Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sorma mini bi kalp atışlarını görsem bayaa rahatlıycak içim.şuan nasıl ne durumda bilemiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur içimde ayşem:huhuu:

OP
M

minietek

Misafir
sorma mini bi kalp atışlarını görsem bayaa rahatlıycak içim.şuan nasıl ne durumda bilemiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur içimde ayşem:huhuu:

sağlıklı beslen emınım sağlıkla büyüyor içindee

kesınlıkle ağır taşımaa ağır şeyler yemee

sende burda güzel haberler verceksın kalp atışlarını duydum dıye sevınçten bağırıcaksınn :1::1::1::1::1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezelim canım,burada şu an ezan okunuyor,Allahım gönlündeki gibi sağlıklı hayırlı ömürlü bir erkek evlat nasib etsin sana.Bu gece dualarım seninle...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çıkıyorum kızlar 7.sınıflar da bitti,şimdi yemek yiyene kadar 8.sınıfları hazırlıyım.görüşürüz öpüyorum hepinizi en kocamanından...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ya çok canım sıkkın.yarın bi test daha yapsam ne değişecekki
dra gitsem daha regl günüm yarın.offffffffffffffffffffffffffff

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar BONCUK icin diger tarafta topik actim ya daha dün aksam actim ve dua sayimiz 750 oldu bu süper bi olay degilmi?Hergün haberleri izledikce dünyada kötüler cogaliyor diye üzülüyordum ama aslinda dünyada iyiler kötülerden dahada fazla insanlar hic tanimadiklari biri icin tek yürek oluyorlar cok duygulandim lütfen kizlar diger yerdeki arkadaslarinizdan sizlerde rica edin....

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
başım sağolsun canım benim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakk canim dikkat et kendine canim son zamanlarrrr yorma kendiniii
Saol canım bitti sayılır atlattım şimdilik Allaha şükür
kızlar pc ye cok bakamadım
gelince okurum gecmişi cvp yazarım
şimdi cıkıyorum kızımı parka götürcemm.
uyuyunca gelirimm.

cok fena oldu benim bu zilliii
akşam kot giymiştimm eşim dön bi bakıyım popona dedi:D

kızım da diyoki "babacım ben döniyim benim dötüme bak" diyorrr hahahaha

ay ben napıcam bu cadıyla
herşeyimi taklid ediyor,ve babasından cok kıskanıyor beni.

Tam sevimli zamanı elara fırsat buldukça videoya çek ilerde süper oluyo insan zamanla unutuyo bazen aklımıza geliyo şöyle derdi falan diye çok gülüyoruz yerimmm ben onu zilliiiii

OP
A

asidemet

Misafir
kızlarrrr

2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi

kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi

kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş

ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor

çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız

ayyyyyyyyy ne güzeldir demi şimdi iyi olmasına sevindim arkadaşım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim bugün doktor trafiği vardı küçük kızım ateşlendi onu doktora götürdüm kendi kontrolüm vardı kendim gittim bebiş 1.750 gr olmuş baya büyümüş beee plezanta rahim ağzından çekilmiş bebek dönmeye başlamış pipisinin resmii çekti ben bişey anlamadım tabi doktorun yalancısıyım böyle başka bişey yok benden sizler nasılsınız biraz okudum geçmişi devam edeyimm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
haskenacım sıkma canını bundada vardır bi hayır geç olsun güç olmasın gönlüne göre olsun inş. iç çamaşırlarını ütüleyip giymeye dikkat et canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sağlıklı beslen emınım sağlıkla büyüyor içindee

kesınlıkle ağır taşımaa ağır şeyler yemee

sende burda güzel haberler verceksın kalp atışlarını duydum dıye sevınçten bağırıcaksınn :1::1::1::1::1:

inşallah mini inşallah bugün çok büyük bi eşşeklik ettim sorma canım sıkılıyor zaten

kızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:

canım regl ağrısı çok normal benim reglimden bir gün önce öyle karnım ağrıyordu ki kesin regl olucam diye moralim bozulmuştu.hem erken yapmışsın testi idrar testleri genelde 2-3 gün geçince kesin sonuç verir bozma moralini.

nerelerdesin en yaaaaaaaaaaaaa

burdayım canım

başım sağolsun canım benim

sağol asi dostlar sağolsun canım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ezelcim denemende başarılarr :cokkomik::cokkomik: İnş. bu ay hayırlı bi haber alıcaz senden Allahım tez zamanda gönlüne göre versin inş.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
Canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. üzme kendini
kızlarrrr

2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi

kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi

kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş

ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor

çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız
Hamileliğin boyunca hep mutlu ol inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Canım sayılı gün çabuk geçiyo duyucaksın inş. sonrada cinsiyeti öğrenip mutlu haberlerini vereceksin
yoksa reglmi olcam bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
Mimoza 3 -5 ay aded dönemlerinde aynı ağrılar oluyo o yüzden panik yapma silikte olsa çizgi var bu hamişsin demek üstelik erken çıkmasıda ayrıca bi avantaj bi problem yok bence canını sıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar