Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
92
bacım ben tespit etmedim.nette yazıyor.ben sadece cok araştırıyorum yoksa kendimm keşfetmiyorum bunları :)

şuan folbiol iç günde 1 tane
hamile kalıcada folik plus günde 3 tane içcen
sen erkekmi istiyordun
diet dilan yapıyonmu?

teşekkür ederim alacam inşallah, benim 2,5 yaşında bir oğlum var öncelikli olarak hayırlısı neyse o olsun tabide, gönlümden geçen kızım olması hayırlısı artık diyet olarak henüz bişey yaptığım yok,

OP
G

gunness

Misafir
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun::mendil:-yardim[/QUOTE

çok çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah ben de regliyim canım ya.

OP
G

gunness

Misafir
bu mart ayında bişeyler var gerçekten bu işler bizdede çok yoğundu şimdi biraz hafifledi hamişlerde artıyormuş martta kedilerin hakkı var yani bu ay azmakta :cokkomik:

inş.şirketinde çalışıyorum ya tam şantiyelerin açıldığı dönem
yoğunluk çok oluyo oofffs çok yoruldum sıkıldım ama.:dertli:

bu mart ayında bi kedilik de senden ve umuttan bekliyoruz
miyavlar sizi:cikolata:

OP
B

breeze

Misafir
KIZZLAAARRRR GÜLEN YÜÜZZZ ÇIKKTIIIII.....

Şimdi bugün ayın 17 si 19 unda mı yapcez fiki fikiiii...

Ay çok hercan yaptımmm

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar imzamdaki hediye bebiş nasıl birde notta from: god yazıyor bittim ona yaaa gerçektende onlar bize Rabbimden birer armağan gibiler Rabbim beni de mahrum etmez inşaAllah

Tepki
92
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun::mendil:-yardim

Çok Geçmiş olsun kardeşinize Allahım acil şifalar versin,tez zamanda iyileşir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar