Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benımkı--dıyokı--aksam*--dedım--valla--cok*--heyaclıyım--sankım--ılk--bebsı--gıbıde--panık--yok--sakın--dıo--adamalar---cok--rahatya

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Günaydin güzeller varmi yeni gelismeler Hazeke msj yazmistim baktim msj almis cünkü ben ona msj attiktan sonra bakmis profiline ama cevap yazmamis buraya ugradimi?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
esın--ıcıyomu--takvıyelerı--aksam--benımkıne--dıyomda--hatun--bır--oglan--yuzune--öldurmese--barı--bızı--dıyo--dalga--gecıyo:)--dedım--korkma--ölmezssın:hihi:

ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil
ewet..cnm..ben..arada..aksamları..verıyom..ama..ılk..dıyete..baslayınca..sabah..aksam..1.hafta..sonra..sadece..yatmaya..gıderken..vercem..benımkıde..içer..cnm..benımkı..bıde..sevıyo..kecıboynuzunun..suyunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar