Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben yaptım mı yiyorum 3 gündür misafirliğe gittim hep mama vardı yedim mecburen ama napalım o kadardan bişey olmaz :D
bana da bak sana söylüyorum kendim götürüyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma oldu şimdi :p

Ben kolay yolu buldum kimseye misafirliğe gitmiyorum çünkü 3.5 kg verdim ve devam edeceğim.ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi olur diye düşünüyorum.zaten şehzade diyeti de baya kalorili bunun üstüne o diyetle şişmeyelim dimi.) hazirana kadar gezmeye gitmeyeceğim,eşimle dışarda yemek de yemiyeceğim.sadece kızımn doğum gününde biraz bozarım o da hepsinden tadımlık yerim.Ertesi gün yine diyete devam:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben yaptım mı yiyorum 3 gündür misafirliğe gittim hep mama vardı yedim mecburen ama napalım o kadardan bişey olmaz :d
bana da bak sana söylüyorum kendim götürüyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma oldu şimdi :p

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ooooo bi dünya var yani sende
bulunsun diye kız misafirrlerim geldiğinde sorsunlarr aaa bunun tarifini alabilirmiyim diye :hihi:
senin favorilerinden gönder zahmet olmazsa

her yaptığımın tarifi istenir ama özellikle meze ve salatalarımile kremalı yaşpasta,kurabiye ve laz böreğim çok sevilir.Hele geçen gün eşime uydurmasyon o anda ne bulduysam koyduğum bir kurabiye yaptım ilk kez,aynı gün tepsinin yarısı bitmiş:1:şimdi yine sabah o kurabiyeden yapsana diyor yok ya dedim yapıyım da göbek büyüt yağma yok dedim uyuz oldu bana:1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Allahım evime bir Elara (titiz), bir Umut gemisi (aşçı), kızlar sizide evimde bu iki hatunu bulduğum an ağırlamak istiyorum...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
her yaptığımın tarifi istenir ama özellikle meze ve salatalarımile kremalı yaşpasta,kurabiye ve laz böreğim çok sevilir.Hele geçen gün eşime uydurmasyon o anda ne bulduysam koyduğum bir kurabiye yaptım ilk kez,aynı gün tepsinin yarısı bitmiş:1:şimdi yine sabah o kurabiyeden yapsana diyor yok ya dedim yapıyım da göbek büyüt yağma yok dedim uyuz oldu bana:1:

şimdi senden ne tarifi isteyeceğimi şaşırdım anacaım
ben öyle yaş pasta falan yapamam
sen bana basit 1 kurabiye 1 poğaça 1 de laz böreği tarifi ver sana zamhet senin beğendiklerinden olsun :huhuu:

birde pazar günü kek yaptım kızlar kekim olduğu gibi yapışmış yarısı düştü yarısı kaldı içinde çok üzüldüm kek kalıbım eskimiş sanırım yıkadıktan sonra baktım teflon kısmı gitmiş yenisini almam lazım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
şimdi senden ne tarifi isteyeceğimi şaşırdım anacaım
ben öyle yaş pasta falan yapamam
sen bana basit 1 kurabiye 1 poğaça 1 de laz böreği tarifi ver sana zamhet senin beğendiklerinden olsun :huhuu:

birde pazar günü kek yaptım kızlar kekim olduğu gibi yapışmış yarısı düştü yarısı kaldı içinde çok üzüldüm kek kalıbım eskimiş sanırım yıkadıktan sonra baktım teflon kısmı gitmiş yenisini almam lazım

Kızım, akıllı düşün tarif isteyeceğine bu kızı evine iste...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar