Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
aha işte bu bizde tam tersi oluyor buyrun

Ben: Aşkım hadi dön bir kez öpeyim
Eşim: Ben öptüğün zaman o işin nereye gideceğini biliyorum
Ben: Sadece öpücem söz
Eşim: Yat uyu sabah erken kalkacaksın (eğer karşılık verirse başına ne gelecek biliyor adam :D
Ben: Seçenek A: İyi (deyip kıçımı dönerim sinirle) Seçenek B: Hadi der ve o ne kadar karşı koysada mecbur yelkenler suya iner (sebep: azgın suyu dindirmek mümkün değil

Senin bu yönünü bilmeyenmi var:)

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar bu ara tatlı aşeriyom ahada ağzımın suları aktı çikolata zor alıyom kendimi tasın içinden noliii anlamıyom bu ay yediklerıme dikket ediyorum fazla kılo almamam lazım sebze ağırlıklı beslenıyom ama şu çikolata aklıma vurmasa:cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
yemewk yapmaktan o kadar zevk almam bak ,yaparım sunarım ama içim daralır bir an önce bitirmek isterim.Ama pasta börek çörek çok zevkle yaptığım şeylerdir.saatlerimi har5casam anlamam nasıl geçtiğini zamanın.

bendede tamtersi yemek yapmayı seveerim.misafirim geleceginde 1 saatte 4 ceşit yemek yapar ocaga koyarım
onlar pişerken salatamı yapar soframı kurarımm

pasta börek cok oyalıyor insanı ,benim o kadar sabrım yok vallaa
hele o tepsileri kek kalıplarını yıkamak tam bi işkence benim için.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bendede tamtersi yemek yapmayı seveerim.misafirim geleceginde 1 saatte 4 ceşit yemek yapar ocaga koyarım
onlar pişerken salatamı yapar soframı kurarımm

pasta börek cok oyalıyor insanı ,benim o kadar sabrım yok vallaa
hele o tepsileri kek kalıplarını yıkamak tam bi işkence benim için.

Çaya U. gemisine yemeğe sana geliyoruz demekki...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar bu ara tatlı aşeriyom ahada ağzımın suları aktı çikolata zor alıyom kendimi tasın içinden noliii anlamıyom bu ay yediklerıme dikket ediyorum fazla kılo almamam lazım sebze ağırlıklı beslenıyom ama şu çikolata aklıma vurmasa:cikolata:

Arada bir iki parça ye, çok fazla olmamak şartıyla sorun olmaz bence...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

canparçam sütlü tatlı ye,ya da beyaz çikolata böyle gider çikolata isteğini.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut banada yollarmısın zahmet olmazsa:cikolata:bende çocuklara yapıyorum sık sık benimkiler seviyolar bernille umuta yolladıklarını yollarmısın

çocuklara hiç makarnadan cips yaptın mı? benim yeğenler bayılıyorlar.tabi canım yollarım.Bak onlara koko ya da acıbadem kekimin tarifini vereyim onu yap çok da pratik 10 dk da hazır.bayılıyor çocuklar.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ondan sonra da doğurduktan sonra benim gibi k...ını eritmeye uğraşırsın:hihi:

kız sorma ben bu diyete başlamadan önce 48 kiloydum şimdi en son tartıldığımda 52 kilo 600 gramdım biraz daha devam edersem 60 olurum onun için bir an önce hamiş kalmsm lazım ben normaldede çok yerim ama herşeyden yerim dengeli böyle belirli şeyler çok çoook yeyince kilo alınıyor yaaaa

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum birazdan öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşaAllah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar