Bernilcim 4 çeşit tarif gönderdim sana.çok lezzetli tarifler.mutlaka çok beğenip tarif isterler.istersen açmalı börek tarifim de var onu da yollarım ama sana daha pratik olur diye düşündüm.nasıl istersen.ama çok güzel o da...
ewet..cnm..hele..muhallebılı..kurabıyeye..bayıldım..ellerıne..sagllık..zahmet..olmassa..yolla..cnm..onuda..sonra..denerım..işin..yoksa..ama...işin..varsada..sonrada..yollayabılısın..acelesı..yok
cok..tsk..ellerıne..saglık
Afiyet olsun,pasta yapmak en büyük hobim.Her bulduğum tarifi hoşuma gittiklerini tabi alır ve denemeye çalışırım.o muhallebilinin adını Atom kurabiye koydum ben bazen muhallebisine damla çikolata da koyyorum harika oluyor.beyazı da çok hoş oluyor ama beyaz yaparsam içi çikolatalı yapıyorum,tutku gibi oluyor...
kocan bilse ne olurmuş ki adı üstünde kadınlar kulübü onun üyeliğini kocası biliyormuymuş sen üyesin galiba asıl seninkini kocan biliyormu deseydin ya ayyy sinir oluyorum böyle insanlara yaaa ııyyyy hırslanıyorum resmen
cnm--orucun-bıtmedımı--hala??
Yok canim ya tedbirli olalim diye sordum hani ben diger yerde bazilari ile özelden görüsüyom ya onun icin yoksa bencede tinnnnnnnnnn hem cok kötüde siteye giris yapmak kendi niye giriyormus beh senin anan benim anam meselesine döndü is tesbihte hata olmaz...
Canım sağol ilgilendiğin için, bugün itibariyle bitti. Eğer Allahım kabul ettiyse borcum kalmadı:1:
Bernilcim 4 çeşit tarif gönderdim sana.çok lezzetli tarifler.mutlaka çok beğenip tarif isterler.istersen açmalı börek tarifim de var onu da yollarım ama sana daha pratik olur diye düşündüm.nasıl istersen.ama çok güzel o da...
Canım sağol ilgilendiğin için, bugün itibariyle bitti. Eğer Allahım kabul ettiyse borcum kalmadı:1:
bence sen artık bunları fazla yapma şekerden uzak dur benden söylemesi :böö:
banada banada gönder
allah kabul etsin
benimkilerde duruyo(
banada banada gönder
Ben şu an diyetteyim canım 3 haftadır ağzıma şeker koymadım ama geçen misafirlerim vardı yine onlara döktürdümbaşkaları yesin ben çok mutlu oluyorum yapıp yedirmeye.
canım inşaAllah Rabbim kabul etsin
artık sende sıkı bir diyete başlarsın
Sağol cnm, senin borcun ne kadar var?
sen kusur kalma benim gibi az yiyorsun ya bide poğaça börek pasta yapta ye
bende bu gün herkeze laf yetiştirir oldum çokmu aylak kaldım ben ne :deli: