Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım

cnm başınız sağolsun. mekanı cennet olsun dedenin.

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlar
kakulecim başınız sagolsun Allah rahmet eylesin cnm :(

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bugün aklımdan geçtin canım
allah rahmet eylesin güzelim

cnm başınız sağolsun. mekanı cennet olsun dedenin.

slm kızlar
kakulecim başınız sagolsun Allah rahmet eylesin cnm :(

sağolun kızlar hastaydı ama insan beklemiyordu genede.bi garip oldum haberi alınca çok güçlü ve heybetli biriydi sanki onun gibiler hiç ölmiycekmiş gibi gelirdi.en çok da babamın yetişememiş olmasına üzülüyorum çok düşkündü babamı göremedim ya benim de içim içimi yiyiyor.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar, bugün İstanbul çok güzel... Miniklerimle beraber deniz kenarına indik, çocukları parkta iyi bir yordum sonrasındada. Sizlerde iyisinizdir inşallah.

OP
M

minietek

Misafir
kızlarrrr

2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi

kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi

kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş

ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor

çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yoruldum yaffffffffffff 6.sınıflar da bitmek üzre.Bir de 8 leri halletsem.bu hafta ilköğretim haftaya liseler yazılı of offffffffffffff.yorgunum da yorgunum çok yorgunum yorgunummmmm.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
layds çok sevindim canım,Allah sağlıkla gönlündeki prensi kucağına versin işallah.Darısı tez zamanda başımıza...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
offffffffffff kızlar bu yoğunluğun arasında adet oldum hem de 4 gün önce oldum...ve çok ağrım var sanırım üşüttüm bu ay ondan erken geldi.genelde günüm şaşmazdı:(

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlarrrr

2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi

kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi

kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş

ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor

çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız

mini çok sevindim canım inşallah ben de böyle güzel haberler alırım.
kanaman tamamen geçti dimi mini işe başlamışsın dinlenseydin biraz daha.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar geçmişi okumadan direkt müjdemi veriyim...hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm-kop-kop-kop-kop-kop
reglime 2 gün var testim belirgin silik çıktı...inşallah diğeri gibi olmamm
ama bu daha belirgin gibi................

ayyy çok sevindim mimozaaaaaa allah hayırlı etsin canım benim.

OP
M

minietek

Misafir
mini çok sevindim canım inşallah ben de böyle güzel haberler alırım.
kanaman tamamen geçti dimi mini işe başlamışsın dinlenseydin biraz daha.

canım zaten 17 martta bır kereye mahsus pembe sulu akıntım geldı ondan sonra olmadı hıc dün iş başı yaptımm iyiym bebeğimin iyi haberlerini alınca daha da iyi oluyorum

layds hamile mi geçmişi okuyorum ama oralara gelemedim daha demekki

evet canım layds ve mımoza hamıleeee

hamıleler koğusuna dönsün burasıı

inşallah kakuşş senden de güzel haberler beklıyorumm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kızlarrrrrrrr sonunda buldum sizi Haskena nın nikiyle buldum çok aradım ....sizden gelen mesajlarda hep virüs yazıyordu anlaşılmıyordu çok özledim sizleriiiii nasılsınız :cee

ahhh benim süt kardeşim mi gelmişşşşşş canımmm hoşgeldin nerelerde kaldın yaaa gözümüz yollarda kaldı deliiii.kız yırtındım burda resmen ama sana ulaşamadık bi türlü çok sevindim bizi bulmana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar