Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hazel kim yaw??
ne diye mesaj attın.caktırmadan yazaydın:D
renk renk geldi buraya.dogum yapacaktı gecen hafta.burdaki nicki hey hey.
umutun eltisi kim ögrenemedik.

Kiz Hazek yazacakken Hazel yazmisism sana yazdigim msj özelden atarim...

:hihi:
kaynanaya gittim cnm.onlar şehir dışındalar camaşır ve bulaşıklar vardı onları kaldırdım geldim.
bu hafta gelcekler cünkü.
:hihi:

Kiymette gecer insaAllah aman gerci Rabbim görsün gerisi önemli degil....

benimkideeee
1 kere bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu.kanlı gelmişti cok korkmuştum.
gece 1 filandı hemen kocayı kaldırdım acile gittikk.cünkü cok fene yanıyordu çiş yaparken.

Canim bende yanma kanli idrar v.s. yok sadece kasinti ve kasik bölgesinde hafif agrilar var ama sonumun ne olacagini bilmiyorum...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydın sabahtan bizim bağlantıda problem vardı bilgi işlemde çalışma varmış böyle gidip gelicek internet dediler nasılsınız benim ateşim bugün yine 36,4 :D bir inci daha ekledim tabloma

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacım gurbetin sitesinde bi kadın vardı nicki mavi boncuktu diger nicki berceste.
o kadına doktoru demiştiki erkek cocuk için vajinin mantar ve enfeksiyondan arınmış olması gerekiyor
ve kadına rahimi temizlensin diye mantar ve enfeksiyon ilacları vermiş
bu ilacların isimleri size yolladıım öneriler mesajındaki ilaclardır
ve berceste bu ilaclar bitince hemen hamiş kaldı ve oglu oldu.
klomen + cat ignesiyle olmuştu galiba.
hatta orda bi ilac vardı ciproydu sanırım ismi.o vajinayı 3 ay alkali yapıyormuş bernil sölemişti sanırım bunuda
sen o ilacları araştır ordada bulabilrisen kullann mutlakaa
sonucta mantar ve enfeksiyon varken hamiş kalsan bile saglıklı bi gebelik olmaz
özellikle iyolu enfeksiyonu cok tehlikeli direkt keseyi bile delebiliyor
şuan için senin saglıgın önemli olan
mantar ve enfeksiyonun ilerlemesi daha ciddi sonuclara neden olabilirr
sen kullan ilacları.bidaki aya denersin cnm ya.
gec olsun güç olmasın dimi.
ayrıca mantar ve enfeksiyonlu bi vaji y ler içinde uygun bi ortam degil
sen diete devam edersin yine.ph nı yine ölcersin ilişki haftası.düşük cıkarsa vajinal duş yaparsın karbonatla,yada son hafta karbnatlı su içersinn.
haskenacım bende bercestenin mesajı olacaktı
bulabilirsem sana kopy yapcam cnm
haskenacım buldum bercestenin mesajını kopy yapıyorum:

cipro antibiyotik adet başlamadan 10 gün önce antibiyotige başlanacak.
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..kullanırken ilişki yasak
funit mantar için...antibiyotikle beraber alabilirsin..
kırmızı et agırlıklı diyet..
tuzlu ye
her gün soda
erkek için
evicap vitamin+çinko+keçiboynuzu pekmezi hergün..
+klomen ve çatlatma ignesi olup.38.saat ve 40.saat arası ilişki.sık degil.gün aşırı

Canim ya ne bileyim bende sasirdim ama ilaclari kullanirsam vajen asidik olur diye korkuyom ama kullanmazsam doktorda dedi hamile kalman zorlasir kalirsanda bebek icin saglikli olmaz esimde söyleniyo iyiles ondan sonra diyo ha 1 ay önce ha 1 ay sonra ne farkeder bu kadar bekledin 1 aymi bekliemiyorsun diyor bende her demene yapmayi istedigim ay bi problem cikmasina sinir oluyoum sonra düsünüyorum vardir bundada bi hayr anliyacagin kafam karmakarisik berceste örnegini düsününce beklemek daha mantikli yazdigin ilclar burada var fitili ecz.alabilirim ama diger antibiotik doktor yazmasi lazim burada ant.öyle her istedigin zaman alamiyosun olmadi doktora bi söyleyeyim belki yazar zaten bana antb.yazmisti onun yerine brcestenin kullandigini alirim ben bu gidisle sizinle beraber yapacam galiba denemeyi ay simdi sasirdim kaldim....Önerilerin icin tesekkür ederim canim iyiki varsin....

OP
E

_eZeL_

Misafir
iki gündür ateşimi ölçemedim.dereceyi yatağın başına koymayı unuttuğum için iki gündür ölçemeiyorum.ama bu sefer koydum....

mimoza bugün adetinin kaçıncı günü _? kaç gün var adet olmana

iii akşamlar kızlar bilgi sayarım çöktü hadi format atıldı derken gene kardeşiminkini aldım oda çöktü benımkını taktık yapıldı noli bu pc lere bilmem sinirsistemımı çökertti hepinizi çook özlemişim hepiniz iyisinizdir inşALLAH

kız sen nerelerdesin bende meraklanıyordum vallah neyse sen iyisin ya önemli olan o

ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil

kız benim koca zorla içmeye başladı takviyeleri artık
napıyım bende bu ay son bu ayda olmazsa diyeti bırakıcaz istediğin yeyip içiceksin 1 ay daha sabret diyorum :D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
canim ben erteleyim dimi,tamam..
tek anlamadigim kakule arkadasin durumu oluyor..yani hani kimyasal gebelik yasadiktan sonraki ay hamile kalmis ya..o zaman o dusuk kanamasini adet kanamasi olarak saymis oluyor dimi..ona gorede yumurtlamasini hesaplamistir..ve yumurtlamadan oncede iliski olmustur
Kakulecim sende bu konuda beni aydilatirsan sevinirim hemserim.. cunku bana doktor buayki dusuk kanaman bu bitsin bir daha ne zaman adet olursan ondan sonra denemelere devam edebilirsiniz dedi

Canim senin olayin Kakulee den farkli sen en iyisi bi dahaki ay deneme yap benim de daha önce basima gelmisti ve doktorum 6 hafta sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi buda bir sonraki ayin yumrt.tarihine denk geliyor hakkinda hayirlisi olsun canim....

yediklerinizi yazın burdan banada ilham olur kızlar fikir olur
sizin listede bende varım yani :hihi:

Umut ben sana özelden liste gönderdim mi yoksa yaz göndereyim...

nisanda domates suyuna elma suyuna başlıcam inş bi onlara başlamadım çok sıvı içiyorum üşütüyo bide tuvaletten çıkılmıyo ya

Canim bende arada domates suyunu iciyorum ve bazende haftada 2 defa yi bulur sebze suyu iciyorum icinde deniz tuzu da var bi bak orada varsa al hazir SIKILMIS sebze sulari %100 katkisiz sadece katki maddesi deniz tuzu Kereviz,Havuc,Kabak,Domates,Sogan,Maydanoz,Limon,Biber,Pirasa bunlarin suyu SIKILMIS ve karistirilip yapilmis ben arada corba niyetine iciyorum ama bizim diettede uygun insaAllah oradada vardir sizin orada Real var mi varsa orada bulabilirsin...

ay cnm benim o ya ne desem yapıyo,arada dioki bu kadar ilaç çok değilmi,bende yok bunları almamız lazım diyorum,bak diyorum bir kızı olanlar bile bu kadar ilacı alıyo diyorum,en çokta ezeli anlatıyorrum bak hiç çocuğu yok ne kadar azimli maşallah diyorum bişey demiyo unutmamaya çalışıyo,keçiboynuzunu ilk hafta 4 tane kırdım haşladım oda azmış artık 6 7 tane haşlıyorum yaklaşık 3 haftadır sabah akşam içiyo artık sadece akşam içse olur dimi senin eşinde içiyomu bernil

Canim ben ilk hafta sabah aksam yaptim ve her defasinda taze yaptim yani sabah yapip kalanida aksam icirmedim icecegi zaman yaptim ilk hafta sabah aksam diger zamanlarda sadece aksam yaptim iciyor ve deneme yapana kadarda icmeye devam son 3 aydir basladik normalde 3 ay kullanilmasi öneriliyor ama ben devam verecem ya siz sanslisiniz orada uygundur fiati burada kilosu 20 Euro ve biz simdiye kadar 8 kilo aldik ilk defasinda 2 kiloluk paket halinde siparis verdik baktik az sonra 6 kiloluk birden siparis verdik ama anca 3 kullanimlik kaldi yine bi 2 kiloluk daha verecem birde arti posta parasi ödüyorum bunlari niye yaziyorum esinize diyinki millet pahali pahali alip kullniyo biz burada uygun fiata olmasina ragmen kullanmiyoz yani gaz verin hem ben esime yaptigimda bakmistim tadina hicte icilmeyecek gibi de degil verin icsinler birazda zora onlar katlansin .....

OP
E

_eZeL_

Misafir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,

"Bir işe azmettiğinde artık Allah'a güven!"

...Âl-i İmrân sûresi, 159.AYET

ŞÜPHESİZ ALLAH DOĞRUYU SÖYLEDİ....

***Tereddüt, güvensizlik işareti ve sonucudur. Oysa mü'min, nasıl imanında tereddütsüz olmak zorunda ise, ön araştırmasını usûlüne uygun olarak yaptığı bir konuda belli bir şekilde harekete karar verdi mi, ötesini Allah'a bırakmalıdır. Kararsızlık göstermemelidir. Sonuç, görünürde olumsuz da olsa, hareket kurala uygun yapılmış olur ve bu başlı başına bir başarıdır. Çünkü mü'mine yakışan, tedbiri alıp takdire rıza göstermektir. Nitekim bir başka âyette Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur:

"Allah'a güvenene, Allah kâfidir!"

Talak sûresi , 3.AYET

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
mimoza bugün adetinin kaçıncı günü _? kaç gün var adet olmana

kız sen nerelerdesin bende meraklanıyordum vallah neyse sen iyisin ya önemli olan o

kız benim koca zorla içmeye başladı takviyeleri artık
napıyım bende bu ay son bu ayda olmazsa diyeti bırakıcaz istediğin yeyip içiceksin 1 ay daha sabret diyorum :D

iyiyim canım sağol ezel pc takılır takılmaz listeye baktım hamişlerdemısın umutla sana galıba bu ay kırmızılar gelmiş gene sabrın sonu selamet geç olsun temız olsun

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Slm canlarım kardesım ıyı sımdılık takrar krız gecırme rıskı var dua eden kardeslerım yasın okuyan kardeslerım cok cok tesekkurler rabbım gönlünüzdekını karnınıza koysun ınsallahh

Tepki
44
:uzgun:geçmişi okursam yazamıyorum..:uzgun::uzgun: yazarsamda okuyamıyorum.. ya tazmanya canavarına döndüm.. koştur. koştur.:1::1:

Tepki
2
kızlar merhaba
benim başkalarının acılarına ve sorunlarına fazlasıyla ortak olma gibi aslında hiç sevmediğim bir huyum var, çünkü paylaşmanın dozunu kaçırıyorum çok üzüyorum kendimi ... boncuğa çok üzüldüm bugün gördüm dualar bile etmişşsiniz Allah kabul etsin... şimdi de kardeşini gördüm gurbetçim ne diyeyim bilemiyorum Allah tüm bu olanları unuttursun inşallah güzel günler hepimizin olsun . gurbet kardeşine ve boncuğa birer tane yasin okumak istiyorum inşallah bu gece... bu hamileliğimde fazlasıyla hassas olsum ben o yuzden hemen kaçıyorum hepinizi öptüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar