OP
Elara
Misafir
- #10.361
Allah kalbi niyeti temiz olan herkesin dileklerini kabul etsin arkadaşım...
aminnnnnn cnm
Amin teletubby
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun:-yardim
aaaaa gecmiş olsun cnm cok üzüldüm yaa(
şu yakışıklı kardeşin dimii
Allah şifa versin inşş
ben regliyimm yasin okunmaz sanırım??
yok gulum o degil benim kucugum hastalanmis ya ne oldugumuzu bilemedik gidemiyorum da 4 dak. aramiz afffff affffffff Allahim yardim et sifa ver guzel Allahim
yok canim adetli iken okunmuyor sen etrafina soleyebilirsin canim ya sagolun gideyim namazdan sonra okuyayim elimden birsey gelmiyor yaRabbi ne aciz insanlariz buyuklugunu biliyoruz sen den yardim diliyoruz guzel Allahimmmmmm
yok gulum o degil benim kucugum hastalanmis ya ne oldugumuzu bilemedik gidemiyorum da 4 dak. aramiz afffff affffffff Allahim yardim et sifa ver guzel Allahim
yok canim adetli iken okunmuyor sen etrafina soleyebilirsin canim ya sagolun gideyim namazdan sonra okuyayim elimden birsey gelmiyor yaRabbi ne aciz insanlariz buyuklugunu biliyoruz sen den yardim diliyoruz guzel Allahimmmmmm
ezell benim avatardaki hamiş kadına tarzında bi resim buldumm
istiyorsan sana verebilirimm
sanada benziyorrr hem
evet sadece 3 kişi,şu yeni gelen uğurunda ne iş yaptığını çok merak ettim,bi gelito bi kayboluyo:dertli:
ne merak ettin kız memurum adımı nasıl değişirim yardım ya
Elara gerçekten benziyor bu kız bana özellikle saçları
Elara gerçekten benziyor bu kız bana özellikle saçları