ay inşallah cnm yaa.bende bayılıyorum bu bebişeee
Elera içime doğuyor bak senin oğlun inşallah renkli gözlü olacak demedi deme.
ay inşallah cnm yaa.bende bayılıyorum bu bebişeee
Bugün bir mevzu konuşuluyordu çocuklar hakkında da ablamın eğer oğlu olursa (bu arada ablam henüz hamile değil) babam onu daha çok benimsermiş. Nedeni de erkek kardeşimiz yok ya o bakımdan. Böyle saçma sapan bir şey konuşuldu babam biz ayırmayız öyle şey olur mu falan dedi sonra da şakayla karışık erkek evladın meziyetlerinden bahsetti. Söyleyen densize de gün doğdu tabi. İyi ki eşim yoktu çok kızar böyle şeylere. Sinir insanlar ya:sinir::sinir:
Elera içime doğuyor bak senin oğlun inşallah renkli gözlü olacak demedi deme.
cnm maalesef heryerde cıkıyor böle parazitlerrr
inşallah nilayy.valla cok isterim maviş yada yeşil gözlü oglumun olmasınııı
dayısının biri sarışın mavi gözlü ,digeri esmer yeşil gözlüü
inş onlardan birine ceker
sen naptın bitirdinmi temizligii
diete ne zaman başıcan
nilaycım cıkıyorum benn gözlerim fena olduuu.yarına kanlanır kesin
renkli gözünde bu kötü yanı var iştee
neyse cnm hayırlı geceler sana yarın görüşrüüzz inş
ewet cnm daha pek sıkı degıl okadarya fazla zorlamıyo cnm lımonata felan mesela daha baslamadık takvıyelerım gelsınde baslayacam onlarada ınsafiyet olsun cnm iyi yapmışsın nasıl gidiyo bernil rejim zorlanıyomusun,ilk zamanlar zor oluyo sonra alışıyo insan
cnm benımkı de aramıyo lımon lu verıyom lımonsuz o ankı ruh halıme baglı yanıbernil senin eşin sodayı limonlu içiyomu,benimki hiç sevmiyo limonlu:böö:ben hazırlarsam ancak o zaman içiyo limonlu
amın cnm allah razı olsun bıtanemCanım anlıyorum seni o huzursuzluk insanı deli ediyo valla ben olmadığım zamanlarda aspirin içerdim bi arkadaş söylemişti o hemen söktürürdü bi dene istersen belki işe yarar
Ay ne güzel darısı hepimize inş. haskenanın dediği gibi en önce size rengin ve sana canımm
cok sagol mertcım allah razı olsun canı gonulden amınnn...Canim bende once oyle dusundum,acaba az mi su ictim buara diye ama suyu cok icerim,buarada hic eksiltmemistimbilmiyorum artik nedir bu,,neyse bakalim dr gidince soylemeyi dusunuyorum hayirlisi..
Bernilcim Allahim ins emeklerinizin karsiligini verir canm ya..ins bu isteginize kavusursunuz oglusunu kucagina alirsin ins canim.amin
Rengincim ayni dileklerim senin icnde gecerli cnm,,emeklerinizi goruyor Rabbim ins gonlunuze gore olur cnm..amin..
gunaydın umutcum bugun hemen ezelın öle gelmesı kolaymı dur bakalımGünaydın kızlarrrrr
Ezellll nerdesinnnnnnnn
kızları okula goturuyom gelınce gorusuruz umutcum
kız ezel adın var kendin yoksun deli etme beni çık ortaya :elis:
Günaydın kızlarrrrr
Ezellll nerdesinnnnnnnn
kız ezel adın var kendin yoksun deli etme beni çık ortaya :elis:
günaydıınnnnnnnn
umutçum geldim geldimm geçmişi okuyordum
umut durum çok vahim akşam bizim fiki fiki oldu bir süre popomun altına yastık koyup yattım gecede sağ tarafımda uyudum amaaaaa benim yumurtam daha çatlamadısabah ateşimi ölçtüm yine 36,2 kasık ve bel ağrımda devam ediyor akıntımda devam ediyor ne yapıcam ben umut ovülasyon testi aldım yanıma saat 11 gibi test yapıcam akşam yaptım yine silik çizgi vardı ama çatlar diye düşündüm fiki fiki oldu gece 23 gibi