Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

Mertim

Misafir
hoşgeldin cnm
senin cetveli sileyimmi artık?
önümüzdeki ay denicen tekrar dimi
son satını ve adet döngünü yaz ovulasyon cetveli yapayım istersen
bebek resmide kalsın

Selam Elara.hosbuldum canim..oglen aniden ciktim o yuzden simdi yaziyorum kusura bakma..
cetveli silebilirsin canim..sana zahmet olmazsa ovulasyon cetveli yapalim canim olur..
bilmiyorumki Elara iste bunu adet kanamasi olarakmi saymam gerekiyordu yoksa dusuk kanamasi diyemi??
doktora sordugumda suan dusuk yapiyosun bir sonraki adetten sonra baslayabilirsin dedi..coksukur iyi bir turk doktor bulduk..yani ayni dili konusup derdini anlatmak gibisi yok..diger turlu esime soyluyorum o ceviriyor..hic oyle devam edemezdi yani..coksukur turk doktor bulduk iste..bundan sonrada kismetse onunla devam ederiz..bakalim hayirlisi..
yani doktor bu dusuk kanamsi dedi ama resmen bildigimiz adet kanamam gibi.hic bir farki yok.afedersin ne oyle cok nede az oldu kanama.aynisi yani..eger test yapip hamile oldugumu ogrenmemis olsam 1 hafta gecikti adetim derdim..17 martta leke seklinde basladi.aksamina kirmizi 1-2 damla gelmisti ama..
yani bu durumda eger bunu adet sayicaksak son adet tarihim:17 Mart canim..
buna gorede tahminen 28-29 mart gibi yumurtlamam lazim..ama iste doktor bu bitsin bir dahaki adetini bekle dedigi icin denemeye ins hayirlisi ile nisanda baslicaz demektir..
Adet dongum son 2 aydir 26 gun canim..normalde 28 di hep..bundan sonrada artik ne olur bilmiyorum:(
boyle iste canim..karisik ve uzun yazdim sanki kusura bakma..

OP
M

Mertim

Misafir
Kakule aniden cikmistim kusura bakma..hosbuldum hemserim :)
Nasilsin? gecmisi okudum masallah 6.haftan olmus..kalp atislari icin gitmeyi dusunuyosun sanirim..Allahin izniyle ins en kisa zamanda guzel kizinin kalp atislarini duyarsin hemserim..AMIN

Minietek sagol canim..ins dedigin gibi en kisa zamnda hayirlisi ile hamile kalirim..

OP
M

Mertim

Misafir
yok suyla karıştırma rengin bence bir çay kaşığı balla karıştırmanın zarar olmaz ama sen bilirsin eğer yiyebilsen ama ****l kaşık sokmayın kızlar içine porselen çay kaşığı ile kaşığın ucuyla al ağzına öyle ye rengin zaten fazla yeme arı sütünden çay kaşığının ucuyla porselen yada cam çay kaşığın yoksa al sakın ****l kaşık sokma

Evet arkadaslar bende okumustum..ari sutu bal polen karisimini yerken ****l kasik kullanmayiniz yaziyor..
guclu yumurta olusturmak icin cok onemliymis bu besin..bende almayi dusunuyorum ins..royal jelly diye geciyor burdada..bakalim ins hepimize iyi gelir..

OP
E

Elara

Misafir
Kiz ben düsünmüstüm ha bu kiz ne diye ha bire smile yapiyo diye deme klavye bozukmus bende iyi gününde herhal dediydim...
:kptmya:

iii akşamlar kızlar bilgi sayarım çöktü hadi format atıldı derken gene kardeşiminkini aldım oda çöktü benımkını taktık yapıldı noli bu pc lere bilmem sinirsistemımı çökertti hepinizi çook özlemişim hepiniz iyisinizdir inşALLAH
cnm hoşgeldin valla merak ettim seni.iyisin inşallahh

Kiz CANO ben tatli tatli kasiniyom ...........:cokkomik:
:kptmya:

OP
E

Elara

Misafir
Yok kiz kasirmiyim gidip tuvalette gizli gizli kasir gelirim ay hayal ettimde ne sapikca geldi.....:zonk:
E onunki nazik diye ben firsati mi kaciram bosver ben isimi haledemde sonunu o düsünsün....:deli:
Bendede öyle neden acaba.............Elara hanim ne oldu kocasina dayanamadida gittimi yoksa
:hihi:
kaynanaya gittim cnm.onlar şehir dışındalar camaşır ve bulaşıklar vardı onları kaldırdım geldim.
bu hafta gelcekler cünkü.

Haskena, dikkat et kaşıya kaşıya tahriş etme canım. Eğer çok kaşınırsa eşine söyle o daha yumuşak kaşır:)
:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Benim sayfa gayet hızlı:)
benimkideeee

Var ya Haskena ben iki taraftanda çok çekmiştim. İkisi birbirini etkiliyormuş. Üroloji doktoru öyle dedi. Afedersin hem kaşıntı hem kanlı acılı idrar. Iyyyyyyyyyyyyy....
1 kere bende olmuştum idrar yolu enfeksiyonu.kanlı gelmişti cok korkmuştum.
gece 1 filandı hemen kocayı kaldırdım acile gittikk.cünkü cok fene yanıyordu çiş yaparken.

OP
E

Elara

Misafir
Sonun kötü olur diyon yani arastirdim canim ya papatya cayi iyiymis bugün aksam 1 tasse ictim yarindan itibaren 3-4 tasse icerim ne yapayim ya bu ay deneme yapmayi düsünüyorum ya bende sasirdim ama ilaclari kullanmakta istemiyom neyse baska carelere bakacaz artik......Uyarin icin tesekkür ederim canim.....
haskenacım gurbetin sitesinde bi kadın vardı nicki mavi boncuktu diger nicki berceste.
o kadına doktoru demiştiki erkek cocuk için vajinin mantar ve enfeksiyondan arınmış olması gerekiyor
ve kadına rahimi temizlensin diye mantar ve enfeksiyon ilacları vermiş
bu ilacların isimleri size yolladıım öneriler mesajındaki ilaclardır
ve berceste bu ilaclar bitince hemen hamiş kaldı ve oglu oldu.
klomen + cat ignesiyle olmuştu galiba.
hatta orda bi ilac vardı ciproydu sanırım ismi.o vajinayı 3 ay alkali yapıyormuş bernil sölemişti sanırım bunuda
sen o ilacları araştır ordada bulabilrisen kullann mutlakaa
sonucta mantar ve enfeksiyon varken hamiş kalsan bile saglıklı bi gebelik olmaz
özellikle iyolu enfeksiyonu cok tehlikeli direkt keseyi bile delebiliyor
şuan için senin saglıgın önemli olan
mantar ve enfeksiyonun ilerlemesi daha ciddi sonuclara neden olabilirr
sen kullan ilacları.bidaki aya denersin cnm ya.
gec olsun güç olmasın dimi.
ayrıca mantar ve enfeksiyonlu bi vaji y ler içinde uygun bi ortam degil
sen diete devam edersin yine.ph nı yine ölcersin ilişki haftası.düşük cıkarsa vajinal duş yaparsın karbonatla,yada son hafta karbnatlı su içersinn.

OP
E

Elara

Misafir
mertim tmm cnm anladım benn anlatmak istedigini
sen 1 ay daha ertele ozamann.bu 1 ayda sana yollıyacagım yöntemelri uygularsınn hemde son adet tarihin daha kesin olmuş olur

OP
E

Elara

Misafir
haskenacım buldum bercestenin mesajını kopy yapıyorum:

cipro antibiyotik adet başlamadan 10 gün önce antibiyotige başlanacak.
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..kullanırken ilişki yasak
funit mantar için...antibiyotikle beraber alabilirsin..
kırmızı et agırlıklı diyet..
tuzlu ye
her gün soda
erkek için
evicap vitamin+çinko+keçiboynuzu pekmezi hergün..
+klomen ve çatlatma ignesi olup.38.saat ve 40.saat arası ilişki.sık degil.gün aşırı

OP
M

Mertim

Misafir
mertim tmm cnm anladım benn anlatmak istedigini
sen 1 ay daha ertele ozamann.bu 1 ayda sana yollıyacagım yöntemelri uygularsınn hemde son adet tarihin daha kesin olmuş olur

canim ben erteleyim dimi,tamam..
tek anlamadigim kakule arkadasin durumu oluyor..yani hani kimyasal gebelik yasadiktan sonraki ay hamile kalmis ya..o zaman o dusuk kanamasini adet kanamasi olarak saymis oluyor dimi..ona gorede yumurtlamasini hesaplamistir..ve yumurtlamadan oncede iliski olmustur
Kakulecim sende bu konuda beni aydilatirsan sevinirim hemserim.. cunku bana doktor buayki dusuk kanaman bu bitsin bir daha ne zaman adet olursan ondan sonra denemelere devam edebilirsiniz dedi

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kızlar ne uykucu oldunuz ya ne zaman gelsem bi ben varım başka kimse yok elara temizlik yapıyo yorgundur size noliyy bende yatam barii öptüm hepinizi

kız yaprak bugeceden beri senı rüyamda görüyom sankım ıkımız doğum yapmışız oğlanlar tosun gibi senınkı benımkınden daha yapılı sankı aynı yatakta yatıyomusuz bebekleri ortamıza almışızz senınkıne mavili hırka giydirmişsın benımkı kahverengi giysi giyinmış sankı bi ara benım oğlanı yıkıyom bembeyaz tertemız vucudu okadar güzeldiki hiç uyanasım gelmedi hayr olsun bizim oğlanlar kankımı olacak ne:cokkomik:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Boncuga faceden mesaj atmıştımm ve yazdıgı cvp,kopy yapıyorum

Cnm selam kusura bakmayın gelemıyorum cunku hergun drdayım mrlarım cekılıyor kan tahlıllerı fılan .maesef lenfomayım bebegımı bu hafta alıcaklar ve kemoterapıye baslıycaz ancak bukadarını dıyebılırım morelım cok bozuk ıı kalın .
boncukun haberini yenı gördüm çokk üzüldüm boğazıma bişe düğümlendi RABBİM onu eşine ve çocuğuna bağişlasın yeterkı sağlık olsun bebek olur yine ALLAH şifa versin o bebeği nekadar çok istediğini bilmek daha çok üzüyor insanı ama sağlık olsun yeterki önemli olan boncuğun sağlığına kavuşması

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın----kızlar----canparcam-----bugun---erkencısın---massallah-ruyanda--cok--guzel---rabbım--saglıcakla---oglanlarınızı--kucagınıza--almayı--nasıp--etsın---darısı--bıze-olsun--ıns....amınnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar