OP
asidemet
Misafir
- #11.841
günaydın fıstıklar geçmişe dönüp gelicem
günaydın fıstıklar geçmişe dönüp gelicem
gunyadın--cnm.....
rengın
5--ay--dıyetle--takvıyelerde--devam--demı--kız--
kızlar--bugun--sabah--namazında--hepınıze--dua--ettıım--ınanıkı--rabbım--kabul--etsın---ıns
amin inş cnm
ah
ah--bı--basarabılsek--bu--uzun--yolu--cnm--ya
başladık cnnm biz ,sizde başlarsınız cnm inş az kalmış
başladık cnnm biz ,sizde başlarsınız cnm inş az kalmış
ewet
cnm
ıns
kızlar ben biraz iş yapim,çamaşır serip katlamam lazım gelirim sonra inş
bernil klavyenin çalışmayan tuşuna saç kurutma makinasını tutsana çbuk kuruyo bi dene istersen
esın--ıcıyomu--takvıyelerı--aksam--benımkıne--dıyomda--hatun--bır--oglan--yuzune--öldurmese--barı--bızı--dıyo--dalga--gecıyo--dedım--korkma--ölmezssın
Günaydin güzeller varmi yeni gelismeler Hazeke msj yazmistim baktim msj almis cünkü ben ona msj attiktan sonra bakmis profiline ama cevap yazmamis buraya ugradimi?
ewet..cnm..ben..arada..aksamları..verıyom..ama..ılk..dıyete..baslayınca..sabah..aksam..1.hafta..sonra..sadece..yatmaya..gıderken..vercem..benımkıde..içer..cnm..benımkı..bıde..sevıyo..kecıboynuzunun..suyunu..ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil
Günaydin güzeller varmi yeni gelismeler Hazeke msj yazmistim baktim msj almis cünkü ben ona msj attiktan sonra bakmis profiline ama cevap yazmamis buraya ugradimi?