Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allahım evime bir Elara (titiz), bir Umut gemisi (aşçı), kızlar sizide evimde bu iki hatunu bulduğum an ağırlamak istiyorum...
Ay ilahi çok hoşsun aklıma birden bir fıkra geldi bak anlatayım.
Dünyanın en güzel kadını seçilen bir kadın sene 1950 ler artık,Albert eınsteın biliyorsunuz dünyanın beynini en çok kullanan çok zeki bir bilim adamı ona mektup yazıyor.İşte ben dünyanın en güzel kadını.............. siz de dünyanın en zeki erkeği,şayet evlenirsek bizden doğacak çocuklar hem zeki hem de güzel olur.Eısteın mektup yazmış cevaben hanımefendi güzel söylüyorsunuz da ya evlendiğimizde çocuklarımızın güzelliği bana,zekası size benzerse ne yaparız:1:

OP
E

Elara

Misafir
Çok küstüm bir daha kıçını yırtsan konuşmam senle ta ki Rabbimin gönlündekini nasip ettiği ana kadar...

Tuby :kocacım bir kere öpsene beni
eşi : şuan cok uykum var sonra öpeyim karıcım
tuby : kasıkların catlasada patlasada,düz duvara tırmansada birdaha asla vermicem sana geberessice herif

gız tuby sen normalded eböle alıngan hatunsan valla kocanın cekecegi varr

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
şimdi senden ne tarifi isteyeceğimi şaşırdım anacaım
ben öyle yaş pasta falan yapamam
sen bana basit 1 kurabiye 1 poğaça 1 de laz böreği tarifi ver sana zamhet senin beğendiklerinden olsun :huhuu:

birde pazar günü kek yaptım kızlar kekim olduğu gibi yapışmış yarısı düştü yarısı kaldı içinde çok üzüldüm kek kalıbım eskimiş sanırım yıkadıktan sonra baktım teflon kısmı gitmiş yenisini almam lazım

Laz böreği açmalı olursa hiç börek açmadıysan zorlanabilirsin çünkü baklava hamuru gibi incecik açılıyor.istersen vereyim ama.Ama bir de milföyle yaptığım laz böreği var aynı krema milföyleri açıyorum öyle yapıyorum.hangisini istersen vereyim.
Bernile verdiğim kakaolu içi beyaz kremalı atom kurabiye tarifi vereyim.Kahvaltı poaçası mı pastane poaçamı? Kaynana güler gelin ağlar poaçası mı? bu sonuncu benim uydurma tarifim çok güzel oluyor ağızda dağılıyoradı da benden:) bir de annemin zeki müren poaçası var o da dağılıyor ağızda.mayasız o hangisini istiyorsun?

OP
E

_eZeL_

Misafir
tuby : kasıkların catlasada patlasada,düz duvara tırmansada birdaha asla vermicem sana geberessice herif

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:
cidden ya herşeye alınıyorsun kız selam verdim almadınız popomu döndüm bakmadınız yapmadınız etmediniz gelmediniz gitmedinizzz Aaaallllaaaaahhhhhhhhhh

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ooooooooo o iş belirsiz canım be
inşallah dediğin gibi olurda kısa zamanda barışırız seninle :dertli::dertli:

umut adaşım kek kalıbına bahane bulma kız,kalıbın dibini yağladıktan sonra un da serptin mi tabanına.. ya da nişasta öyle yaparsan yapışmaz.bir de yumurtasını çok koyma kekin hem yumurtamsı kokar hem rengi sarı olur hem de yapışır aklında olsun bu püf noktalar.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Elaracım geçmiştesin diye selenmedim merhaba canım,nasılsın?

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım geçmiştesin diye seslenmedim merhaba canım,nasılsın?

iyiyim cnm sagol sen nasılsın.maşallahh hamur işindede başarılısınn
bu yönümüz hiç benzemiyor cünkü ben hiç sevmiyorum börek cörek yapmayıı

gecmişi takip edeemdim bugün iş yapıyorum.gece bakarım artık

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yapar yapar buzluğa atarız kız:)))... Bugünün yarınıda var:D

buzluğum da banyo böreğim,artan kurtabiye ve poaça hamurum pide herşey vardır.çat kapı misafir gelse bile hemen ikram edecek bişeylerbulurum. anneme çekmişim buzlıkçu karuyum ben:1:

OP
E

_eZeL_

Misafir
umutçum bu topikte en kalpazan karular biziz galiba canım :deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyiyim cnm sagol sen nasılsın.maşallahh hamur işindede başarılısınn
bu yönümüz hiç benzemiyor cünkü ben hiç sevmiyorum börek cörek yapmayıı

gecmişi takip edeemdim bugün iş yapıyorum.gece bakarım artık

yemewk yapmaktan o kadar zevk almam bak ,yaparım sunarım ama içim daralır bir an önce bitirmek isterim.Ama pasta börek çörek çok zevkle yaptığım şeylerdir.saatlerimi har5casam anlamam nasıl geçtiğini zamanın.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Komik kız:)
O genelde şöyle olur şekerim:)
Eşim: Aşkım hadi dön bir kez öpeyim
Ben: Ben öptüğün zaman o işin nereye gideceğini biliyorum
Eşim: Sadece öpücem söz
Ben: Yat uyu sabah erken kalkacaksın (eğer karşılık verirsem başıma ne gelecek biliyorum)
Eşim: Seçenek A: İyi (deyip kıçını döner sinirle) Seçenek B: Hadi der ve ben ne kadar karşı koysamda mecbur yelkenler suya iner (sebep: azgın suyu hiçbirşey yapmadan dindirmek mümkün değil, bu parantez içindeki saklı biiippp içeriyor)...

OP
E

_eZeL_

Misafir
Komik kız:)
O genelde şöyle olur şekerim:)
Eşim: Aşkım hadi dön bir kez öpeyim
Ben: Ben öptüğün zaman o işin nereye gideceğini biliyorum
Eşim: Sadece öpücem söz
Ben: Yat uyu sabah erken kalkacaksın (eğer karşılık verirsem başıma ne gelecek biliyorum)
Eşim: Seçenek A: İyi (deyip kıçını döner sinirle) Seçenek B: Hadi der ve ben ne kadar karşı koysamda mecbur yelkenler suya iner (sebep: azgın suyu dindirmek mümkün değil
)...

aha işte bu bizde tam tersi oluyor buyrun

Ben: Aşkım hadi dön bir kez öpeyim
Eşim: Ben öptüğün zaman o işin nereye gideceğini biliyorum
Ben: Sadece öpücem söz
Eşim: Yat uyu sabah erken kalkacaksın (eğer karşılık verirse başına ne gelecek biliyor adam :D
Ben: Seçenek A: İyi (deyip kıçımı dönerim sinirle) Seçenek B: Hadi der ve o ne kadar karşı koysada mecbur yelkenler suya iner (sebep: azgın suyu dindirmek mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar