Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
minieteeek bana yardım eetttt ateş çizelgeme baksanaaaa yumurtam çatlamadı bugün çatlicak galiba akşama tekrar deneme yapsak mı yoksa yarın sabah mı yapsam
cnm bugun catlasa bıle cok gec degılkı bence ya nasıpde varsa olacak zaten cnm dua et bozma moralını

OP
E

_eZeL_

Misafir
bence yarın yüksek çıkacak ateşinn
sıkma canını canım
çatlamadığından nasıl bu kadar eminsin yahuuu
ben hiç anlamıyorummm:(

ben yumurtlarken kesinlikle hissediyorum umut sol yumurtalığımda resmen ağrı oluyor batma gibi bir ağrı ve belimde ağrıyor akıntımda var yumurtam çatlayınca yumurtalığımdaki ağrı bıçak gibi kesiliyor burdan anlıyorum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben yumurtlarken kesinlikle hissediyorum umut sol yumurtalığımda resmen ağrı oluyor batma gibi bir ağrı ve belimde ağrıyor akıntımda var yumurtam çatlayınca yumurtalığımdaki ağrı bıçak gibi kesiliyor burdan anlıyorum

kız dur panik yapma canımm
yarın sabah deneme yaparsın

OP
M

minietek

Misafir
kızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:

mımozaaa unuttun mu bende regl den bır gun öncesıne kadar sılık cızgı bıle çıkmadıı neden kafana takıyosun bu kadar ve çok sık idrar testı yaptım en sonunda erken gebelık testı aldım ve adetten bır gün önce sılık cıktı sende daha önceden çıktı benden daha ıyı değerlerın kesın istersen kan testı yaptır bugun kafan rahatlar bence problem yok canını sıkma bebeğinde canını sıkma annem benım varlıgımı kabul etmıyo dıye üzülür sonra

Minietekcim maşallah minnoşumuza...

çokk sağoll canım maşallah darısı ısteyen herkesın basınaa

ayyyyyyyyy ne güzeldir demi şimdi iyi olmasına sevindim arkadaşım
sorma hep aklım onda doğduğu gun sevınçten ağlamaktan kendıme gelemıcem sanırım
inşallah mini inşallah bugün çok büyük bi eşşeklik ettim sorma canım sıkılıyor zaten

canım regl ağrısı çok normal benim reglimden bir gün önce öyle karnım ağrıyordu ki kesin regl olucam diye moralim bozulmuştu.hem erken yapmışsın testi idrar testleri genelde 2-3 gün geçince kesin sonuç verir bozma moralini.

burdayım canım

sağol asi dostlar sağolsun canım
canım ne yaptınn ağır mı taşıdınn
Canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. üzme kendini

Hamileliğin boyunca hep mutlu ol inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Canım sayılı gün çabuk geçiyo duyucaksın inş. sonrada cinsiyeti öğrenip mutlu haberlerini vereceksin

Mimoza 3 -5 ay aded dönemlerinde aynı ağrılar oluyo o yüzden panik yapma silikte olsa çizgi var bu hamişsin demek üstelik erken çıkmasıda ayrıca bi avantaj bi problem yok bence canını sıkma

sağol canımm inşallahh

Allahin izniyle ins erkek bebege hamile kalirsin bu aksam.aminn

cok fena oldu benim bu zilliii
akşam kot giymiştimm eşim dön bi bakıyım popona dedi:D

kızım da diyoki "babacım ben döniyim benim dötüme bak" diyorrr hahahaha

ay ben napıcam bu cadıyla
herşeyimi taklid ediyor,ve babasından cok kıskanıyor beni.
ayy inanmiyorum:cokkomik::cokkomik: bnm icin opermisin onu -ciko-ciko

Hemserim basin sagolsun.Allahim rahmet eylesin.mekani cennet olsun ins.amin

ayyy ne guzel canim ya..cok sevindim senin adina..Allahim ins hepimize boyle guzel saglikli haberler vermeyi nasip etsin.amin..[/QUOTE]

amınn canımm inşallah hepimizz güzel haberler verelım hep

minieteeek bana yardım eetttt ateş çizelgeme baksanaaaa yumurtam çatlamadı bugün çatlicak galiba akşama tekrar deneme yapsak mı yoksa yarın sabah mı yapsam
canım adetlerın hep düzenlı 31-32 gündü dime
artık en geç 2 gün içinde çatlaması gerek yada ateş ölçümünde gerçekten yanlış yapıyorsun 36,2 pek gördüğüm bir ateş değil sende bak istersen arkadaşlarınkisine senin derecenın pili zayıflamış olmasın ezel o zaman yanlış ölçer

bence yarın yüksek çıkacak ateşinn
sıkma canını canım
çatlamadığından nasıl bu kadar eminsin yahuuu
ben hiç anlamıyorummm:(

ateşin ciddi bir yükselme yapması gerek yada kademe kademe yükselmesı gerek

OP
G

gunness

Misafir
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım

Kakule başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ateşe göre dün çatlamış ama dün ben de
ona takılmıştım ovu testte niye çıkmadı diye
dur panik yapma bugün bile çatlasa hamile
kalman ve erkek olma şansı yüksek.
bugün test yaptın mı, akıntı sulumu yoksa katılaşmaya başlamış mı?

bencede ezelcım rahat ol sstres yapma

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız dur panik yapma canımm
yarın sabah deneme yaparsın
ay olur mu ki kız kalırmı yarın sabaha yumurta

ateşe göre dün çatlamış ama dün ben de
ona takılmıştım ovu testte niye çıkmadı diye
dur panik yapma bugün bile çatlasa hamile
kalman ve erkek olma şansı yüksek.
bugün test yaptın mı, akıntı sulumu yoksa katılaşmaya başlamış mı?

canım dün akşam yaptım test silik çizgi vardı yine ama diğer çizgiye daha yakın koyulukta bugün saat 11 gibi yapıcam test çünkü kullanım kılavuzunda sabah 10 ve akşam 20 arası test yapın yazıyor keşke bu günü bekleseydim geçen ayda adetimin 17. günü sabahı yumurtam çatlamıştı :(

OP
E

_eZeL_

Misafir
Güneş akıntım katı değil şeffaf yumuşak ama aralarda yumurta akı kıvamında parçacıklar geliyor dğn gece fiki fikiden önce geldi öyle yumurta akı ama geçen ayda öyle olmuştu yumurta akı kıvamında geldi 16. gününde yumurtam çatladı zannettim sonra 17. günü sabahı resmen su gibi akıntım oldu vıcık vıcık nerdeyse sonra çatladığını hissettim kkasık ağrım geçti

OP
M

minietek

Misafir

canım dün akşam yaptım test silik çizgi vardı yine ama diğer çizgiye daha yakın koyulukta bugün saat 11 gibi yapıcam test çünkü kullanım kılavuzunda sabah 10 ve akşam 20 arası test yapın yazıyor keşke bu günü bekleseydim geçen ayda adetimin 17. günü sabahı yumurtam çatlamıştı :(

geçen ay ateş bu kadar düşük ilerlememeişti dime ezel derecende problem var bence ya pili değiştir yada yenı bır tane al şeffaf akıntında uzayan yumurta beyazıydı bence sen yumurtladın yada bugun yumurtlarsın artık

OP
G

gunness

Misafir

testi yaparsın 11 gibi duruma göre yarın
deneme yaparsın tekrar. sen ovu.testi daha önce kullanmışmıydın belki o sonuç vermiyodur sana,her seferinde yumurta çatlamasını hissedecen diye bişey yok mesela ben hiç anlamam çatladığını. panik yapma sakin sakin

OP
G

gunness

Misafir
minietek sen benim çizelgeye baksana daha önce
gçrmedim 36.2 dedin ama benim ne kadar düzensiz

Ovulation Chart[/url]

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım adetlerın hep düzenlı 31-32 gündü dime
artık en geç 2 gün içinde çatlaması gerek yada ateş ölçümünde gerçekten yanlış yapıyorsun 36,2 pek gördüğüm bir ateş değil sende bak istersen arkadaşlarınkisine senin derecenın pili zayıflamış olmasın ezel o zaman yanlış ölçer

ateşin ciddi bir yükselme yapması gerek yada kademe kademe yükselmesı gerek

geçen ay ateş bu kadar düşük ilerlememeişti dime ezel derecende problem var bence ya pili değiştir yada yenı bır tane al şeffaf akıntında uzayan yumurta beyazıydı bence sen yumurtladın yada bugun yumurtlarsın artık

canım geçen ay ölçmüyordum ben ateşimi bilmiyorum onun için minietek ama günün başka saatlerinde ölçtüğümde ateşimi farklı çıkıyor yumurtluyorum yumurtam büyüyor hissediyorum ama çatlamadığından eminim yaa :(
adetlerim düzenli değil mini etek

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydıınnnnnnnn

umutçum geldim geldimm geçmişi okuyordum
umut durum çok vahim akşam bizim fiki fiki oldu bir süre popomun altına yastık koyup yattım gecede sağ tarafımda uyudum amaaaaa benim yumurtam daha çatlamadı :( sabah ateşimi ölçtüm yine 36,2 kasık ve bel ağrımda devam ediyor akıntımda devam ediyor ne yapıcam ben umut ovülasyon testi aldım yanıma saat 11 gibi test yapıcam akşam yaptım yine silik çizgi vardı ama çatlar diye düşündüm fiki fiki oldu gece 23 gibi

günaydın kızlar,ezel en çok seni merak ettim,cnm bozma moraalini bazı arkaadaşlar erken denediler ve oldu önemli olan asidik zamana kalmaman zaten öyle bişey olmadı,için rahat değilse yumurtanı takip edersin bidaha denersin o kadar diet yaptın inş onun faydasını bu aşamada göreceksin

OP
G

gunness

Misafir
Güneş akıntım katı değil şeffaf yumuşak ama aralarda yumurta akı kıvamında parçacıklar geliyor dğn gece fiki fikiden önce geldi öyle yumurta akı ama geçen ayda öyle olmuştu yumurta akı kıvamında geldi 16. gününde yumurtam çatladı zannettim sonra 17. günü sabahı resmen su gibi akıntım oldu vıcık vıcık nerdeyse sonra çatladığını hissettim kkasık ağrım geçti

senin döngün buay geç ama o yüzden daha yumurtlamamış olabilirsin bugün yapmazsınız yarın deneme yaparsınız testi bi yap da sen:elis:

OP
E

_eZeL_

Misafir
testi yaparsın 11 gibi duruma göre yarın
deneme yaparsın tekrar. sen ovu.testi daha önce kullanmışmıydın belki o sonuç vermiyodur sana,her seferinde yumurta çatlamasını hissedecen diye bişey yok mesela ben hiç anlamam çatladığını. panik yapma sakin sakin

evet canım daha nce kullandım aynı testten yumurtlamamı yakalamıştım koyu çizgiyi görmüştüm

minietek sen benim çizelgeye baksana daha önce
gçrmedim 36.2 dedin ama benim ne kadar düzensiz

Ovulation Chart[/url]

kız güneş bizim hormonlarda bi bozuklukmu var anlamadım ki ben sen hormon tahlillerini yaptırdın mı_?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım geçen ay ölçmüyordum ben ateşimi bilmiyorum onun için minietek ama günün başka saatlerinde ölçtüğümde ateşimi farklı çıkıyor yumurtluyorum yumurtam büyüyor hissediyorum ama çatlamadığından eminim yaa :(
adetlerim düzenli değil mini etek

sıkma canını
dediğim gibi yaparsın rahat ol biraz
kız hemen ttuttumu du bakalımmm stres yapma mevlamdan hayırlısınıı iste
sen elinden geleni yaptın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar