Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Bugün bir mevzu konuşuluyordu çocuklar hakkında da ablamın eğer oğlu olursa (bu arada ablam henüz hamile değil) babam onu daha çok benimsermiş. Nedeni de erkek kardeşimiz yok ya o bakımdan. Böyle saçma sapan bir şey konuşuldu babam biz ayırmayız öyle şey olur mu falan dedi sonra da şakayla karışık erkek evladın meziyetlerinden bahsetti. Söyleyen densize de gün doğdu tabi. İyi ki eşim yoktu çok kızar böyle şeylere. Sinir insanlar ya:sinir::sinir:

cnm maalesef heryerde cıkıyor böle parazitlerrr

Elera içime doğuyor bak senin oğlun inşallah renkli gözlü olacak demedi deme.

inşallah nilayy.valla cok isterim maviş yada yeşil gözlü oglumun olmasınııı
dayısının biri sarışın mavi gözlü ,digeri esmer yeşil gözlüü :)
inş onlardan birine ceker

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cnm maalesef heryerde cıkıyor böle parazitlerrr

Kızım olunca çevrenin ne kadar cahil olduğunu daha iyi anladım maalesef duymazdan geldim zaten kızımı öpüp durdum çatlasınlar..

inşallah nilayy.valla cok isterim maviş yada yeşil gözlü oglumun olmasınııı
dayısının biri sarışın mavi gözlü ,digeri esmer yeşil gözlüü :)
inş onlardan birine ceker

Zaten sizin ailede baskın gen renkli göz ve anne de renkli gözlü çok büyük olasılık var inşallah sana çeker oğluşun. Baba tarafından da çekinik gen varsa tamamdır. Hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da.

OP
E

Elara

Misafir
nilaycım cıkıyorum benn gözlerim fena olduuu.yarına kanlanır kesin
renkli gözünde bu kötü yanı var iştee
neyse cnm hayırlı geceler sana yarın görüşrüüzz inş

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
sen naptın bitirdinmi temizligii
diete ne zaman başıcan

Eleracım bana dediysen eğer temizlik bitti gibi ama oturma odasının tülleri falan kaldı yıkamam asmam lazım bitti gibi ama ben daha çok iş çıkarırım. Bir de mutfak istediğim gibi olmadı. Yarın sabah annemlere gideceğim ptesine kadar ordayım. Ama net ver orda arada girer okurum sizi. Sonra gelince temizliğe devam. Ben Mayıs sonunda başlıcam inşallah diyete ve takviyelere. Takviyeleri bu ay sipariş vericem zaten. Eşime gizliden keçi boynuzu kürüne başlıcam bi de bu ay. Böyle yani.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilaycım cıkıyorum benn gözlerim fena olduuu.yarına kanlanır kesin
renkli gözünde bu kötü yanı var iştee
neyse cnm hayırlı geceler sana yarın görüşrüüzz inş

Tamam canım yorulmuşsun zaten dinlen sana da iyi geceler. Geçmişi bende sakin kafayla annemlerde okurum artık inşallah. Erken kalkıcam güya. öptüm..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
afiyet olsun cnm iyi yapmışsın nasıl gidiyo bernil rejim zorlanıyomusun,ilk zamanlar zor oluyo sonra alışıyo insan
ewet cnm daha pek sıkı degıl okadarya fazla zorlamıyo cnm lımonata felan mesela daha baslamadık takvıyelerım gelsınde baslayacam onlarada ıns

bernil senin eşin sodayı limonlu içiyomu,benimki hiç sevmiyo limonlu:böö:ben hazırlarsam ancak o zaman içiyo limonlu
cnm benımkı de aramıyo lımon lu verıyom lımonsuz o ankı ruh halıme baglı yanı:cokkomik:ama ıkısınıde sevıyo lımonluyu bıraz göz kırparakda ıcse ıcıyo bısey demıyo

Canım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yarar

Ay ne güzel darısı hepimize inş. haskenanın dediği gibi en önce size rengin ve sana canımm
amın cnm allah razı olsun bıtanem
Canim bende once oyle dusundum,acaba az mi su ictim buara diye ama suyu cok icerim,buarada hic eksiltmemistim:( bilmiyorum artik nedir bu,,neyse bakalim dr gidince soylemeyi dusunuyorum hayirlisi..

Bernilcim Allahim ins emeklerinizin karsiligini verir canm ya..ins bu isteginize kavusursunuz oglusunu kucagina alirsin ins canim.amin

Rengincim ayni dileklerim senin icnde gecerli cnm,,emeklerinizi goruyor Rabbim ins gonlunuze gore olur cnm..amin..
cok sagol mertcım allah razı olsun canı gonulden amınnn...
Günaydın kızlarrrrr
Ezellll nerdesinnnnnnnn
gunaydın umutcum bugun hemen ezelın öle gelmesı kolaymı dur bakalım:cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Günaydın kızlarrrrr
Ezellll nerdesinnnnnnnn

kız ezel adın var kendin yoksun deli etme beni çık ortaya :elis:

günaydıınnnnnnnn

umutçum geldim geldimm geçmişi okuyordum
umut durum çok vahim akşam bizim fiki fiki oldu bir süre popomun altına yastık koyup yattım gecede sağ tarafımda uyudum amaaaaa benim yumurtam daha çatlamadı :( sabah ateşimi ölçtüm yine 36,2 kasık ve bel ağrımda devam ediyor akıntımda devam ediyor ne yapıcam ben umut ovülasyon testi aldım yanıma saat 11 gibi test yapıcam akşam yaptım yine silik çizgi vardı ama çatlar diye düşündüm fiki fiki oldu gece 23 gibi

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydıınnnnnnnn

umutçum geldim geldimm geçmişi okuyordum
umut durum çok vahim akşam bizim fiki fiki oldu bir süre popomun altına yastık koyup yattım gecede sağ tarafımda uyudum amaaaaa benim yumurtam daha çatlamadı :( sabah ateşimi ölçtüm yine 36,2 kasık ve bel ağrımda devam ediyor akıntımda devam ediyor ne yapıcam ben umut ovülasyon testi aldım yanıma saat 11 gibi test yapıcam akşam yaptım yine silik çizgi vardı ama çatlar diye düşündüm fiki fiki oldu gece 23 gibi

tablonu eklesene bakalım bi

OP
E

_eZeL_

Misafir
minieteeek bana yardım eetttt ateş çizelgeme baksanaaaa yumurtam çatlamadı bugün çatlicak galiba akşama tekrar deneme yapsak mı yoksa yarın sabah mı yapsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar