Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
inş.şirketinde çalışıyorum ya tam şantiyelerin açıldığı dönem
yoğunluk çok oluyo oofffs çok yoruldum sıkıldım ama.:dertli:

bu mart ayında bi kedilik de senden ve umuttan bekliyoruz
miyavlar sizi:cikolata:

hala umudun var yani benden , biraz daha düşün istersen :cikolata::cikolata:

kız sen kedisin ama kara kedimisin nesin kaçırıyorsun bebişleri

sarı kediyim ama anlamadım bende :cee

KIZZLAAARRRR GÜLEN YÜÜZZZ ÇIKKTIIIII.....

Şimdi bugün ayın 17 si 19 unda mı yapcez fiki fikiiii...

Ay çok hercan yaptımmm

ayy heyacanlandım bende şimdi hadi hayırlısı

OP
M

minietek

Misafir
kızlar şimdı 7 aylık bır hamıs geldı 7 aylık hala göstermıyormus cocuk cınsıyet belli değill aaaaaaa ben çatlardım herhalde

OP
E

_eZeL_

Misafir
benim bilg.remi falan düşükmüş o yükseltildi
içerdeki bilg.yenilendi
derken bana yeni wın7 yüklendi felan iş uzadı
şimdi içeriye geçtiler bende işlerimi yapıyorum bu aradada size bakayım dedim
siz ne yaptınız

bişey yapmadık topik çok durgun baksana Elara geldi gitti Haskena ortaalrda yok

umut polen almadın daha dimi bak ben eşime her sabah yediriyorummm ve yiyorum sende al bir an önceee

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar şimdı 7 aylık bır hamıs geldı 7 aylık hala göstermıyormus cocuk cınsıyet belli değill aaaaaaa ben çatlardım herhalde

hayatım çocuk göstermedikten sonra ne yapsın kadın ama tatlı çikolata falan yiyince hareketlenip dönüyormuş o zaman görüyorlarmış ayrıca bu zamana kadar göstermediyse kızdır o :D

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bişey yapmadık topik çok durgun baksana Elara geldi gitti Haskena ortaalrda yok

umut polen almadın daha dimi bak ben eşime her sabah yediriyorummm ve yiyorum sende al bir an önceee

evet canım almadım henüz ama aklımda bi yer var ordan alacam büyük aktarcı
zaman geçmeden almam lazım
bu ay dr gidecem iğne isteyecem zaten

OP
B

breeze

Misafir
Selamün Aleykum Canlarim Cok Acil Yardima Ihtiyacim Var:-yardim:-yardim:-yardim:-yardim
kardesim icin yasin okumanizi istiyorum cok cok acil
henuz 32 yasinda adi mehmet, hayata doymadi,tad alamadi,biz ona doyamadik canim cigerim kardesim,
sabah guzel kahvaltisini yapmis biraz demis uzanayim koltuga uzanmis nefes alamiyorum diye bagirmaya baslamis, istifra etmis belki alirim nefes diye annem dil bilmez babam kalb hastasi sok olmuslar, bacimi aramislar ambulansi ara diye aramis gelmis müdahale etmisler, hastane ye götürmüsler fakat durum ayni nefes alamiyormus arastirioyrlarmis sebebini ne olur dua edin elim ayagim kitlendi insanin basina gelince hastalari gercekten anlamak zor da degil yasin okuyun Allah rizasi icin :uzgun::mendil:-yardim

Gurbet güzeli cnm Allah kardeşinin en yakın zamanda şifasını verir işallah...bu akşam dua ederken senin kardeşin içinde edicem cnm....

OP
B

breeze

Misafir
hayatım çocuk göstermedikten sonra ne yapsın kadın ama tatlı çikolata falan yiyince hareketlenip dönüyormuş o zaman görüyorlarmış ayrıca bu zamana kadar göstermediyse kızdır o :D

kesinn:) benim kızım 5. ayın sonunda göstermişti...

Elara nerdesiinn.....bana 2 gün önce söyle sana bişeyler göndercem demiştin cnmm...
ay heycandan miğden bulanıyo...gerdeğe girerken bu kadar heycanlanmamıştım:1::1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar