Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim bugün doktor trafiği vardı küçük kızım ateşlendi onu doktora götürdüm kendi kontrolüm vardı kendim gittim bebiş 1.750 gr olmuş baya büyümüş beee plezanta rahim ağzından çekilmiş bebek dönmeye başlamış pipisinin resmii çekti ben bişey anlamadım tabi doktorun yalancısıyım böyle başka bişey yok benden sizler nasılsınız biraz okudum geçmişi devam edeyimm

Oy canim benim MasaAllah bebisine cok güzel gelisimi, kizin icinde gecmis olsun sende kendine dikkat et cok yorulma hamisligin tadini cikar .....

haskenacım sıkma canını bundada vardır bi hayır geç olsun güç olmasın gönlüne göre olsun inş. iç çamaşırlarını ütüleyip giymeye dikkat et canım

Tesekkür ederim canim dedigin gibi vardir bi hayr beni böyle SIKINITYA sokan regl olamamak sat 20 Subat inan karnim sisti kasiklarim agriyo belim agriyo eger doktor kontrol etmemis olsa hamile oldugumdan süphelenecektim ama degilim e niye olamiyorum canim ben cok dikkat ederim aslinda ic camasirlarima ve genel temizligime nasil oldu bilmiyorum doktorun söyledigi vajenin asidik orani gitmis ph orani yükselmis verdigi ilaclari kullandim ama gecmemis 6 gün daha kullanacam ya adet söktürücü bildigin birsey varmi neler denedim bi bilsen....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım
cnm basınız sagolsun allah rahmet eylesın...
:cokkomik::cokkomik: bu işler yine bana kaldı
Bernil gelince size çoook kızacak
yok anacım ben sız olunca hemen artı 18 baglamıssınız :cokkomik::cokkomik:

bu kızı baştan sen çıkarrttın tövbe tövbe diyecek :hihi:
bende beni özelden tehdit ediyoo güneşle ezel diyecem :cokkomik:
:hihi::hihi::hihi::hihi:
Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlıi uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin.

Ezel hadi gülde morelin yüksek olsun .....
ılahı haskenacım cok guldum :cokkomik::cokkomik:
Umut 11 -Renginnn kizlar sizlerde Istanbuldaydiniz degilmi BerniL e yazdigim msj sizin icinde gecerli takviye v.s ne istiyorsaniz özelden yazin birde sizlere ulasabilecek adresleri özellikle ev olmasi gerekmiyor eslerinizin is adreside olabilir yani yeterki kargo size ulasabilecegi bi adres olsun ben gönderirim arkadasin esi ile burda takviyeler daha ucuz biliyorsunuz tekrarliyorum benden yani sizden ücret talep edilmeyecek kargoda dahil.....
cn m ya aksam ıhberden verdım tuh neyse kısmet cnm allah razı olsun ben gene sana ederım cnm arkadasım dusunmen yeter benı
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:
cnm ya bozma moralını olacak olacak ıns bu azımle bızden kacmaz ınsss

BerniL haftaya bi arkadasimin esi Istanbula geliyor istedigin takviyeler varsa yaz göndereyim onunla o kargo ile göndersin sana burada daha uygun biliyorsun hem de benden sen bana her namaz sonunda dua et yeter .....
cnm ya yukarda yazdım ınan gece 1 kadar ugrastımvermek ıcın cok sagol cnm arkadasım duaalarım senınle rabbım en yakın zmaanda sehzadene kavustursun ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim bugün doktor trafiği vardı küçük kızım ateşlendi onu doktora götürdüm kendi kontrolüm vardı kendim gittim bebiş 1.750 gr olmuş baya büyümüş beee plezanta rahim ağzından çekilmiş bebek dönmeye başlamış pipisinin resmii çekti ben bişey anlamadım tabi doktorun yalancısıyım böyle başka bişey yok benden sizler nasılsınız biraz okudum geçmişi devam edeyimm
cnmkızına gecmıs olsun bu havalar tam hastalık havası bı soguk bı sıcak cok zor benım ortancıda öleydı atlattık sukur ..oglusunda yesın teyzesı onu massallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns darısıda bıze olsun cnm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena süperdii yazın eşime okucam kesınlıklee patlıcak

Kiz okutma adama rezil etme beni.. Ezelin heyecani gecsin moreli yükselsin diyeydi o yazi ...

kızlar ben çıkıyorum..akşam görüşürüm..kızım biraz rahatsız..uyandı...sonra konuşuruz...

Gecmis olsun canim Rabbim sifalar versin....

kızlar netim gitmişti giremedim şimdide mesai bitti çıkıyorum kendinize iyi bakın bana dua edin lütfen siziz seviyorum mucuuuuuuuukkkk

Canim Rabbim her dilegini kabul etsin emeklerini bosa cikarmasin yar ve yardimcin olsun hayirli ve saglikli bir erkek evlad yazsin kaderine......

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar selam gelemedim kaç gündür
bu aralar giremiyorum ama aklım hep sizde
dedem vafat etti kızlar çok üzgünüz bikaç gün gene yokum memlekette olucam babamın yanında olmak istiyorum o da yazık kızım sen gelme bu halinde diyor yaa beni düşünüyor canım babacım.işte böyle kızlar siz ne yaptınız var mı bi değişiklik ben yokken neler oldu bakıyım

Canim basiniz sagolsun Rabbim sizlere sabir versin kabri nur mekani cennet olsun....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cn m ya aksam ıhberden verdım tuh neyse kısmet cnm allah razı olsun ben gene sana ederım cnm arkadasım dusunmen yeter benı
cnm ya bozma moralını olacak olacak ıns bu azımle bızden kacmaz ınsss
cnm ya yukarda yazdım ınan gece 1 kadar ugrastımvermek ıcın cok sagol cnm arkadasım duaalarım senınle rabbım en yakın zmaanda sehzadene kavustursun ıns

Ay canim ya bende sabah ögrendim kizimi yuvaya birakirken gördüm arkadasi esinin burada mobilya magazasi var is icin gelecekmis oraya bende arkadasa birseyler göndersem tanidiklarima kargoya verebilirmi dedim oda olur dedi bende hemen sorayim dedim size hani tamda Istanbula gelecek ya cok iyi olurdu kismet dedigin gibi ama yinede haftaya kadar zaman var aklina gelen olursa yaz kiz limmetiyi biz burada 5 tanesini 1 Euroya aliyoz orda niye öyle pahaliymis adamin getirecegini bilsem 2 kilo limmetti gönderiridim sana .....

Dualarin icinde sagol canim ya regl olayim gecer bu negatifligim insaAllah artik her akinti geldikce wc ye tasinmaktan biktim ....

Rabbim sana,Renginnn ve hazeke önce versin sonrada sirayla bizlere insaAllah öncelik sizin.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
BerniL eger hamis kalip oglusu tuturursam ismini ÖMER BERA koymayi düsünüyorum kiz olursada SIRIN EDA ikiz olursa bi tasla iki kus vurmus olurum hayali bile güzel ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Ay canim ya bende sabah ögrendim kizimi yuvaya birakirken gördüm arkadasi esinin burada mobilya magazasi var is icin gelecekmis oraya bende arkadasa birseyler göndersem tanidiklarima kargoya verebilirmi dedim oda olur dedi bende hemen sorayim dedim size hani tamda Istanbula gelecek ya cok iyi olurdu kismet dedigin gibi ama yinede haftaya kadar zaman var aklina gelen olursa yaz kiz limmetiyi biz burada 5 tanesini 1 Euroya aliyoz orda niye öyle pahaliymis adamin getirecegini bilsem 2 kilo limmetti gönderiridim sana .....

Dualarin icinde sagol canim ya regl olayim gecer bu negatifligim insaAllah artik her akinti geldikce wc ye tasinmaktan biktim ....

Rabbim sana,Renginnn ve hazeke önce versin sonrada sirayla bizlere insaAllah öncelik sizin.....
cnm ya ınan bahalıymıs burda cok yokkı demekkı ondan 4 tanesıne 4 mılyon verdım anacım kılosunu sordum 15 tl demezmı dedım sırf meralkımdan alayım bakayım nasıl tadı dıye sodaya koyup ıcıyom bende:)cnmsın sagol cnm rabımıns hepımıze nasıp etsın ıns
BerniL eger hamis kalip oglusu tuturursam ismini ÖMER BERA koymayi düsünüyorum kiz olursada SIRIN EDA ikiz olursa bi tasla iki kus vurmus olurum hayali bile güzel ....
ay guzel olmaz cnm ya hayalı superıns ısmıyle gelsın pasamız bende sımdıden dusunuyom oglumolursa mehmet taha koyacam dıye ıns rabbım hepımıze nasıp etsın bcm ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sağolun kızlar hastaydı ama insan beklemiyordu genede.bi garip oldum haberi alınca çok güçlü ve heybetli biriydi sanki onun gibiler hiç ölmiycekmiş gibi gelirdi.en çok da babamın yetişememiş olmasına üzülüyorum çok düşkündü babamı göremedim ya benim de içim içimi yiyiyor.

başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun inş,insan sevdiklerine ölümü yakıştıramıyo,hiç ölmeteceklermiş gibi geliyo insana

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara bıtmedımı kız kızınla gezmen gelde söle su ıyonları bıze catlattın sabah bı ıpucu verdın gıttın yhu:dertli::dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm allah razı olsun rabbim hepimize inş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar sıze bır haber vereyım eceıremnur haftaya salı gunu sabah 7 de doguma gıdıyomus dun gıtmısler gun almıslar sabah 9 da oglu kucagında darısı basımıza ıns ..hayırlısıyla kurtulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar