ay..ıyı..yapmıssın..oda..yapcaktı.bebıs..ıns..gelır..cnmGünaydin güzeller varmi yeni gelismeler Hazeke msj yazmistim baktim msj almis cünkü ben ona msj attiktan sonra bakmis profiline ama cevap yazmamis buraya ugradimi?
ay..ıyı..yapmıssın..oda..yapcaktı.bebıs..ıns..gelır..cnmGünaydin güzeller varmi yeni gelismeler Hazeke msj yazmistim baktim msj almis cünkü ben ona msj attiktan sonra bakmis profiline ama cevap yazmamis buraya ugradimi?
Hazel kim yaw??
ne diye mesaj attın.caktırmadan yazaydın
renk renk geldi buraya.dogum yapacaktı gecen hafta.burdaki nicki hey hey.
umutun eltisi kim ögrenemedik.
kaynanaya gittim cnm.onlar şehir dışındalar camaşır ve bulaşıklar vardı onları kaldırdım geldim.
bu hafta gelcekler cünkü.
benimkideeee
1 kere bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu.kanlı gelmişti cok korkmuştum.
gece 1 filandı hemen kocayı kaldırdım acile gittikk.cünkü cok fene yanıyordu çiş yaparken.
kızlar günaydın sabahtan bizim bağlantıda problem vardı bilgi işlemde çalışma varmış böyle gidip gelicek internet dediler nasılsınız benim ateşim bugün yine 36,4bir inci daha ekledim tabloma
haskenacım gurbetin sitesinde bi kadın vardı nicki mavi boncuktu diger nicki berceste.
o kadına doktoru demiştiki erkek cocuk için vajinin mantar ve enfeksiyondan arınmış olması gerekiyor
ve kadına rahimi temizlensin diye mantar ve enfeksiyon ilacları vermiş
bu ilacların isimleri size yolladıım öneriler mesajındaki ilaclardır
ve berceste bu ilaclar bitince hemen hamiş kaldı ve oglu oldu.
klomen + cat ignesiyle olmuştu galiba.
hatta orda bi ilac vardı ciproydu sanırım ismi.o vajinayı 3 ay alkali yapıyormuş bernil sölemişti sanırım bunuda
sen o ilacları araştır ordada bulabilrisen kullann mutlakaa
sonucta mantar ve enfeksiyon varken hamiş kalsan bile saglıklı bi gebelik olmaz
özellikle iyolu enfeksiyonu cok tehlikeli direkt keseyi bile delebiliyor
şuan için senin saglıgın önemli olan
mantar ve enfeksiyonun ilerlemesi daha ciddi sonuclara neden olabilirr
sen kullan ilacları.bidaki aya denersin cnm ya.
gec olsun güç olmasın dimi.
ayrıca mantar ve enfeksiyonlu bi vaji y ler içinde uygun bi ortam degil
sen diete devam edersin yine.ph nı yine ölcersin ilişki haftası.düşük cıkarsa vajinal duş yaparsın karbonatla,yada son hafta karbnatlı su içersinn.
haskenacım bende bercestenin mesajı olacaktı
bulabilirsem sana kopy yapcam cnm
haskenacım buldum bercestenin mesajını kopy yapıyorum:
cipro antibiyotik adet başlamadan 10 gün önce antibiyotige başlanacak.
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..kullanırken ilişki yasak
funit mantar için...antibiyotikle beraber alabilirsin..
kırmızı et agırlıklı diyet..
tuzlu ye
her gün soda
erkek için
evicap vitamin+çinko+keçiboynuzu pekmezi hergün..
+klomen ve çatlatma ignesi olup.38.saat ve 40.saat arası ilişki.sık degil.gün aşırı
iki gündür ateşimi ölçemedim.dereceyi yatağın başına koymayı unuttuğum için iki gündür ölçemeiyorum.ama bu sefer koydum....
iii akşamlar kızlar bilgi sayarım çöktü hadi format atıldı derken gene kardeşiminkini aldım oda çöktü benımkını taktık yapıldı noli bu pc lere bilmem sinirsistemımı çökertti hepinizi çook özlemişim hepiniz iyisinizdir inşALLAH
ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil
canim ben erteleyim dimi,tamam..
tek anlamadigim kakule arkadasin durumu oluyor..yani hani kimyasal gebelik yasadiktan sonraki ay hamile kalmis ya..o zaman o dusuk kanamasini adet kanamasi olarak saymis oluyor dimi..ona gorede yumurtlamasini hesaplamistir..ve yumurtlamadan oncede iliski olmustur
Kakulecim sende bu konuda beni aydilatirsan sevinirim hemserim.. cunku bana doktor buayki dusuk kanaman bu bitsin bir daha ne zaman adet olursan ondan sonra denemelere devam edebilirsiniz dedi
yediklerinizi yazın burdan banada ilham olur kızlar fikir olur
sizin listede bende varım yani
nisanda domates suyuna elma suyuna başlıcam inş bi onlara başlamadım çok sıvı içiyorum üşütüyo bide tuvaletten çıkılmıyo ya
ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil
mimoza bugün adetinin kaçıncı günü _? kaç gün var adet olmana
kız sen nerelerdesin bende meraklanıyordum vallah neyse sen iyisin ya önemli olan o
kız benim koca zorla içmeye başladı takviyeleri artık
napıyım bende bu ay son bu ayda olmazsa diyeti bırakıcaz istediğin yeyip içiceksin 1 ay daha sabret diyorum
Slm canlarım kardesım ıyı sımdılık takrar krız gecırme rıskı var dua eden kardeslerım yasın okuyan kardeslerım cok cok tesekkurler rabbım gönlünüzdekını karnınıza koysun ınsallahh
kızlar günaydın nasılsınız
_eZeL_;548603' Alıntı:günaydın uğur hoşgeldin sen nasılsın