a.s--arkadasım--h.geldın
Kız senin klavye gene iyi düzelmiş.
a.s--arkadasım--h.geldın
Kızlar hepinize selam olsun...
cnm--kızı--olacakmıs--ama-ıste--bıze--ılk--kız--sonra--erkek-demısdı--ılk--once--dıyet--yapmadım--dedı--sonra-1-sendeır--dıyet--yaptım--dedı-tam--bı--mualla--gene--rabbım--herkesın--gonlune--gore--versın--bcm--ne--dıyelımHİMALİA nın mesajı: günahını almamışız yani
yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin
bu ne şimdi ben bişey anlamadımmmm
bernil bak mesaja
ewet--cnm--bı--boşluk--tusu--basmıyo--ıdare--edın-calısasıya--kadarKız senin klavye gene iyi düzelmiş.
gunaydın--kader--arkadasım--hosgeldın
Ben şimdiden yemek yapmaya başlayayım sonrada evi temizlesem iyi olacak. Allaha emanet olun kızlar...
Ben şimdiden yemek yapmaya başlayayım sonrada evi temizlesem iyi olacak. Allaha emanet olun kızlar...
cnm--kızı--olacakmıs--ama-ıste--bıze--ılk--kız--sonra--erkek-demısdı--ılk--once--dıyet--yapmadım--dedı--sonra-1-sendeır--dıyet--yaptım--dedı-tam--bı--mualla--gene--rabbım--herkesın--gonlune--gore--versın--bcm--ne--dıyelım
ewet--cnm--bı--boşluk--tusu--basmıyo--ıdare--edın-calısasıya--kadar
cnm kader arkadaşım bugün nedense umutlu ve mutluyum
demı--dıyete--basladınya--ondandır--ya--ıns--olacak--cnm--kalbını--hıc--bozma--umredende--dua--geldıya--bana--bende--öleyım--ınankı-ıns--verecek--rabbım--sen--sımdı--hangı--ay--deneyecen--bol--bol--domates--suyu--elma--suyu--hatta--elma--ye--cnm
Kız sen gitmedin mi
demı--dıyete--basladınya--ondandır--ya--ıns--olacak--cnm--kalbını--hıc--bozma--umredende--dua--geldıya--bana--bende--öleyım--ınankı-ıns--verecek--rabbım--sen--sımdı--hangı--ay--deneyecen--bol--bol--domates--suyu--elma--suyu--hatta--elma--ye--cnm
yediklerinizi yazın burdan banada ilham olur kızlar fikir olur
sizin listede bende varım yani
inanki bilmiyorum bernil haziran olmuyo cnm temmuzda muallakta ,normalde 28 günde bir oluyorum ama değişiyo mesela bu ay 29 oldu daha olmadım,erken olursa olabilir,bu ay 15 gün yumurtam çatladı bugün olmam gerek bakalım bekliyorum yani ,bu ay çörekotu tarçını yapacam inş kısalsın erken olsun die,yoksa benim diett 5 ay boşa gidecek eylül ekimde zaten hiç gün yok kısmet senin ne durumda sen ne zaman düşünüyosun
bende--nısada--baslarm--heralde-agustos--eylul--hangısı--denk--gelırse--takbıyelerınde--zaman--5ay--kullanacazmı--kız--obooo
günaydın kızlar kaç gündür giremedim
doğru düzgün geçmişten sizlerden bi haberim
biraz geçmiş okuyim hepiniz iyisinizdir inş.
gunyadın--cnm.....günaydın kızlar kaç gündür giremedim
doğru düzgün geçmişten sizlerden bi haberim
biraz geçmiş okuyim hepiniz iyisinizdir inş.
rengınvalla 5 ay inş offf inş çabuk olur cnm