neyse..kızlar.ben..kacar..temızlıge..devam..
Görüşürüz canım, öptük seni...
neyse..kızlar.ben..kacar..temızlıge..devam..
ben yaptım mı yiyorum 3 gündür misafirliğe gittim hep mama vardı yedim mecburen ama napalım o kadardan bişey olmaz![]()
bana da bak sana söylüyorum kendim götürüyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma oldu şimdi
sen kusur kalma benim gibi az yiyorsun ya bide poğaça börek pasta yapta ye
bende bu gün herkeze laf yetiştirir oldum çokmu aylak kaldım ben ne :deli:
Ne istiyorsun canım,tatlı mı,tuzlu mu? börek mi? poaça mı? misafirlerin mi gelecek?
ben yaptım mı yiyorum 3 gündür misafirliğe gittim hep mama vardı yedim mecburen ama napalım o kadardan bişey olmaz :d
bana da bak sana söylüyorum kendim götürüyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma oldu şimdi
ooooo bi dünya var yani sende
bulunsun diye kız misafirrlerim geldiğinde sorsunlarr aaa bunun tarifini alabilirmiyim diye
senin favorilerinden gönder zahmet olmazsa
Bundan sonra öldürsen sormam...
kız çok anlamında dedimmm küstünmü yoksa
Çok küstüm bir daha kıçını yırtsan konuşmam senle ta ki Rabbimin gönlündekini nasip ettiği ana kadar...
her yaptığımın tarifi istenir ama özellikle meze ve salatalarımile kremalı yaşpasta,kurabiye ve laz böreğim çok sevilir.Hele geçen gün eşime uydurmasyon o anda ne bulduysam koyduğum bir kurabiye yaptım ilk kez,aynı gün tepsinin yarısı bitmiş:1:şimdi yine sabah o kurabiyeden yapsana diyor yok ya dedim yapıyım da göbek büyüt yağma yok dedim uyuz oldu bana:1:
tubbycim sana merhaba demedim mi ben unuttuysam özür dilerim canım ya.
Allahım evime bir Elara (titiz), bir Umut gemisi (aşçı), kızlar sizide evimde bu iki hatunu bulduğum an ağırlamak istiyorum...
kızlarr ben çıkıyorum görüşürüz -ciko
Çok küstüm bir daha kıçını yırtsan konuşmam senle ta ki Rabbimin gönlündekini nasip ettiği ana kadar...
şimdi senden ne tarifi isteyeceğimi şaşırdım anacaım
ben öyle yaş pasta falan yapamam
sen bana basit 1 kurabiye 1 poğaça 1 de laz böreği tarifi ver sana zamhet senin beğendiklerinden olsun
birde pazar günü kek yaptım kızlar kekim olduğu gibi yapışmış yarısı düştü yarısı kaldı içinde çok üzüldüm kek kalıbım eskimiş sanırım yıkadıktan sonra baktım teflon kısmı gitmiş yenisini almam lazım
ooooooooo o iş belirsiz canım be
inşallah dediğin gibi olurda kısa zamanda barışırız seninle :dertli::dertli:
Kızım, akıllı düşün tarif isteyeceğine bu kızı evine iste...