OP
Mertim
Misafir
- #11.781
hoşgeldin cnm
senin cetveli sileyimmi artık?
önümüzdeki ay denicen tekrar dimi
son satını ve adet döngünü yaz ovulasyon cetveli yapayım istersen
bebek resmide kalsın
Selam Elara.hosbuldum canim..oglen aniden ciktim o yuzden simdi yaziyorum kusura bakma..
cetveli silebilirsin canim..sana zahmet olmazsa ovulasyon cetveli yapalim canim olur..
bilmiyorumki Elara iste bunu adet kanamasi olarakmi saymam gerekiyordu yoksa dusuk kanamasi diyemi??
doktora sordugumda suan dusuk yapiyosun bir sonraki adetten sonra baslayabilirsin dedi..coksukur iyi bir turk doktor bulduk..yani ayni dili konusup derdini anlatmak gibisi yok..diger turlu esime soyluyorum o ceviriyor..hic oyle devam edemezdi yani..coksukur turk doktor bulduk iste..bundan sonrada kismetse onunla devam ederiz..bakalim hayirlisi..
yani doktor bu dusuk kanamsi dedi ama resmen bildigimiz adet kanamam gibi.hic bir farki yok.afedersin ne oyle cok nede az oldu kanama.aynisi yani..eger test yapip hamile oldugumu ogrenmemis olsam 1 hafta gecikti adetim derdim..17 martta leke seklinde basladi.aksamina kirmizi 1-2 damla gelmisti ama..
yani bu durumda eger bunu adet sayicaksak son adet tarihim:17 Mart canim..
buna gorede tahminen 28-29 mart gibi yumurtlamam lazim..ama iste doktor bu bitsin bir dahaki adetini bekle dedigi icin denemeye ins hayirlisi ile nisanda baslicaz demektir..
Adet dongum son 2 aydir 26 gun canim..normalde 28 di hep..bundan sonrada artik ne olur bilmiyorum
boyle iste canim..karisik ve uzun yazdim sanki kusura bakma..