Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın..sen..hepsını..yyaptın..ama..takvıye..kullanmamısdın..dımı..cnm..ıns..bu..sefer...rabbım..verecek..ınanmak..basarmanın..yarıısıdır..cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernilcim 4 çeşit tarif gönderdim sana.çok lezzetli tarifler.mutlaka çok beğenip tarif isterler.istersen açmalı börek tarifim de var onu da yollarım ama sana daha pratik olur diye düşündüm.nasıl istersen.ama çok güzel o da...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernilcim 4 çeşit tarif gönderdim sana.çok lezzetli tarifler.mutlaka çok beğenip tarif isterler.istersen açmalı börek tarifim de var onu da yollarım ama sana daha pratik olur diye düşündüm.nasıl istersen.ama çok güzel o da...

ewet..cnm..hele..muhallebılı..kurabıyeye..bayıldım..ellerıne..sagllık..zahmet..olmassa..yolla..cnm..onuda..sonra..denerım..işin..yoksa..ama...işin..varsada..sonrada..yollayabılısın..acelesı..yok
cok..tsk..ellerıne..saglık

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ewet..cnm..hele..muhallebılı..kurabıyeye..bayıldım..ellerıne..sagllık..zahmet..olmassa..yolla..cnm..onuda..sonra..denerım..işin..yoksa..ama...işin..varsada..sonrada..yollayabılısın..acelesı..yok
cok..tsk..ellerıne..saglık

Afiyet olsun,pasta yapmak en büyük hobim.Her bulduğum tarifi hoşuma gittiklerini tabi alır ve denemeye çalışırım.o muhallebilinin adını Atom kurabiye koydum ben bazen muhallebisine damla çikolata da koyyorum harika oluyor.beyazı da çok hoş oluyor ama beyaz yaparsam içi çikolatalı yapıyorum,tutku gibi oluyor...

OP
E

_eZeL_

Misafir
Afiyet olsun,pasta yapmak en büyük hobim.Her bulduğum tarifi hoşuma gittiklerini tabi alır ve denemeye çalışırım.o muhallebilinin adını Atom kurabiye koydum ben bazen muhallebisine damla çikolata da koyyorum harika oluyor.beyazı da çok hoş oluyor ama beyaz yaparsam içi çikolatalı yapıyorum,tutku gibi oluyor...

bence sen artık bunları fazla yapma şekerden uzak dur benden söylemesi :böö:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kocan bilse ne olurmuş ki adı üstünde kadınlar kulübü onun üyeliğini kocası biliyormuymuş sen üyesin galiba asıl seninkini kocan biliyormu deseydin ya ayyy sinir oluyorum böyle insanlara yaaa ııyyyy hırslanıyorum resmen

yoo eşim kızmaz ama belli mi olur başka şeyler uydurabilir,resim koyyor,yarışmalara katılıyor ,sipariş veriyor ürün satın alıyor herşeyi söyleyebilir.Maksat ara bozmak,huzur kaçırmak olsun.Hatta bir kaç kez oğlunun ağzını aradım nikini biliyor mu ki diye,annen siteye giriyor mu dedim.Hangisine dedi...düşünün o kadar çok siteye üyeliği var ki,çocuğu bile takip edemiyor niklerini :)fazla didiklemedim çocuk da huylanıp söyler diye.amannn boşverin örümcek beyinliyle uğraşamayacağım o da öyle bir tip zaten.sinirimi bozmaya değmez.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yok canim ya tedbirli olalim diye sordum hani ben diger yerde bazilari ile özelden görüsüyom ya onun icin yoksa bencede tinnnnnnnnnn hem cok kötüde siteye giris yapmak kendi niye giriyormus beh senin anan benim anam meselesine döndü is tesbihte hata olmaz...

yaşadıkları şehirler ve yaş larına bak profillerinde.Konya ve 28-30 byaş aralığında olanlara dikkat et ha bir de ev hanımı mesleği...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bence sen artık bunları fazla yapma şekerden uzak dur benden söylemesi :böö:

Ben şu an diyetteyim canım 3 haftadır ağzıma şeker koymadım ama geçen misafirlerim vardı yine onlara döktürdüm :)başkaları yesin ben çok mutlu oluyorum yapıp yedirmeye.

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ben şu an diyetteyim canım 3 haftadır ağzıma şeker koymadım ama geçen misafirlerim vardı yine onlara döktürdüm :)başkaları yesin ben çok mutlu oluyorum yapıp yedirmeye.

ben yaptım mı yiyorum 3 gündür misafirliğe gittim hep mama vardı yedim mecburen ama napalım o kadardan bişey olmaz :D
bana da bak sana söylüyorum kendim götürüyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma oldu şimdi :p

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Sağol cnm, senin borcun ne kadar var?

boşver canım hiç sorma :(

sen kusur kalma benim gibi az yiyorsun ya bide poğaça börek pasta yapta ye :hihi:

bende bu gün herkeze laf yetiştirir oldum çokmu aylak kaldım ben ne :deli:

kız niye elimin altında olsun pazar günleri bişey yapıyorum muhakkak
değişiklik olsun diye
güzel ve basit tarifler olunca özelliklede denenmiş isterim tabiki
boğaz meselesine gelincede sorma ezelciğim 2 haftada güya su içerek ve yemeğimi azaltarak gr vermemişim :cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar