds hamilesin sanırım çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.

Elera bebişlerin çok tatlı ya bayıldım inşallah senin oğlun da öyle şeker olur:panter:

OP
E

Elara

Misafir
gecmişi bende merak ediyorum ama cok yazılmış yaa.gözlerim agrıyor okuyamıcam o nedenle..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
hayırdır nilay neye canın sıkıldı

Bugün bir mevzu konuşuluyordu çocuklar hakkında da ablamın eğer oğlu olursa (bu arada ablam henüz hamile değil) babam onu daha çok benimsermiş. Nedeni de erkek kardeşimiz yok ya o bakımdan. Böyle saçma sapan bir şey konuşuldu babam biz ayırmayız öyle şey olur mu falan dedi sonra da şakayla karışık erkek evladın meziyetlerinden bahsetti. Söyleyen densize de gün doğdu tabi. İyi ki eşim yoktu çok kızar böyle şeylere. Sinir insanlar ya:sinir::sinir:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar