Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım buldum bercestenin mesajını kopy yapıyorum:

cipro antibiyotik adet başlamadan 10 gün önce antibiyotige başlanacak.
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..kullanırken ilişki yasak
funit mantar için...antibiyotikle beraber alabilirsin..
kırmızı et agırlıklı diyet..
tuzlu ye
her gün soda
erkek için
evicap vitamin+çinko+keçiboynuzu pekmezi hergün..
+klomen ve çatlatma ignesi olup.38.saat ve 40.saat arası ilişki.sık degil.gün aşırı

ewet--cnm--aksam--ben--yazacaktım--ama--ınt--donud--rasmen---haskenacım--bu--ılacları--kullan--mutlaka---alkkalı--yapıyo--hemde---dr--demıskı--bunları--kullanınca---vajınal--dus--bıle--yapmana--gerek--yok--cunku--bunlar--zaten--alkallı-yapıyo--mantar--felan--olursa--unut--erkek-bebege--demısmış...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut--umreden--akrabamız--geldı--dıyokı--aksam-telde--sıze--cok--dua--etmısım--calısmalara-baslayın:hihi::hihi:ay--ıns--rabbım--verecek--ya--ınss

inşallah canım
sizlerin durumu dahada önemli bizlerden
gerçi bende başka düşünmüyorum ama rabbim herşeyin heyırlısını versin
olacak bernil bu kez inşallah olacak
benim eltimde 3 kız 1 oğlan :)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Sonun kötü olur diyon yani arastirdim canim ya papatya cayi iyiymis bugün aksam 1 tasse ictim yarindan itibaren 3-4 tasse icerim ne yapayim ya bu ay deneme yapmayi düsünüyorum ya bende sasirdim ama ilaclari kullanmakta istemiyom neyse baska carelere bakacaz artik......Uyarin icin tesekkür ederim canim.....

Bir an önce kurtul canım.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inşallah canım
sizlerin durumu dahada önemli bizlerden
gerçi bende başka düşünmüyorum ama rabbim herşeyin heyırlısını versin
olacak bernil bu kez inşallah olacak
benim eltimde 3 kız 1 oğlan :)

ıns--cnm-ıns--kız--eltın--bırsey--dnedımıkı--acaba--ya--rabbım--sanada-nasıp--etsın--arkadasım--senınde--oglun--olsunda--ugrasma--ıns--bıdaha---bızımgıbı--amınnn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benimkideeee

1 kere bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu.kanlı gelmişti cok korkmuştum.
gece 1 filandı hemen kocayı kaldırdım acile gittikk.cünkü cok fene yanıyordu çiş yaparken.

Çişim kanıyor mu dedin gidip:)... Sanırım bu yüzden gece yarısı acile giden tek sensindir:). Bu zamanlarda tek çare bol bol su içmek...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
HİMALİA nın mesajı: günahını almamışız yani

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

bu ne şimdi ben bişey anlamadımmmm
bernil bak mesaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar