sorma mini bi kalp atışlarını görsem bayaa rahatlıycak içim.şuan nasıl ne durumda bilemiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur içimde ayşem
sorma mini bi kalp atışlarını görsem bayaa rahatlıycak içim.şuan nasıl ne durumda bilemiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur içimde ayşem
başım sağolsun canım benimkızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
Saol canım bitti sayılır atlattım şimdilik Allaha şüküryaprakk canim dikkat et kendine canim son zamanlarrrr yorma kendiniii
kızlar pc ye cok bakamadım
gelince okurum gecmişi cvp yazarım
şimdi cıkıyorum kızımı parka götürcemm.
uyuyunca gelirimm.
cok fena oldu benim bu zilliii
akşam kot giymiştimm eşim dön bi bakıyım popona dedi
kızım da diyoki "babacım ben döniyim benim dötüme bak" diyorrr
ay ben napıcam bu cadıyla
herşeyimi taklid ediyor,ve babasından cok kıskanıyor beni.
kızlarrrr
2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi
kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi
kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş
ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor
çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız
sağlıklı beslen emınım sağlıkla büyüyor içindee
kesınlıkle ağır taşımaa ağır şeyler yemee
sende burda güzel haberler verceksın kalp atışlarını duydum dıye sevınçten bağırıcaksınn :1::1::1::1::1:
kızlar ii akşamlar.
ya ben sanki regl olucam gibi
karnım ağrıyo...
tekrar test yaptım oda silik..allah aşkına söleyin bi sorunmu var.bu testler bendemi bu şekilde çıkıyor.kafayı yiycem.
araştırdım.id rar testinde silik çıkan kadınların çoğu kanda negatif çıkmış falan.erkenmi sevindim be ya:sinifsinif::sinifsinif:
nerelerdesin en yaaaaaaaaaaaaa
başım sağolsun canım benim
Canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. üzme kendinikızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
Hamileliğin boyunca hep mutlu ol inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahımkızlarrrr
2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi
kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi
kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş
ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor
çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz en kısa zamanda böyle güzel haberler alırsınız
Canım sayılı gün çabuk geçiyo duyucaksın inş. sonrada cinsiyeti öğrenip mutlu haberlerini vereceksinsorma mini bi kalp atışlarını görsem bayaa rahatlıycak içim.şuan nasıl ne durumda bilemiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur içimde ayşem
Mimoza 3 -5 ay aded dönemlerinde aynı ağrılar oluyo o yüzden panik yapma silikte olsa çizgi var bu hamişsin demek üstelik erken çıkmasıda ayrıca bi avantaj bi problem yok bence canını sıkmayoksa reglmi olcam bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif: