Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
HİMALİA nın mesajı: günahını almamışız yani

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

bu ne şimdi ben bişey anlamadımmmm
bernil bak mesaja
cnm--kızı--olacakmıs--ama-ıste--bıze--ılk--kız--sonra--erkek-demısdı--ılk--once--dıyet--yapmadım--dedı--sonra-1-sendeır--dıyet--yaptım--dedı-tam--bı--mualla--gene--rabbım--herkesın--gonlune--gore--versın--bcm--ne--dıyelım
Kız senin klavye gene iyi düzelmiş.
ewet--cnm--bı--boşluk--tusu--basmıyo--ıdare--edın-calısasıya--kadar:cokkomik::cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm--kızı--olacakmıs--ama-ıste--bıze--ılk--kız--sonra--erkek-demısdı--ılk--once--dıyet--yapmadım--dedı--sonra-1-sendeır--dıyet--yaptım--dedı-tam--bı--mualla--gene--rabbım--herkesın--gonlune--gore--versın--bcm--ne--dıyelım

ewet--cnm--bı--boşluk--tusu--basmıyo--ıdare--edın-calısasıya--kadar:cokkomik::cokkomik:

allah allah çok ilginç gerçekten
evet canım herkesin gönlüne göre olsunnnn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm kader arkadaşım bugün nedense umutlu ve mutluyum

demı--dıyete--basladınya--ondandır--ya--ıns--olacak--cnm--kalbını--hıc--bozma--umredende--dua--geldıya--bana--bende--öleyım--ınankı-ıns--verecek--rabbım--sen--sımdı--hangı--ay--deneyecen--bol--bol--domates--suyu--elma--suyu--hatta--elma--ye--cnm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
demı--dıyete--basladınya--ondandır--ya--ıns--olacak--cnm--kalbını--hıc--bozma--umredende--dua--geldıya--bana--bende--öleyım--ınankı-ıns--verecek--rabbım--sen--sımdı--hangı--ay--deneyecen--bol--bol--domates--suyu--elma--suyu--hatta--elma--ye--cnm

yediklerinizi yazın burdan banada ilham olur kızlar fikir olur
sizin listede bende varım yani :hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

inanki bilmiyorum bernil haziran olmuyo cnm temmuzda muallakta ,normalde 28 günde bir oluyorum ama değişiyo mesela bu ay 29 oldu daha olmadım,erken olursa olabilir,bu ay 15 gün yumurtam çatladı bugün olmam gerek bakalım bekliyorum yani ,bu ay çörekotu tarçını yapacam inş kısalsın erken olsun die,yoksa benim diett 5 ay boşa gidecek eylül ekimde zaten hiç gün yok kısmet senin ne durumda sen ne zaman düşünüyosun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

nisanda domates suyuna elma suyuna başlıcam inş bi onlara başlamadım çok sıvı içiyorum üşütüyo bide tuvaletten çıkılmıyo ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inanki bilmiyorum bernil haziran olmuyo cnm temmuzda muallakta ,normalde 28 günde bir oluyorum ama değişiyo mesela bu ay 29 oldu daha olmadım,erken olursa olabilir,bu ay 15 gün yumurtam çatladı bugün olmam gerek bakalım bekliyorum yani ,bu ay çörekotu tarçını yapacam inş kısalsın erken olsun die,yoksa benim diett 5 ay boşa gidecek eylül ekimde zaten hiç gün yok kısmet senin ne durumda sen ne zaman düşünüyosun

bende--nısada--baslarm--heralde-agustos--eylul--hangısı--denk--gelırse--takbıyelerınde--zaman--5ay--kullanacazmı--kız--obooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar