Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tuby kızın nasıl oldu??
Orucların içind allah kabul etsin benimde borcum var yaa

Canım çocuklar iyiydi babası grip olupta onlara bulaştırıncaya kadar. Sağolsun babası sayesinde ikiside sümüklü sümüklü geziyor.
Senin borcunu şubata marta bırak diyeceğim ama bu durumdada gebe olacağın zamanlara denk geliyor. En iyisi sen doğur emzirmeyi bitir sonra nasipse tutarsın inşallah. Ben çok zorlanıyorum bu sıralar. Yorgun hissediyorum. Konuşmalarımda bile hayır yok. Kelimeler yanlış yerlerde kendini gösteriyor:(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil sen plateste yapsana kız sabahları ebru şallı ile beraber bak kadın iki tane erkek doğurdu plates yaparken

cnm valla plates yapmaya hal kalmıyo sabah aksam yuruyom ıkı gundur artı spor aletlerı pestılım cıkıyo artı ev cocuklar anca kaldırıyoo:)oglus olcagını bılsem kesın yaparımda plates iştesı var cnm :hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canım çocuklar iyiydi babası grip olupta onlara bulaştırıncaya kadar. Sağolsun babası sayesinde ikiside sümüklü sümüklü geziyor.
Senin borcunu şubata marta bırak diyeceğim ama bu durumdada gebe olacağın zamanlara denk geliyor. En iyisi sen doğur emzirmeyi bitir sonra nasipse tutarsın inşallah. Ben çok zorlanıyorum bu sıralar. Yorgun hissediyorum. Konuşmalarımda bile hayır yok. Kelimeler yanlış yerlerde kendini gösteriyor:(
bcm senın ne kadar borcun varya massallah bayadır tutuyon rabbım kabul etsın ıns

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bernil sen boşver pilatesi. Valla ben inanmıyorum o kadının pilatesle zayıfladığına. 24 saat aç geziyordur eminim. Eğer spor yapma gibi bir alışkanlığınız yoksa öncesinden, sırf kg vermek için yapmayın spor. Kilo verdikten sonra spor bırakılınca verdiğiniz kilolar olduğu gibi geri geliyor canlarım.

OP
E

Elara

Misafir
canım çocuklar iyiydi babası grip olupta onlara bulaştırıncaya kadar. Sağolsun babası sayesinde ikiside sümüklü sümüklü geziyor.

kızını emzirmeden kestinmi???
Emziriyorsan sütünde olmaz şimdi
senin niye 60 gün borcun vardı,kızlarına hamileykenmi tutamamıştın yoksa şeytana uyup fiki fiki mi yaptın ramazanda

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bcm senın ne kadar borcun varya massallah bayadır tutuyon rabbım kabul etsın ıns

Canım 2 gebeliğimde oruç tutmadım. Onların borcu eder nerdeyse 60 gün ve bu senedende vardı 8 gün. Anla işte halimi...Elaracım senin soruda cevaplanmış oldu. Bu arada tövbeee:)... yok canım şimdi hanım göğsüme yapışmış durumda amacı süt değil ağız tiryakiliği:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
Galenik ovülasyon testi siparişi verdim şimdi eczaonlinedan bu ayda yine onunla yapayımda olmazsa Allah kerim doktorada gdicem inşaAllah yumurta takibine

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canım 2 gebeliğimde oruç tutmadım. Onların borcu eder nerdeyse 60 gün ve bu senedende vardı 8 gün. Anla işte halimi...Elaracım senin soruda cevaplanmış oldu. Bu arada tövbeee:)

hım daha cokmu valla ben yoruldum senle bır tutuyom sankı tobe rabbım kabul etsın oruucunuda cok olunca bıtmıyo ya buyuk kızımı ramazanın 15 de dogurdum sırf kalmasın dıye dogum oldugu gun tutmadım bı sonradan gercekden zor oluyo cnm massalahın var bu arada gene baya oldu heralde ne kadar var daha

pachupa

Yeni Üye
Tepki
7
kız yapmayınn o zaman kasılma oluyosa valla pişman olursun sonra allah korusun

çok sık olmuyo zati de arada oluyo prezervatif kullanmak lazım
araştırdım çünkü spermin içindeki progostodin diye bi maddenin doğumu başlatma riski varmış o yüzden tedarikli olmak lazım.

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: MADEM O KADAR KASILIYORSUN SENDE AZ SIK DİŞİNİ KIZ DOĞUMA YAKIN FİKİ FİKİ YAPARSINIZ BEBİŞTE RAHAT GELİR :D

bir an önce doğsun istiyorum bazen
bazen de hiç doğmasa diyorum
ağırlaştıkça doğsun istiyorum
iki çocukla ve yeni bebekle yaşayacağım zor günleri düşündükçe ne kadar orda kalsa iyi diyorum. ama doktorum bi yasak koymadı henüz o yüzden devam.

bernil sen plateste yapsana kız sabahları ebru şallı ile beraber bak kadın iki tane erkek doğurdu plates yaparken

o kadının pek bişeyini örnek almak iyi değil ama
et yemediğni biliyorum
bi de karı koca sporcu anam onlar

benim de var 15-20 gün bi ara tutsak iyi olur da
bu sefer emzirirken tutsammı tutmasammı kararsızım.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bernilcim 3-4 gün falan kaldı çok şükür. Allah kabul etsin diyeyim. Borç yiğide büyük kamçıdır:). Zaman işte zorda olsa çabuk geçiyor. Ben oruç tutmak istemiştim gebeyken ancak tutturmadılar.

OP
M

minietek

Misafir
bacım ben tespit etmedim.nette yazıyor.ben sadece cok araştırıyorum yoksa kendimm keşfetmiyorum bunları :)

şuan folbiol iç günde 1 tane
hamile kalıcada folik plus günde 3 tane içcen
sen erkekmi istiyordun
diet dilan yapıyonmu?
:cokkomik::cokkomik: tamam canım anladım kız ne araştırmacı kızsın sen çalışmaya devam etsen nerelere yükselırdın kımbılır

çok sık olmuyo zati de arada oluyo prezervatif kullanmak lazım
araştırdım çünkü spermin içindeki progostodin diye bi maddenin doğumu başlatma riski varmış o yüzden tedarikli olmak lazım.

bir an önce doğsun istiyorum bazen
bazen de hiç doğmasa diyorum
ağırlaştıkça doğsun istiyorum
iki çocukla ve yeni bebekle yaşayacağım zor günleri düşündükçe ne kadar orda kalsa iyi diyorum. ama doktorum bi yasak koymadı henüz o yüzden devam.

o kadının pek bişeyini örnek almak iyi değil ama
et yemediğni biliyorum
bi de karı koca sporcu anam onlar

benim de var 15-20 gün bi ara tutsak iyi olur da
bu sefer emzirirken tutsammı tutmasammı kararsızım.
hımm anlaşıldı bakalım yarın dr gidicez bızım yasağımız vardı ne dicek dr
kızlar herkesde bı tsk merakı sardı gıdıyo valla supersınız bende dahıl tabı:hihi::hihi::hihi:
:lilav::lilav::lilav::lilav::lilav::lilav::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar