Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kutumun ph si 9 olmus oda mantar yapmis doktorda asidik yapayim diye krem vitil antibiotik yazdi ben kullanmiyacam ama bu ay gerdege girecem ph yüksek olmasi gerek doktorada ben Mantarlarimla mutluyum diyecem ama koca korkuyo onada bulastiririm diye bende takkeyi saglama al dedim....
cnm valla buravo 9 cıkarmıssın supersın haskenacım kım tutar senı sehzadeye super zemın olusturmussun:hihi: ıns cnm rabbım gonlunce versınde bu ay kal ıns

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kutumun ph si 9 olmus oda mantar yapmis doktorda asidik yapayim diye krem vitil antibiotik yazdi ben kullanmiyacam ama bu ay gerdege girecem ph yüksek olmasi gerek doktorada ben Mantarlarimla mutluyum diyecem ama koca korkuyo onada bulastiririm diye bende takkeyi saglama al dedim....

anam sen bu ay gerdekleremı girecen karakızanım aman kocan mantardanmı korkuyo altı üstü mantar ilacı onda kaşıdımı geçer haskena ne zaman gerdek işi bilelim yakıları ona göre hazır edelım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hg cnm bızde bızı terk ettı sandık yhu:hihi:

Kiz o bizi terkedebilirmi o bizi nerde olsan gelir bulur dogurana kadar dogurduktan sonra bizler ogluslari bulana kadar o bizimle merak etme o bizi birakamaz...

cnm valla buravo 9 cıkarmıssın supersın haskenacım kım tutar senı sehzadeye super zemın olusturmussun:hihi: ıns cnm rabbım gonlunce versınde bu ay kal ıns

Amin insaAllah canim ya garanti olsun diye catl.igneside olmayi düsünüyorum....

anam sen bu ay gerdekleremı girecen karakızanım aman kocan mantardanmı korkuyo altı üstü mantar ilacı onda kaşıdımı geçer haskena ne zaman gerdek işi bilelim yakıları ona göre hazır edelım

Iste onu bende bilmiyom ama en gec Nisanin ikinci haftalari olur insaAllah....Ana diyorki mantar gecmeden ben takkesiz birsey yapmam bende denemeden iki gün önce gecti diyecem he he .....Sonra kasinsin dursun ....:dill:

:cokkomik::cokkomik:valla olsunda laz usaklarına benzesın cnm:hihi::hihi::hihi:

Kiz cok tatlilar sapkalarindan dolayi dedim hani kemence calan laz usaklar varya onlar gibi sapka takmislar ay insaAllah ikizlersin kiz Klomeni düsündün mü ?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:kız kocanınkı neka nazikmiş ole kıyamıyo bişe olacak die sendende korkulur adama mantarlar geçti deyipte karşısında kaşıma

Yok kiz kasirmiyim gidip tuvalette gizli gizli kasir gelirim ay hayal ettimde ne sapikca geldi.....:zonk:
E onunki nazik diye ben firsati mi kaciram bosver ben isimi haledemde sonunu o düsünsün....:deli:

saYfa cok Yavasladı zorla acıYom sızde de ölemı

Bendede öyle neden acaba.............Elara hanim ne oldu kocasina dayanamadida gittimi yoksa

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Haskena, dikkat et kaşıya kaşıya tahriş etme canım. Eğer çok kaşınırsa eşine söyle o daha yumuşak kaşır:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar