Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim bugün doktor trafiği vardı küçük kızım ateşlendi onu doktora götürdüm kendi kontrolüm vardı kendim gittim bebiş 1.750 gr olmuş baya büyümüş beee plezanta rahim ağzından çekilmiş bebek dönmeye başlamış pipisinin resmii çekti ben bişey anlamadım tabi doktorun yalancısıyım böyle başka bişey yok benden sizler nasılsınız biraz okudum geçmişi devam edeyimm
Oy canim benim MasaAllah bebisine cok güzel gelisimi, kizin icinde gecmis olsun sende kendine dikkat et cok yorulma hamisligin tadini cikar .....
haskenacım sıkma canını bundada vardır bi hayır geç olsun güç olmasın gönlüne göre olsun inş. iç çamaşırlarını ütüleyip giymeye dikkat et canım
Tesekkür ederim canim dedigin gibi vardir bi hayr beni böyle SIKINITYA sokan regl olamamak sat 20 Subat inan karnim sisti kasiklarim agriyo belim agriyo eger doktor kontrol etmemis olsa hamile oldugumdan süphelenecektim ama degilim e niye olamiyorum canim ben cok dikkat ederim aslinda ic camasirlarima ve genel temizligime nasil oldu bilmiyorum doktorun söyledigi vajenin asidik orani gitmis ph orani yükselmis verdigi ilaclari kullandim ama gecmemis 6 gün daha kullanacam ya adet söktürücü bildigin birsey varmi neler denedim bi bilsen....