Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlar,ezel en çok seni merak ettim,cnm bozma moraalini bazı arkaadaşlar erken denediler ve oldu önemli olan asidik zamana kalmaman zaten öyle bişey olmadı,için rahat değilse yumurtanı takip edersin bidaha denersin o kadar diet yaptın inş onun faydasını bu aşamada göreceksin

evet haklısın rengin kuru değil vajinam çok ıslak hissediyorum bugün yumurtam çatlasada y spermleri içerde onu bekliyor olur heralde dimi kızzz ay hadi inşaAllah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Güneş akıntım katı değil şeffaf yumuşak ama aralarda yumurta akı kıvamında parçacıklar geliyor dğn gece fiki fikiden önce geldi öyle yumurta akı ama geçen ayda öyle olmuştu yumurta akı kıvamında geldi 16. gününde yumurtam çatladı zannettim sonra 17. günü sabahı resmen su gibi akıntım oldu vıcık vıcık nerdeyse sonra çatladığını hissettim kkasık ağrım geçti

acaba birden fazlamı yumurtan gelişti ezel bana öyle geldi cnm ya anlattığından hani çörekotu falanda kullandın ya,geçen ay bende öyle emin olamadım demiştim hatırlıyomusun

OP
E

_eZeL_

Misafir
acaba birden fazlamı yumurtan gelişti ezel bana öyle geldi cnm ya anlattığından hani çörekotu falanda kullandın ya,geçen ay bende öyle emin olamadım demiştim hatırlıyomusun

bilmiyorum ki olabilir

güneş o zaman ben testi yapayım bakalım ne olacak

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ZOR İŞLER YA RENGIN BIZ NASIL YAPCAZ YA EZELKI BU KADAR ZORLANIYO allah bıze yardım etsın hepımıze ..ama ezelcım ınan rahat ol bır gun oncesınde yapanlarında erkek oldu arkadaslarrdan cnm senın ortam alkkalı cnm ıns olacak ...

OP
E

_eZeL_

Misafir
valla kız serseme çevirdi beni bu ateş dereceyi değiştirecem belki bozuk bu:elis::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Ezel her ay bi aksiyon yaşıyoruz senin denemelerden sonra ya :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ya bu yumurta yakalama işi çok zor güneş sen denemelere başlada görürsün gününü kız bebek istesek yapıcaz hergün oohhh tam benlik cidden kız bebek olayı tam benlik yaaaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
ZOR İŞLER YA RENGIN BIZ NASIL YAPCAZ YA EZELKI BU KADAR ZORLANIYO allah bıze yardım etsın hepımıze ..ama ezelcım ınan rahat ol bır gun oncesınde yapanlarında erkek oldu arkadaslarrdan cnm senın ortam alkkalı cnm ıns olacak ...

boncuğun 17 saat öncemi olmuştu sonramı kızlar_?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

ah bernil bilmiyorum cnm ya gerçekten çok zor,bide bizim çocuklar var satte inş problem olmaz,denemelerde yaza gelecek düzen altüst yani onlarıda düşünüyomusun cnm

OP
G

gunness

Misafir
evet canım daha nce kullandım aynı testten yumurtlamamı yakalamıştım koyu çizgiyi görmüştüm

kız güneş bizim hormonlarda bi bozuklukmu var anlamadım ki ben sen hormon tahlillerini yaptırdın mı_?

buay yaptıracam canım daha önce hiç yaptırmadım ama 6 ay da bir giderim jinekologa bu güne kadar bişey çıkmadı
ben de ondan şüpheleniyorum ya da derecem
bozuk. senin niye çıksın ki hormonlarında bşey
ateşin gayet normal gidiyo takma kafaya böle
şeyler az sabırlı ol

OP
M

minietek

Misafir
minietek sen benim çizelgeye baksana daha önce
gçrmedim 36.2 dedin ama benim ne kadar düzensiz

Ovulation Chart[/url]

güneş evet senınde hala yumurtlama olmamıs son 3 aydakı adet tarıhlerın aklındamı

ezel senındee son 3 ay tarıhlerın aklındaysa yazsanıza

canım geçen ay ölçmüyordum ben ateşimi bilmiyorum onun için minietek ama günün başka saatlerinde ölçtüğümde ateşimi farklı çıkıyor yumurtluyorum yumurtam büyüyor hissediyorum ama çatlamadığından eminim yaa :(
adetlerim düzenli değil mini etek

OP
G

gunness

Misafir
ya bu yumurta yakalama işi çok zor güneş sen denemelere başlada görürsün gününü kız bebek istesek yapıcaz hergün oohhh tam benlik cidden kız bebek olayı tam benlik yaaaa
:gul::gul::gul::gul::gul::gul::gul:sabah sabah güldürdün beni olsun olmazsa önce kızı
yaparız sonra oğlanı kız stres yapmayalım yeter

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ah bernil bilmiyorum cnm ya gerçekten çok zor,bide bizim çocuklar var satte inş problem olmaz,denemelerde yaza gelecek düzen altüst yani onlarıda düşünüyomusun cnm
anaaaa kız onlar hıc aklıma gelmemısdı gunduz felan olursa naparızkı ya amannnn kızlar bakın bızdekı telasa sız sızde ne var haklısın rengıncım hıc dusunmemısdım cnm ısın o yuzunu ya neyse artık bulacaz bı caresını:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar